About Us

Capricorn Quirk: lage mensen op hoge plaatsen

Capricorn Quirk: lage mensen op hoge plaatsen

AstroJazz heeft een opmerking gemaakt, Henry in zijn eigen woorden – Deel 3, met betrekking tot Steenbok. Ik antwoordde en vermeldde dat de Steenbok van nature stijlvol is, zelfs in armoede.

Je hoort niets over de gestalte van Steenbok in de moderne astrologie. Hier is een erfenis uit 2009. “Scott” was zeventien jaar lang mijn on-off vriendje.

~~~~

Ik vertelde dit verhaal aan, Satori, en ze vond het leuk. Ik vroeg haar waarom ze het leuk vond, want ik heb geen perspectief op zoiets. Ik dacht erover om het voor mijn blog te schrijven. ‘Ik weet het niet,’ zei ze. “Het is heel suggestief…”

Daar was ik tevreden mee, denk ik, want nu ga ik het je vertellen.

Ik was dit vergeten, mijn zus bracht het ter sprake. We hadden het over de aangeboren klasse die we allebei hebben. Het zit in ons, oké. We hebben allebei een voortreffelijke smaak, maar hoe we eraan zijn gekomen, is … nou ja, het is moeilijk te begrijpen.

Scott vertelde me een tijdje geleden iets soortgelijks. Hij vertelde me dat ik ondanks de tekortkomingen (waar ik voornamelijk uit ben) altijd smaak heb gehad. Hij zei specifiek dat ik talent kon beoordelen. Scott heeft een Waterman-maan en vond het altijd leuk om een ​​vriendin van de andere kant van de baan te hebben.

‘Elsie, je weet helemaal niets van muziek, maar als ik je opnames zou laten horen van twee beroemde artiesten die dezelfde muziek spelen, zou je weten welke het grootste talent heeft. Dat kunnen de meeste mensen niet…”

Het was een geweldig compliment, want Scott is een kenner van muziek. Ik hoop dat ik dit nummer niet verkeerd begrijp, maar als voorbeeld denk ik dat hij dat wel heeft gedaan opnames van drieënzestig verschillende pianisten één muziekstuk spelen. Hij houdt ervan om het spel nauwkeurig te onderzoeken, te vergelijken en te contrasteren, maar hoe dan ook, ik heb een talent voor het oprollen van plaatsen waar ik niets te zoeken heb – hoge plaatsen en ik zal je vertellen hoe ver dit teruggaat.

Wordt vervolgd.

Bladwijzer maken en delen

#Capricorn #Quirk #lage #mensen #hoge #plaatsen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page