About Us

Astrologievoorspelling: 6 – 12 maart 2023

Astrologievoorspelling: 6 – 12 maart 2023

Wat zou je vinden van een week vol transformerende, aardende en spirituele energie? Lees dan verder om erachter te komen welke astrologische energie deze week jouw kant op komt!

De eerste is Saturnus – de planeet van verantwoordelijkheid en karma – komt binnen Vissen op 7 maart, waar het tot 1 juli zal blijven voordat het teruggaat naar Waterman. Saturnus in Vissen brengt een tijd van spirituele groei, emotionele genezing en karmische afrekening. Deze transit kan ertoe leiden dat we onze diepste angsten en onzekerheden onder ogen zien, maar uiteindelijk is het een tijd van zelfontdekking en transformatie. We kunnen ons aangetrokken voelen tot mystieke of metafysische bezigheden of gewoon een diepere verbinding voelen met onze intuïtie en innerlijke wijsheid.

Ook hebben we op 7 maart een Volle maan in Maagdwat een tijd is van verhoogde productiviteit, organisatie en aandacht voor detail.

Deze Volle Maan wordt ook wel de Worm maan, genoemd naar de regenwormen die uit de grond beginnen te komen als de winter overgaat in de lente. Gedurende deze tijd kunnen we ons vernieuwd en fris voelen terwijl we oude patronen loslaten en een nieuw begin omarmen.

Omarm spirituele oefeningen deze week. Met Saturnus in Vissen kunnen we een sterkere verbinding voelen met onze spirituele kant. Dit is een goed moment om praktijken zoals meditatie, journaling of Tarot te verkennen om ons begrip van onszelf en de wereld om ons heen te verdiepen.

Het kan zijn dat u uw angsten onder ogen moet zien, zoals Saturnus in Vissen kan diepgewortelde angsten en onzekerheden naar boven brengen, maar dit is een kans om ze onder ogen te zien en te overwinnen. Neem de tijd om na te denken over wat je tegenhoudt en werk aan het loslaten van die angsten.

De Volle Maan in Maagd is een goed moment om je te organiseren en projecten of taken aan te pakken die je hebt uitgesteld. Maak een lijst met prioriteiten en verdeel taken in beheersbare stappen om vooruitgang te boeken.

Beide transits kunnen emotioneel intens zijn, dus het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maak tijd vrij voor activiteiten die je vreugde en ontspanning brengen, zoals een bad nemen, wandelen in de natuur of yoga beoefenen.

6 maart – 12 maart is een week voor spiritualiteit, zelfzorg en transformatie

Met al deze spirituele en emotionele energie is het belangrijk om geaard te blijven. Neem aardingspraktijken op, zoals tijd doorbrengen in de natuur, het eten van wortelgroenten of het dragen van aardingskristallen zoals zwarte toermalijn.

Ben je klaar voor een week van emotionele intensiteit, spirituele groei en praktische productiviteit? We kunnen het beste uit deze transformerende tijd halen door deze energieën te omarmen en ons te concentreren op zelfzorg en zelfontdekking.

Planetaire Locaties Tijdens Deze Week

  • De zon: Vissen (18 februari 2023 – 20 maart 2023)
  • Kwik: Vissen (2 maart 2023 – 3 april 2023)
  • Venus: Ram (20 februari 2023 – 16 maart 2023)
  • Mars: Tweelingen (20 augustus 2022 – 25 maart 2023)
  • Jupiter: Ram (20 december 2022 – 16 mei 2023)
  • Saturnus: Waterman (17 december 2020 – 7 maart 2023), Vissen (tot 13 februari 2026)
  • Uranus: Stier (tot 25 april 2026)
  • Neptunus: Vissen (tot 30 maart 2025)
  • Pluto: Steenbok (tot 20 januari 2024)

Dagelijkse astrologische snapshots

Maandag 6 Maart

Zon

Vissen – Dromerig Vissenseizoen versterkt intuïtie, creativiteit en emoties, waardoor je dieper in contact komt met je spirituele kant. Zelfzorg is tegenwoordig cruciaal: focus op activiteiten die je opbeuren en je helpen om op één lijn te komen.

Maan

Maagd – De Maagd Maan versterkt aardse, praktische energie nog verder. Misschien heb je vandaag zin om je op je gezondheid te concentreren, waardoor het een geweldige dag voor yoga wordt.

Astrologisch aspect

Vissen zon sextiel Uranus in Stier – Deze transit is opwindend en fantasierijk en spoort je aan om nieuwe dingen te proberen en avontuurlijke ervaringen op te doen. Draag groene aventurijn om de meest magische kansen aan te trekken.

Dinsdag 7 Maart

Zon

Vissen

Maan

Maagd

Astrologisch aspect

Saturnus komt Vissen binnen – Het is tijd om na te denken en meer te begrijpen over je verleden. Dit is een tijd om meer compassie en begrip voor anderen te hebben.

Volle Maan in Maagd – Deze volle maan is een uitstekende tijd om aan projecten, taken en klusjes te werken. Focus op routinematig en gezond stressmanagement.

Woensdag 8 Maart

Zon

Vissen

Maan

Weegschaal – We worden socialer en speelser terwijl we ook bereid zijn om een ​​debat aan te gaan. We zoeken naar manieren om ons werk en spel in evenwicht te brengen. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in andermans drama.

Donderdag 9 Maart

Zon

Vissen

Maan

Weegschaal

Astrologisch aspect

Weegschaal Maan tegenover Jupiter in Ram – Hoewel je je opgewekt voelt en wilt genieten van alles wat het leven te bieden heeft, kan deze transit je aanzetten tot genotzucht. Trakteer uzelf terwijl u het evenwicht behoudt om te voorkomen dat u zich te veel overgeeft of uitgeeft aan iets waar u later spijt van krijgt.

Lees dit hierna: 10 dingen die je MOET opnemen in je maandelijkse ritueel bij volle maan

Vrijdag 10 maart

Zon

Vissen

Maan

Schorpioen – De Schorpioen-maan brengt de intensiteit van emotie en een dieper verlangen naar het oplossen van mysteries. Volg je intuïtie en breng je chakra’s in balans voor meer harmonie en wijsheid.

Zaterdag 11 maart

Zon

Vissen

Maan

Schorpioen

Astrologisch aspect

Venus in Ram sextiel Mars in Tweelingen – Deze transit helpt je meer flirterig en zelfverzekerd te voelen, waardoor het een geweldige dag is om een ​​nieuw iemand te ontmoeten of om de vonk in een huidige romantische relatie nieuw leven in te blazen. Breng de chakra’s in balans om onzekerheid los te laten en je gevoel van eigenwaarde nog verder te vergroten.

zondag 12 maart

Zon

Vissen

Maan

Schorpioen

Astrologisch aspect

Maan in Schorpioen driehoek Neptunus in Vissen – Tijdens een Maan driehoek Neptunus kun je een verhoogd gevoel van intuïtie en creativiteit ervaren. Dit is een uitstekende tijd om deel te nemen aan spirituele oefeningen, meditatie of creatieve bezigheden om contact te maken met je innerlijke zelf en de wereld om je heen.

Sluit u vervolgens aan bij astroloog Terence Guardino voor deze week video astrologie voorspelling.

#Astrologievoorspelling #maart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page