Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Aflevering 67 | 17 mei 2022

Aflevering 67 | 17 mei 2022

Koken met Hugo!

Hugo gaat van bijna dezelfde ingrediënten twee verschillende gerechten maken: een soep én maaltijdsalade. Het enige verschil in de gerechten zijn de bouillon en azijn. Hij serveert witte bonensoep met tomaat, basilicum én knoflookbrood. Ook maakt hij een witte bonensalade met – je raadt het al – tomaat, basilicum en knoflookcroutons. Lees hier het hele recept.

Metamorfose [2/2]

Gisteren is Patrick al druk bezig geweest met het maken van een bar voor Celeste en Mike. Zij wonen in een drive-in woning en wisten niet hoe ze de benedenverdieping moesten aanpakken. Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet door Jasper en zien we de reactie van het stel! Heb je leuke items gezien? Shop ze dan hier.

Binnenkijken bij…

Selçuk woont samen met zijn gezin in Alkmaar. Hij heeft een prachtige hoekwoning die hij helemaal heeft omgetoverd in de Oosterse/Arabische en botanische stijl. Zie hier de rondleiding door zijn huis!

Speelhoek reorganiseren

Camilla woont samen met haar man en drie kinderen. Zij heeft de hulp ingeroepen van opruimcoach Galit, omdat ze door de bomen het bos niet meer ziet. Het speelgoed van de kinderen ligt overal en Camilla weet niet hoe ze dit anders kan doen. Bekijk hier hoe Galit de speelhoek aanpakt.

Duurzame badproducten

Natalie plukt in regelmatig allerlei bloemetjes uit de tuin die ze vervolgens verwerkt in badproducten, zoals badzout en zepen. Zij laat zien hoe je zelf op een duurzame manier badzout kan maken.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 67

Source link

error: Content is protected !!