About Us

Beste tv-programma’s uit de jaren 70 voor je sterrenbeeld

Beste tv-programma’s uit de jaren 70 voor je sterrenbeeld

Elk decennium van de televisie biedt tal van shows die elk teken van de dierenriem zullen aanspreken.

In dit artikel wordt een serie geselecteerd die een voorbeeld is van het type verhalen, personages en beelden dat het teken uit de jaren zeventig het meest zal vermaken.

Volgens de California Cable & Telecommunications Association was 1984 het jaar waarin de kabel werd losgelaten. Voordat kabeltelevisie gebruikelijk werd in huishoudens, waren er in wezen vier netwerkbedrijven:

  • ABC – Amerikaanse omroepmaatschappij
  • CBS – Columbia-uitzendsysteem
  • NBC – Nationale Omroep
  • PBS – Publiek Omroepsysteem

Amerikaanse huishoudens ontvingen televisie-uitzendingen via antennes die op de daken van huizen en gebouwen waren geplaatst of op televisies, die liefkozend “konijnenoren” werden genoemd.

Ram houdt van shows met een sterke, individualistische held of heldin. Talloze shows uit die tijd pasten goed, maar de Six Million Dollar Man is de hoogst gerangschikte in populariteit uit die tijd.

De man van zes miljoen dollar (1974-1978)

De man van zes miljoen dollar

Nadat een zwaargewonde testpiloot is herbouwd met nucleair aangedreven bionische ledematen en implantaten, dient hij als inlichtingenagent. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op NBC met abonnement.

Te koop op dvd via Amazon.

Stier waardeert shows met een “leven op het land” -gevoel, dus vrijwel elke westerse serie zou het doen, maar een die echt een snaar zou raken, zou de Life and Times of Grizzly Adams zijn.

Het leven en de tijden van Grizzly Adams (1977-1978)

Een onschuldige vluchteling van de wet leeft in de wildernis met een grizzlybeer metgezel en helpt voorbijgangers in het bos. (IMDB-synopsis)

Te koop op dvd via Amazon

Tweeling zal dol zijn op een verhaal waarin het hoofdpersonage een zeer intelligente rechercheur is. In de jaren 70 was Columbo de beste in de branche.

Columbus (1968-1978)

Luitenant Columbo, rechercheur moordzaken in Los Angeles, gebruikt zijn nederige manieren en naïeve manier van doen om zelfs de meest verborgen misdaden aan het licht te brengen. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op tubi, peacock en Direct TV met abonnement.

Te koop op dvd via Amazon.

Er is niets a Kanker zal houden van meer dan een familiedrama of komedie. Happy Days was een van de beste familiekomedies uit die periode.

Gelukkige dagen (1974-1984)

De familie Cunningham leeft door de jaren vijftig met hulp en begeleiding van de lieve en bijna bovenmenselijke smeerlap Fonzie. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op Paramount + met abonnement.

Te koop op dvd via Amazon.

Een eilandresort waar u uw wensen kunt laten vervullen? Wat kan een Leeuw vragen in zijn of haar vermaak. De titel van de show zegt het al, Fantasy Island!

Fantasie-eiland (1977-1984)

De mysterieuze meneer Roarke runt een uniek vakantie-eiland in de Stille Oceaan dat elke fantasie kan vervullen, maar ze lopen zelden uit zoals verwacht. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op Tubi met abonnement.

Te koop op dvd via Amazon.

Maagd zullen een show waarderen waarin de personages de beproevingen van het dagelijks leven moeten overwinnen, vooral als ze in een tijd leven die bijzonder uitdagend is, wat je krijgt met de Waltons.

De Waltons (1972-1981)

Het leven en de beproevingen van een bergfamilie in Virginia uit de jaren 30 en 40 door financiële depressie en de Tweede Wereldoorlog. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op Direct TV met abonnement

Beschikbaar om te kopen op Amazon, Vudu en Google Play.

Weegschaal waardeert shows die zich richten op relaties en een evenwicht kunnen vinden tussen komedie en moraliteit, problemen oplossen met een gevoel van rechtvaardigheid en morele integriteit. The Brady Bunch is gewoon de show om al deze kwaliteiten te leveren!

De Brady-bende (1969-1974)

De tegenslagen van een groot gezin verenigd wanneer een weduwnaar en een weduwe trouwen. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op Hulu en Paramount + met abonnement.

Te koop op dvd via Amazon.

Schorpioen geniet van shows met tanden, met personages die te maken hebben met moeilijke kwesties. Ze houden van een show die iedereen echt ongemakkelijk kan maken, terwijl ze genieten van de transformerende aard van het vertellen van verhalen. De show die in de jaren zeventig echt Scorpionic-werk deed, was All in the Family.

Allemaal in de familie (1971-1979)

Een man uit de arbeidersklasse kibbelt voortdurend met zijn familie over de belangrijke waan van de dag. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op IMDB TV met abonnement.

Te koop op Apple TV of op dvd via Amazon.

Boogschutter wil de wereld verkennen en leren over verschillende culturen. Wat is een betere manier om inzicht te krijgen in de mensheid dan door een buitenaards wezen bij je te laten komen wonen, wat gebeurt in Mork en Mindy.

Mork & Mindy (1978-1982)

Een maffe alien komt naar de aarde om haar bewoners te bestuderen en het leven van de menselijke vrouw met wie hij inwoont is nooit meer hetzelfde. (IMDB-synopsis)

Kan op geen enkele service worden gestreamd.

Te koop op dvd via Amazon.

Een drama van de elitepolitie zal zeker een Steenbokzijn aandacht. Om die reden is SWAT de show die ze moeten bekijken!

SWAT (1975-1976)

De missies van de Special Weapons and Tactics-eenheid van de politie van een grote stad. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op fubo met een abonnementsservice.

Te koop op dvd bij Amazon.

Watermannen houden van idealistische verhalen waarin een personage “niet op zijn plaats” is, maar heel hard nodig is. Wonder Woman, waarvan het eerste seizoen zich afspeelde tijdens de Tweede Wereldoorlog en de volgende twee in het huidige tijdperk (jaren 70), is een perfecte superheldenshow voor een Waterman.

Wonder Woman (1975-1979)

De avonturen van de grootste vrouwelijke superhelden. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op HBO Max met een abonnementsservice.

Te koop op dvd bij Amazon.

Vissen houdt van iets met een tragische wending en een “we zitten allemaal in hetzelfde schuitje” verhaallijn; een serie met deze ingrediënten houdt ze aan hun stoel gekluisterd. Om deze reden zal de space-opera Battlestar Galactica hen bezig houden.

Strijdster Galactica (1978-1979)

Na de vernietiging van de Twelve Colonies of Mankind leidt het laatste grote gevechtsvliegtuig een geïmproviseerde voortvluchtige vloot op een wanhopige zoektocht naar de legendarische planeet Aarde. (IMDB-synopsis)

Beschikbaar om te streamen op tubi met abonnement.

Te koop op dvd bij Amazon.

#Beste #tvprogrammas #uit #jaren #voor #sterrenbeeld

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page