Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Astrologie van augustus 2023 – Wedergeboorte van het hart 💖 –

Astrologie van augustus 2023 - Wedergeboorte van het hart 💖 -

Share This Post

Astrologie van augustus 2023 – Wedergeboorte van het hart 💖 –

Augustus 2023 is een hele belangrijke maand. Niet omdat we een grote collectieve transit hebben, zoals Pluto of Jupiter die van teken verandert.

De grote transities zijn inderdaad belangrijk vanuit een collectief perspectief. Maar wat er uiteindelijk echt toe doet, is wat jij of ik – het individu – relevant vindt. Dat is Venus.

Op 8 augustus ontmoet Venus Lilith en nodigt ons uit om onze schaduw te omarmen. Op 13 augustus ontmoet Venus de zon om een ​​nieuwe cyclus van 584 dagen te starten. En een paar dagen later hebben we een met Venus doordrenkte Nieuwe Maan in Leeuw.

Al deze Venusovergangen spannen samen om ons te helpen in contact te komen met ons hart – met wat echt belangrijk voor ons is.

Maar laten we eens kijken naar de belangrijkste transits van de maand:

1 augustus 2023 – Volle Maan in Waterman

Op 1 augustus 2023 hebben we een Volle Maan om 9 uur° Waterman. De Volle Maan staat vierkant Jupiter in Stier. Deze Volle Maan zal belangrijke vragen oproepen over onze plaats in de wereld.

Kunnen we gewoon laten zien wie we zijn? Of onze creatieve vrijheid in gevaar brengen om erbij te horen of andere mensen gelukkig te maken? Er is geen of-of. Ons leven is een voortdurende dans tussen ‘ik’ en ‘wij’.

8 augustus 2023 – Venus Conjunct Lilith en Vierkant Uranus

Op 8 augustus 2023 Venus staat in conjunctie met Zwarte Maan Lilith op 23° Leo en dan swaarom Uranus op 22° Stier. Deze transit is de intensiteitspiek van de Venus retrograde 40-daagse cyclus.

Lilith wordt Zwarte Maan Lilith genoemd omdat ze letterlijk zwart is – ze is geen planeet of asteroïde, maar een wiskundig punt dat wordt berekend wanneer de maan op het hoogste punt staat – of op de verste afstand van de aarde.

Omdat Lilith niet echt in fysieke vorm bestaat, heerst ze over onze diepste onderdrukte verlangens die moeilijk tot uitdrukking te brengen zijn in de materiële, 3D-realiteit. Lilith spreekt tot de donkerste delen van onszelf die we vaak niet durven te erkennen.

Venus retrograde en Lilith staan ​​ook vierkant op Uranus. Wanneer we onze emoties onderdrukken (Venus), zullen ze uiteindelijk op ongekende manieren tot uitbarsting komen. Wanneer Venus en Lilith Uranus vierkant maken, is wat we ‘zouden moeten’ doen niet langer relevant. Het verlangen om los te komen van sociale conventies is sterker dan ooit.

Hoe ontwrichtend deze transit ook mag zijn, Venus conjunct Lilith vierkant Uranus zal iets heel belangrijks onthullen over wie je bent en wat je wilt.

13 augustus 2023 – Venus Conjunct Zon in Leeuw

Op 13 augustus 2023 Venus retrograde staat conjunct met de zon bij 20° Leeuw. Dit is het moment waarop een nieuwe Venuscyclus van 584 dagen begint. De Venus retrograde-zon conjunctie is vergelijkbaar met een wedergeboorte van het hart. Het verleden wordt tot rust gebracht en er ontstaat een nieuwe ‘jij’.

Astronomisch gezien wisselt Venus bij de conjunctie van plaats met de zon, dus in plaats van op te komen aan de avondhemel, zal Venus nu beginnen op te komen aan de ochtendhemel, vóór de zon.

De exacte Venus-Zon-conjunctie op 13 augustus 2023 is jouw unieke kans om contact te maken met je hart en erachter te komen wat echt belangrijk voor je is. We zijn niet dezelfde mensen als 2 jaar, 8 jaar of 20 jaar geleden. Wij veranderen en evolueren. Venus conjunct Zon is als een Nieuwe Maan – we zouden deze transit heel goed een “Nieuwe Venus”.

Dit is je kans om opnieuw te beginnen. Zorg er dus voor dat je vandaag wat vrije tijd neemt om in contact te komen met jezelf en te luisteren naar wat je hart je influistert.

16 augustus 2023 – Nieuwe Maan in Leeuw

Op 16 augustus 2023 hebben we een krachtige Nieuwe Maan op 23° Leeuw. De Nieuwe Maan staat conjunct Venus en Lilith. Kortom, alle vrouwelijke astrologische archetypen (Maan, Venus, Lilith) komen samen om met dezelfde stem te spreken.

Deze stellium-Nieuwe Maan zal komen met een ongelooflijke hoeveelheid intensiteit, kracht en helderheid: “Dit ben ik, en dit is wat ik wil”. De Nieuwe Maan is vierkant Uranus in Stier. We zijn nu klaar om los te komen van de normen en ‘gedragscodes’ van de samenleving en ons eigen verhaal te schrijven.

Nieuwe Manen zijn tijden van het zaaien van intenties. Wat je nu ook zaait, het zal bloeien met brute kracht en intensiteit. Zoals het gezegde luidt: “Wees voorzichtig met wat je wenst”!

23 augustus 2023 – Mercurius gaat retrograde

Op 23 augustus 2023 Mercurius gaat retrograde op 21° Maagd. Venus is ook retrograde, dus de komende tien dagen gaan twee van de drie persoonlijke planeten achteruit. Het universum is veeleisend: vertraag; Let op; reflecteren.

Onze innerlijke werelden staan ​​een beetje op hun kop als persoonlijke planeten – Mercurius, Venus of Mars – retrograde zijn. We zijn niet gewend om te vertragen. Wij houden er niet van om naar onafgemaakte zaken te kijken. Maar vertragen is een niet te missen kans om bij onszelf in te checken.

Het leven gaat niet alleen over het afvinken van vakjes en doen wat er verwacht wordt. Als wat we doen niet aansluit bij wie we zijn, zullen we ons nooit voldaan voelen, hoe succesvol we ook zijn naar wereldse maatstaven.

Maak dus van deze gelegenheid gebruik om wat rustige tijd met uzelf door te brengen en uzelf enkele belangrijke vragen te stellen. Mercurius is in Maagd gevestigd en verheven; Mercurius in Maagd is heel goed in het onderscheiden van wat belangrijk is.

Venus retrograde in Leeuw is romantisch. Mercurius retrograde in Maagd is de realiteitstest. De verlangens van je hart hoeven niet slechts een zomerse dagdroom te blijven. Op welke manieren moet je innerlijke verhaal veranderen om ze te laten gebeuren?

23 augustus 2023 – Zon komt Maagd binnen

Op 23 augustus 2023 Zon komt Maagd binnen. Gelukkige verjaardag aan alle Maagden daar!

Dit is de tijd van het jaar waarin mensen terugkomen van vakantie – terug naar school of weer aan het werk. 365 vakantiedagen zouden saai zijn – en Maagd weet dat.

Maar Maagd werkt niet om het werken. Maagd is dienstbaarheid – of wat we doen met onze Leeuw-talenten en gaven. Als de zon in Maagd staat, denk dan na over praktische manieren waarop u uw gaven en talenten in iets nuttigs kunt omzetten.

27 augustus 2023 – Mars komt Weegschaal binnen

Op 27 augustus 2023 Mars komt Weegschaal binnen.

Zelfs als Mars in Weegschaal in het nadeel verkeert, laten we niet vergeten dat Weegschaal een kardinaal teken is. Kardinaal = actie.

Mars in Weegschaal is een goed moment om actie te ondernemen ZO LANG je vecht op Weegschaal-manieren (met Venusiaanse gratie) en om Weegschaal-redenen (rechtvaardigheid, vrede en gelijkheid).

29 augustus 2023 – Uranus gaat retrograde

Op 29 augustus 2023 Uranus staat retrograde op 23° Stier. Wanneer een planeet van richting verandert, wordt zijn invloed vergroot. Uranus die retrograde stationeert is een Uranus op steroïden!

Uranus is het hogere octaaf van Mercurius – het is een web van onze collectieve gedachten en indrukken. Uranus is de helderheid die ontstaat wanneer ieders subjectieve indrukken als één geheel samenkomen.

Het is zinloos om te voorspellen Wat zal gebeuren als we een Uranus-transit hebben. Waarom? Omdat we alleen maar kunnen ‘voorspellen’ – op zijn best – individuele acties met een beperkte reikwijdte. De wereld is een complexe matrix; de wereld is voortdurend in beweging. Niemand kan de toekomst voorspellen – zelfs het universum zelf niet.

Beste handelwijze als Uranus retrograde draait? Let op. Pas op. Bekijk welke berichten bij je binnenkomen. Deze berichten komen rechtstreeks uit het intelligente brein van het universum.

31 augustus 2023 – Volle Maan in Vissen

Op 31 augustus 2023 hebben we een Volle Maan op 7° Vissen. De Volle Maan staat conjunct Saturnus op 3° Vissen.

Volle Manen conjunct Saturnus kunnen zwaar aanvoelen, maar ze kunnen ook buitengewoon lonend zijn. Deze Volle Maan in het laatste teken van de dierenriem zal belangrijke vragen oproepen over onze erfenis in deze wereld. Oppervlakkige antwoorden, onmiddellijke bevrediging of materieel succes zijn niet langer relevant. We verlangen naar iets diepers, iets betekenisvols.

Saturnus maakt dingen echt. Saturnus, conjunct met de Volle Maan, zal ons helpen die dromen en idealen van het Vissentijdperk in werkelijkheid om te zetten.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Boogschutter
daghoroscoop

Daghoroscoop Boogschutter 2023-09-29 06:01:04

Daghoroscoop Boogschutter Op creatief en romantisch vlak kan dit een bijzondere dag voor je zijn, maar het kan ook een dag zijn waarop je moeite hebt om te begrijpen waarom bepaalde mensen zich gedragen zoals ze doen. De kans is groot dat ze het zelf niet kunnen verklaren, dus welke hoop heb je? 2023-09-29 06:01:04

Weegschaal
daghoroscoop

Daghoroscoop Weegschaal 2023-09-29 06:01:06

Daghoroscoop Weegschaal De volle maan van vandaag in jouw tegenovergestelde teken geeft je de kans om partnerschappen en relaties een stevigere basis te geven en je moet daarvan profiteren. Wees eerlijk tegen uzelf over uw rol in recente verontrustende gebeurtenissen. Niemand is onberispelijk. 2023-09-29 06:01:06 Weegschaal – Daghoroscoop Horoscoop Weegschaal van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer