Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Caroline Polachek in oktober naar Antwerpen en Amsterdam

Caroline Polachek in oktober naar Antwerpen en Amsterdam

De Amerikaanse zangeres Caroline Polachek maakt vandaag haar Europese tourplannen bekend. Ze werd bekend met synthpopduo Chairlift, maar experimenteerde ook met ambient onder de noemer CEP en ontplooide haar artpop-persoonlijkheid als Ramona Lisa. De muzikale alleskunner bracht in 2019 met het album ‘Pang’ voor het eerst muziek uit onder haar eigen naam; etherische, elektronische pop waarin haar heldere falsetstem altijd delicaat maar krachtig naar voren komt.

Op 20 oktober staat Caroline Polachek in de Trix te Antwerpen. Een paar dagen later, op 24 oktober komt de grote zaal van Paradiso aan de beurt. Bij beide concerten is de Franse zangeres Oklou special guest.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 20 mei om 11:00 uur in de verkoop en kosten ongeveer 23 euro. Via deze link koop je tickets voor Caroline Polachek in Trix en hier kan je terecht voor kaarten voor het concert in Paradiso.

Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Antwerpen en/of Amsterdam.

Foto: Aidan Zamiri

Source link

error: Content is protected !!