About Us

7 gelukskristallen voor het Ram-seizoen

7 gelukskristallen voor het Ram-seizoen

De Kristallen want Ram die volgt is niet puur exclusief voor degenen die geboren zijn onder het dynamische teken van de ram, maar is zeer gunstig voor ons allemaal.

Ram energie domineert de maand april, dus het is het beste om voorbereid te zijn!

Of je nu een kristalenthousiasteling bent of gewoon het rijk van kristallen betreedt, dit artikel zal je helpen kostbare edelstenen te vinden die je kunnen helpen terwijl Arien-vibes ons leven in- en uitzoomen. De energie van Ram is gepassioneerd en agressief, maar niet op een negatieve manier agressief.

We zijn net overgestapt van Vissen‘ ontspannen en contemplatieve energie, en nu is het tijd voor actie.

Dit is het moment om dingen voor elkaar te krijgen, moedig te zijn en “het gewoon te doen!”

De heersende planeet van Ram is Mars, en Mars weet met kracht en energie vooruit te komen. Als je hulp nodig hebt bij het verwezenlijken van je dromen en doelen of als je je eigen energie wilt richten op een stevig, duidelijk pad, bekijk dan de kristallen voor Ram hieronder.

7 gelukskristallen voor het Ram-seizoen

1. Aventurijn

De aventurijn kristal is fantastisch voor leiderschap en het vergroten van het zelfvertrouwen. Het is handig voor spreken in het openbaar en het zwaaien van een menigte. Dit is een uitstekende steen om het hoofd helder te houden, wat vooral gunstig is omdat Ram-energie soms chaos kan bevorderen.

Aventurijn helpt om zelftwijfel of gebrek aan geloof in jezelf weg te smelten.

Dit kristal bevordert ook uitstekende empathie, wat anderen verder kan helpen om zich achter uw zaak of overtuigingen te scharen en een brede kring van begrip aan te moedigen.

Zorg ervoor dat je dit artikel hierna leest: Gebruik deze top 10 kristallen voor angst

2. Oranje Carneool

Nog een uitstekende steen voor zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Oranje carneool gaat prachtig samen met Ram-energie en is perfect voor degenen die zich erg verlegen of onhandig voelen in het openbaar of in de buurt van mensen. Het is perfect voor gevoelige mensen die moeite hebben met drukte of sociale bijeenkomsten.

Oranje carneool bevordert de creativiteit en het geloof in eigen kunnen. Het is uitstekend om mensen te helpen hun mening te uiten, vooral als ze onrecht zien gebeuren.

3. Bloedsteen

bloedsteen is een krachtige aardende steen en wordt geassocieerd met Mars.

Ram-energie is sterk en kan mensen overweldigen als hun eigen energieën niet synchroon lopen of zich ertegen verzetten. Bloodstone kan mensen helpen zich te gronden tussen deze vurige energie in plaats van erdoor weggevaagd te worden.

Het is perfect om stabiel en gefocust te blijven terwijl Ram-energie zijn magie uitwerkt. Het is ook gunstig voor het verdrijven van negatieve energie. Woede, trots of wrok kunnen worden uitgelokt tijdens deze energieke tijd, en bloedsteen helpt deze emoties te kalmeren, door ze om te zetten in positieve gevoelens zoals vertrouwen, empathie en mededogen.

4. Aquamarijn

Wanneer gebruikt met pure en nobele bedoelingen, kan een watersteen helpen om elke vurige energie die uit de hand loopt te onderdrukken.

Waterstenen moeten tijdens deze periode van hoge intensiteit met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt, omdat de kracht van water het vuur volledig kan doven. Aquamarijn is een uitstekend kristal voor het bevorderen van moed en begrip.

Het helpt het vuur te kalmeren en brengt rust en duidelijkheid in stressvolle situaties. Het is geweldig voor gevoelige personen omdat het de angst in het openbaar vermindert en degenen helpt die zich uitgeput voelen door een overweldigend gevoel van verantwoordelijkheid.

5. Helder kwarts

Dit is een prachtig kristal, zowel in deze tijd van het jaar als voor Ram. De helder kwarts helpt de vurige energie van Ram te kalmeren.

Te veel vuur kan helpen bij het beoordelen en conflicteren, maar heldere kwarts helpt ons de rede te zien, vervangt oordeel door genade en geeft ons de mogelijkheid om alle kanten van het verhaal te zien. Het doorbreekt misverstanden en helpt de drager een duidelijk pad voorwaarts te zien, vooral wanneer het vertroebeld is geraakt.

Misschien wil je ook lezen: 8 kristallen voor liefde en romantiek

6. Rode Jaspis

Een typische Ram-kwaliteit is de neiging om te springen zonder te kijken!

Ram-energie kan dit tijdens deze maand zelfs bij de meest voorzichtige karakters bevorderen. Rode jaspis zorgt voor een zorgvuldige en attente gedachte, helpt u de gevolgen van uw acties te voorzien en geeft u de duidelijkheid en basis om indien nodig naar alternatieve methoden te zoeken.

Het is een wijze steen en combineert zorgvuldig nadenken met moed en standvastigheid.

7. Pyriet

Het laatste kristal op deze lijst, pyrietis briljant voor doorzettingsvermogen.

Een leider kan anderen inspireren om hen te volgen, maar de volgers vinden het misschien niet altijd leuk waar het resultaat zal zijn! Er kan een steen onbeproefd blijven, of een project kan halverwege mislukken. Pyriet moedigt ons aan om door te gaan tot het einde, om flexibel te zijn, maar om te begrijpen dat als we anderen inspireren om ons te volgen, we de plicht hebben om door te gaan, zelfs als we willen stoppen.

Het bevordert vasthoudendheid en moed, en de wilskracht om dingen door te zetten.

Dit zijn zeven kristallen die je kunnen helpen, hetzij als Ram, hetzij in deze tijd van sterke, krachtige Arien-energie.

Als je extra begeleiding nodig hebt, doe dat dan zeker bekijk je horoscoop dit Ram-seizoen en kijk hoe je deze kristallen in je leven kunt integreren. Pak ze!

#gelukskristallen #voor #het #Ramseizoen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page