25 februari 2023

Capricorn Quirk – Lage mensen op hoge plaatsen – Het 5-sterrenrestaurant

Capricorn Quirk – Lage mensen op hoge plaatsen – Het 5-sterrenrestaurant

Capricorn Quirk – Lage mensen op hoge plaatsen – Het 5-sterrenrestaurant

Dit is deel 2. Volg hier – Lage mensen op hoge plaatsen

Het gaat natuurlijk terug naar toen ik een (Steenbok) kind was, maar om satori te blijven volgen, herinnerde ik haar aan een paar dingen.

“Ik kom altijd op plekken terecht waar ik niets te zoeken heb. Dit gebeurt gewoon. Toen ik jong was, negentien, waren er bijvoorbeeld zeven vijfsterrenrestaurants in het land. Zeven, dus niet zo veel,’ zei ik. “Ik ben er vrij zeker van dat dat klopt, want ik herinner me dat ik dacht dat ze de zeven wereldwonderen waren of zoiets en van alle dingen, een van de restaurants was in mijn stad.”

“Oh!” ze zei.

“Ja, daar ben ik natuurlijk terechtgekomen. Ik ging hier eten in een jurk van Goodwill. Ik had daar gewoon niets te zoeken, maar toch was ik er. En ik morste Cherries Jubilee langs de voorkant van mijn jurk daarbinnen. Mijn jurk was wit,’ voegde ik eraan toe.

Satori was goed opgevoed, dus hijgde een beetje.

“Ja, precies op de voorkant van mijn jurk tuimelde de kersen,” zei ik grinnikend. “Ik dacht dat het meer dan wat dan ook grappig was, hoewel mijn date … nou wie weet wat hij dacht. Het kon me niet schelen wat hij dacht. Ik vond hem helemaal niet zo leuk. En ik was daar ook luid aan het praten en aan het lachen, dat weet ik zeker. Maar je ziet wat ik bedoel. Wat doet iemand zoals ik op zo’n plek? Ik had geen kousen. Ik droeg een soort schoenen, ik weet niet meer wat, maar ik weet zeker dat ze niets met de jurk te maken hadden, dat wist ik niet en het kon me ook niets schelen. Goodwill-jurk, Goodwill-schoenen. Ik ging gewoon naar Goodwill en haalde een jurk uit het rek die leek te passen. Het was wel schoon,’ zei ik. “Totdat ik de kersen morste! Maar je ziet wat ik bedoel. Ik laat dit soort dingen altijd gebeuren. Ik probeer niet op plaatsen als deze te zijn, ik kom daar gewoon terecht. Het is onverklaarbaar.”

Wordt vervolgd.

#Capricorn #Quirk #Lage #mensen #hoge #plaatsen #Het #5sterrenrestaurant

Delen:

Laatste berichten:

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024

Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024 Je kunt bijna niet meer wachten. Je bent ongeduldig en dat is niet goed. De tijd is er nog niet rijp voor. Als je wilt dat het zo loopt als [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024

Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024 Loop toch niet altijd weg bij moeilijke situaties. Als jij vandaag een moeilijke situatie het hoofd biedt, zul je leren dat juist dit de leermomenten in het leven zijn. Daghoroscoop [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024

Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024 Met de gebeurtenissen van vandaag is het verstandig om goed om je heen te kijken en de details niet over het hoofd te zien. Ook dat wat onbelangrijk lijkt, is [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024

Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024 Het ziet er goed uit in de beroepssfeer. Jij krijgt de aanbiedingen waar je op had gehoopt. Dat is een fleurige wending na al die negatieve berichten van de afgelopen [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024

Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024 Er staan een aantal plezierige gebeurtenissen voor jouw deur. Jij voelt je ook erg happy in je huidige leven. Geniet daar met volle teugen van, want zoals je weet zijn [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024

Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024 Jouw zelfvertrouwen lijkt prima in orde, maar net als iedereen heb jij ook regelmatig twijfels. Probeer je problemen met meer zelfvertrouwen tegemoet te treden, geloof echt in jezelf. Daghoroscoop Weegschaal [...]

Meer:

 • 30 januari 2024
  Daghoroscoop Ram 30 Januari 2024
 • 30 januari 2024
  Daghoroscoop Stier 30 Januari 2024

Mentalist Nuno

 De Spannende acts aoor een onvergetelijk dag!