Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Daghoroscoop VENUS RETROGRADE – 2023-07-03 16:24:38

VENUS RETROGRADE –

Share This Post

Leestijd: 2 minuten

Daghoroscoop VENUS RETROGRADE –

Vanaf 23 julird – en veertig dagen en nachten lang – Venus lijkt retrograde in Leeuw. Dit is niet identiek aan de zomer van 2015 (toen die planeet ook retrograde was in Leeuw), maar er zullen waarschijnlijk variaties op dat thema zijn. Degenen die onder dat teken zijn geboren, kunnen romantische ‘stoelendansen’ ervaren en weten dat niets duidelijk zal zijn tot begin oktober, wanneer Venus eindelijk verder gaat. Tegen die tijd – als u dure inschattingsfouten heeft gemaakt – zou u uiteindelijk meer kunnen betalen dan u had verwacht. Laten we hopen dat het het tegenovergestelde is en dat je terugkijkt op deze Venus retrograde als een tijd waarin herinneringen werden gemaakt om te koesteren.

Voor alle signalen zijn deze veertig dagen bijna perfect om je te concentreren op marketing en design. Het zou een tijd van buitengewone creativiteit moeten blijken. Alle sectoren van de kunsten zouden extra activiteit moeten ervaren waarbij nieuwe geluiden en stijlen snel worden omarmd.

Relatief gezien zou dit voor alle tekens een spannende tijd moeten blijken: en toch – als er een probleem is, is het dat Venus in Leeuw op een voetstuk wil worden geplaatst, geliefd en bewonderd wil worden. Iedereen WIL gewaardeerd worden. Maar je moet bij jezelf beginnen. Als je een belangrijke ‘ander’ op een voetstuk zet, zullen ze vrijwel zeker eraf vallen (toen Venus naar Maagd verhuisde, waar vlekken en fouten gemakkelijker worden opgemerkt).

Iedereen zou ‘langzaam en gestaag moeten gaan’. Geniet en omarm het moment – ​​vooral midden augustus, wanneer de zon en Venus ‘kussen’ of samenkomen op 13 augustuse. Denk goed na: als jij niet van jezelf houdt, wie dan wel? Oefen een beetje eigenliefde voordat u in een vakbond investeert.

Alle planeten zijn verbonden met financiële zaken, waarbij Venus een sterke speler is als het gaat om onderhandeling en geldzaken. De ‘flash crash’ die plaatsvond tijdens de eerste paar minuten van de handel op 24 augustuse 2015 vond plaats met Venus retrograde en toen de zon Maagd overstak. (Er is meer, maar dit is de achtergrond).

Het is misschien veelbetekenend dat Mercurius op 24 augustus retrograde draaite 2023 en dat de zon slechts een dag eerder Maagd zal zijn binnengegaan. Terwijl de Maan door Schorpioen beweegt (niet altijd een goed teken voor financiële zaken) en de Zon en Saturnus die week een moeilijk aspect zijn, was er een herhaling – of beter gezegd – een echo te horen. Dit zou een koopopportuniteit kunnen opleveren.

2023-07-03 16:24:38
VENUS RETROGRADE –
– Daghoroscoop
Horoscoop VENUS RETROGRADE –
van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Alle sterrenbeelden en de bijbehorende datums zijn:

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april

Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei

Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december

Maandhoroscoop Steenbok 23 december – 20 januari

Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari

Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart

Jouw Daghoroscoop helemaal gratis. Ontdek wat jij van de dag mag verwachten. Elke dag een verse daghoroscoop!

Nieuwe daghoroscopen – Daghoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.Daghoroscoop – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouw daghoroscoop!

Dagelijkse horoscoop!

Horoscoop voor vandaag en morgen

More To Explore

Kanker
daghoroscoop

Daghoroscoop Kanker 2023-10-03 06:01:00

Daghoroscoop Kanker Jij bent nooit het type geweest dat je emoties ontkende en dat feit zal vandaag in jouw voordeel werken. Het is misschien gemakkelijker om stil te blijven en anderen niet te laten weten wat je dwars zit, maar dit is precies het juiste moment om je gevoelens open te stellen. 2023-10-03 06:01:00 Kanker

Maagd
daghoroscoop

Daghoroscoop Maagd 2023-10-03 06:01:02

Daghoroscoop Maagd Koop in ieder geval kleine cadeautjes voor de mensen van wie je houdt, maar laat je niet meeslepen door vandaag een enorme hoeveelheid geld uit te geven in de misplaatste overtuiging dat je een groots gebaar moet maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die het meeste betekenen. 2023-10-03 06:01:02 Maagd

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer