About Us

Channeling Numerieke Lichtcode

Channeling Numerieke Lichtcode

Egyptische Numerologie moedigt je aan om in je persoonlijke kracht te stappen en een actieve deelnemer te worden in het vervullen van je bestemming.

Numerologie is een echte NORTH STAR die navigeert door de lichtcodes die worden aangedreven door de numerieke vibratie van uw geboortedatum en naam.

Ik leer mensen hoe ze de effectieve energie die wordt weerspiegeld door de keuzes die je hebt gemaakt, kunnen identificeren, afstemmen en activeren. Verleden, heden en toekomst.

Numerieke lichtcodes

Hallo en welkom, ik ben Sara Bachmeier. De auteur van Egyptian Numerology: Emergence into the Fifth Dimension, and The Path of a Wounded Healer; Bevrijding is voor de Vragende. Ik coach leden ook bij het berekenen en vervullen van hun Soul Life-contracten met mijn mentorschapsprogramma “Manifest Your Destiny”.

Het momentum van onze spirituele reizen is het afgelopen decennium versneld en we gaan altijd vooruit om te leren wie we zijn als spirituele wezens in trillingsvorm en wat onze ziel ons roept om te bereiken in deze incarnatie.

Als je je gedwongen voelt om voorbij de oude paradigma’s te evolueren, ben je niet de enige. Alle Zielenzoekers zijn intuïtief gewezen in de richting die hun Persoonlijke Ascentie wordt genoemd. Het is een enge maar opwindende tijd in de geschiedenis van spiritualiteit om de reis van de held te lopen en de krachten die je in je hebt te ontsteken.

Elk levenspadnummer vertelt een verhaal over het contract dat je in je DNA hebt gecodeerd. Het wordt geleverd met een archetype of innerlijk heldenavontuur dat werd ontstoken op de dag dat je werd geboren.

Je levenspad, hoewel extreem belangrijk, is slechts één categorie om te onderzoeken bij het onderzoeken van je Zielslevenscontract.

Je Soul Urge-nummer, Achievement-nummer en je Quintessence-code (geboortetijd) zijn allemaal numerieke vibraties die de bovennatuurlijke krachten beïnvloeden die je hebt gekozen om te installeren die je pad en doel ondersteunen.

In de traditionele numerologie zijn uw pad en doel dezelfde numerieke berekening. Maar in de Egyptische numerologie worden ze berekend via een oude Egyptische astrologische kaart die uniek is en alleen door de Egyptische numerologie wordt gevonden.

Je volledige potentieel wijst op je authentieke omstandigheden die zorgvuldig zijn ontworpen door je hogere zelf, spirituele gidsen en engelen.

Door deze numerieke lichtcodes te gebruiken, kan ik mensen helpen herinneren wie ze zijn en wat ze hier kwamen bereiken, voltooien en uiteindelijk anderen leren.

Elke beslissing die je hebt genomen, elke gedachte die je hebt gehad en de acties die je in gang hebt gezet, zijn allemaal gestructureerd om je aan te moedigen een missie te vervullen die zo veel groter is dan je je ooit kunt voorstellen.

Egyptische Numerologie weeft een zilveren draad door de gangen van je leven en schijnt een licht op alle donkere spleten waar elke lichtwerker zich op waagt tijdens zijn spirituele reis.

Je bovennatuurlijke krachten worden onthuld wanneer de muren die ze tegenhielden instorten… een zeldzame kans om ze te omarmen en te ontwikkelen om je pad te verbeteren.

Als je niet verdwaalt in de verhalen over hoe moeilijk je reis is geweest, maar liever de vooruitgang viert die zowel het licht als het donker hebben opgeleverd, ontstaat er een zeldzame poort van kansen. Achter elke schaduw is er een licht.

We leren je om jezelf niet te ontmoedigen vanwege je duistere impulsen, maar om ondanks deze van jezelf te houden.

Een echte krijger voelt de angst en wordt gevoed door de onbekende bron van hun kracht. Het vereist vertrouwen en geloof om uw overtuiging van de waarheid te winnen.

Als je weet dat je niets meer te verliezen hebt omdat je je ego nederig hebt overgegeven aan de wind van het lot, word je almachtig en een geldige natuurkracht die toegeeft aan geen persoon, plaats of ding dat de overwinning van het licht niet verdedigt. .

Wanneer de spirituele oorlog voorbij is, omringen vrede, rust en mededogen je leven en leiden ze je naar dienstbaarheid met een kwetsbaar en zuiver hart.

Wat is jouw innerlijke heldenpad? En hoe moedig je je bovennatuurlijke krachten aan om naar boven te komen, je hoogste potentieel te ontwikkelen en te dienen?

Wanneer je met mij samenwerkt in ons mentorschapsprogramma, laten we geen steen onbedekt. We consolideren je energie op de vele manieren die je hebt gekozen om jezelf uit te drukken, zodat je begrip kunt krijgen en een perspectief kunt vormen van hoe krachtig je werkelijk bent. Ik leer je hoe je je kunt afstemmen op een hogere energie, zodat je kunt leren hoe je een duidelijke richting kunt kanaliseren.

Veel mensen hebben hun energieveld hoog genoeg verhoogd om informatie uit de engelenrijken te kanaliseren.

Dit soort communicatie vereist dat je geest en hart vrij zijn van de negatieve impact veroorzaakt door je lagere zelf of ego.

Daarom ben ik een voorstander van meditatie, gebed en positieve zelfpraat. Omdat het je primaire energie aardt en centreert.

Het is echter niet alleen genoeg om geaard en gecentreerd te zijn. Je moet bewust het geestenrijk aanroepen door de kracht van het gesproken woord (gebed) en je focus richten op het openen van je hart om liefde en mededogen te ontvangen.

Oefen met ademhalen in het huidige moment en maak verbinding met Grote Geest vanuit deze plaats van afstemming en acceptatie. Alle informatie die vanuit de hogere rijken door je heen stroomt, zal positief, bemoedigend en krachtig zijn.

Getallen zijn energetische lichtcodes die op een frequentie resoneren met andere elementen. In mijn boek, Egyptische Numerologie; Opkomst in de Vijfde Dimensie, som ik verschillende manieren op waarop getallen resoneren met de elementen van onze planeet. Wanneer je meer dan één manier gebruikt om verbinding te maken met de vibratie van getallen, heb je invloed op de uitkomst van je manifestatie.

Laat me je laten zien hoe je verbinding kunt maken en kunt trillen met getallen

  • Sluit je ogen en haal 3 keer diep adem.
  • Maak je geest leeg en houd een paar minuten een lege ruimte vast.
  • Als je je open en klaar voelt om te ontvangen, concentreer je dan op het nummer waarvan je wilt leren en waarmee je wilt resoneren. Laten we zeggen dat het nummer 1 is.
  • Stel je voor je geestesoog het getal 1 voor. Vraag het getal om je over zijn eigenschappen te vertellen. Let op hoe het is gespeld. Kijk naar de vorm en contouren. Rechte lijnen zijn mannelijk en cirkels of halve cirkels zijn vrouwelijk.
  • Open je 5 zintuigen, waaronder zicht, geur, aanraking, smaak en geluid. Wanneer al je 5 zintuigen open zijn, kun je je intuïtie uitnodigen om je naar je 6 te leidene Het is door je 6e gevoel dat getallen informatie in de vorm van lichtcodes vertalen.

Schrijf of noteer zonder oordeel wat er in je opkomt.

Geef je intuïtie de vrijheid om het rijk van je verbeelding te verkennen. Negeer niets dat doorkomt voor jou.

Sommige mensen tekenen graag de indrukken die ze in hun verbeelding zien en andere mensen gebruiken woorden om het gevoel van de trilling te beschrijven. Ik heb mensen hun ontdekking laten bevestigen door middel van geluid of muziek.

Druk uw bevindingen uit in elke modaliteit die voor u het meest comfortabel aanvoelt.

Voordat ik mijn eerste boek schreef: Egyptian Numerology Emergence Into the 5th dimension, channelde ik de getallen op deze manier en deed ik wat onderzoek om te zien of wat ik intuïtief voelde en zag klopte. 98% van de tijd was wat ik door channeling waarnam correct.

Zo kun je een intieme relatie met cijfers aangaan. Onthoud dat getallen symbolen, trillingen, licht, energie zijn en net als wij onderhevig zijn aan constante upgrades in dienst van het collectieve begrip van een hoger bewustzijn.

De informatie die we zelfs 10 jaar geleden hadden over getallen, is vandaag gewoon niet op u van toepassing en waarom zouden ze dat ook doen? Je bent niet dezelfde persoon als 10 jaar geleden. Je bent meegegroeid met de oneindige getijden van eb en vloed en bent beschikbaar om dagelijks lichtcodes op te merken die naar je worden gedownload. Het universum is constant in beweging…altijd aan het veranderen, altijd aan het evolueren en altijd in een voorwaartse beweging.

De sluiers zijn al tientallen jaren bezig één voor één op te lichten. De nieuwe informatie die we hebben over getallen kwam eigenlijk voort uit oude wijsheid van zo lang geleden dat het nu als nieuwe informatie naar boven komt.

Maar als je merkt dat je je veiliger voelt door de oude constructies, paradigma’s en definities van getallen te geloven en te volgen, dan is dat oké, want het betekent dat ze je op een bepaald niveau nog steeds van dienst zijn.

Bewustzijn is als een ladder die je sport voor sport beklimt. U kunt geen stap missen, anders moet u uiteindelijk teruggaan en deze herhalen. De oude manieren dienen een doel. Het zijn tijdelijke aanduidingen voor degenen op dat niveau van bewustzijn.

Alles heeft een reden en doel.

We moeten afstuderen van niveaus van bewustzijn en die dimensies beheersen voordat we naar de volgende gaan, omdat het universum in een voorwaartse beweging werkt. Je kunt de 5e dimensie niet bereiken tenzij je door de 4e evolueert, enzovoort.

Daarom is channeling zo belangrijk. Het houdt de informatie nieuw en stromend terwijl het upgradet en biedt je de richting die je nodig hebt en waar je op hebt gewacht. Laat je niet intimideren door nieuwe concepten. Sta jezelf toe om uit te breiden, uit te drukken en te ervaren wat intuïtief goed voor je voelt.

Je Hogere Zelf channelen is natuurlijk en gemakkelijk. Sterker nog, veel mensen channelen zonder het ooit te beseffen.

Wanneer je oefent om de drukke geest los te laten en je hart te openen, open je moeiteloos een poort naar de heilige rijken.

Ik hoor graag over je ervaringen met channelen.

Bezoek mijn website op www.egyptiannumerology. org om de vele manieren te leren waarop u contact met mij kunt maken en kunt leren via Egyptische numerologie.

Heb een magische maand … met al mijn zegeningen, Sara

Namasté

#Channeling #Numerieke #Lichtcode

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page