Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Daghoroscoop VOLLE MAAN GEDACHTEN – Gratis dagelijkse, wekelijkse maandelijkse horoscopen 2023-08-02 14:24:04

VOLLE MAAN GEDACHTEN – Gratis dagelijkse, wekelijkse maandelijkse horoscopen

Share This Post

Daghoroscoop VOLLE MAAN GEDACHTEN – Gratis dagelijkse, wekelijkse maandelijkse horoscopen

Beste mede-sterrenkijkers,

Fijne Volle Maan!! – 1 augustus

Dit is de tweede in een reeks van vier Supermanen, dat wil zeggen dat de Maan dichter bij ons staat dan normaal en groter zal lijken dan normaal. We weten dat de positie van de maan het weer op aarde beïnvloedt, en over de hele wereld zijn er de afgelopen vier weken zeker tekenen geweest van getijden- en klimaatverandering. Hoewel de Maan zich voor deze Volle Maan niet in een extreme declinatie bevindt, zouden er de komende weken nog steeds aanwijzingen moeten zijn voor verstoring in de vorm van beweging van de aarde en sterke lucht- en watergetijden.

We zijn ook negen dagen bezig met de veertigdaagse Venus retrograde-periode die begin september eindigt. Op 13 augustus lijkt Venus de zon te kussen (hun conjunctie). Niet alleen zou dit kunnen samenvallen met een belangrijke gebeurtenis die de grond in beweging brengt, maar op een ander niveau zou dit ook een belangrijke datum kunnen blijken in de discussies rond het vakbondsconflict in Hollywood, CA.

Het is fascinerend om op te merken dat toen Venus zich naar het middelpunt van Neptunus en Pluto bewoog (en een jod-vorm vormde), stakingen invloed hadden op Hollywood-producties. De Emmy Awards die oorspronkelijk gepland waren voor september zijn uitgesteld. Terwijl 13 augustuse zou een sleuteldatum moeten blijken, een oplossing is op zijn vroegst onwaarschijnlijk tot de september-equinox.

Toen Venus retrograde draaide en de Maansknopen een rechte hoek met Pluto bereikten, rapporteerden klanten, collega’s en vrienden allemaal crisisachtige ontwikkelingen waarvan de wortels een paar maanden teruggingen, maar kort na de stand van Venus op 23 juli een urgente status bereikten.rd. Net als bij de situatie in Hollywood ligt er geen oplossing in het verschiet.

VERDUISTERING

De komende Zonsverduistering op 14 oktober, die in een groot deel van Amerika zichtbaar is, staat in het teken Weegschaal (geassocieerd met de Kunsten). Het is bijna 20 jaar geleden dat er in dit gebied verduisteringen plaatsvonden; keurig samenvallend met de laatste keer dat de Emmy-awards werden uitgesteld.

Er is veel te schrijven en te bespreken over deze eclips in oktober: de tweede in een reeks van drie (2017, 2023 en 2024) met paden die de Verenigde Staten doorkruisen. In mijn oorspronkelijke ‘Finance Universe’, gepubliceerd in 2004, suggereerde ik dat de Verenigde Staten ingrijpende veranderingen zouden ondergaan en dat er in 2020 een gebroken samenleving zou zijn. Als de geschiedenis zich herhaalt, kan er in 2027-2028 alsnog een burgeroorlog uitbreken.

Dit is niet de enige reeks zonsverduisteringen die een bepaald geografisch gebied treft: afgelopen zondag waren er algemene verkiezingen in Spanje. Zoals ik in mijn recente presentatie over de toekomst voor Europa heb aangegeven, zal een reeks eclipsen dat land tot 2027-2028 treffen. Ook Spanje zou vóór het einde van dit decennium verdeeld kunnen zijn.

Op 23 september vindt een ‘World Astrology Summit’ plaatsrd en 24e 2023. Ik zal twee presentaties geven. Het ene vervolgt mijn denken over de toekomst van de eurozone, en het andere gaat over cycli in vastgoed- en grondstoffenprijzen. Details vindt u hier: Conferentiesite & registratieportaal: https://sta.co/conferentie. Kosten: $ 95 USD.

RENTETARIEVEN en ENERGIECYCLI

Analyse van de tariefstijgingen van de afgelopen paar honderd jaar gaf een duidelijke indicatie van de astrocodes die aan het werk waren. Op dat moment bracht juli de verwachte rentestijging. Als we dezelfde methoden gebruiken, zijn er in 2025 meer te verwachten – maar niet in 2024.

Er wordt gesuggereerd dat de inflatie nu aan het dalen is. Dat kan gedeeltelijk te wijten zijn aan het feit dat we in ieder geval op het noordelijk halfrond zomermaanden ervaren en dat de vraag naar energie – een primaire oorzaak van stijgende prijzen – sterk is afgenomen. De inflatiecijfers zullen eind 2023 zeker stijgen.

Sinds enkele maanden werk ik aan een rapport over astro-energiecycli. Pluto passeerde voor het laatst Waterman ten tijde van de Industriële Revolutie, toen de vraag naar energie groeide. We staan ​​nu aan de vooravond van de revolutie op het gebied van kunstmatige intelligentie. Ontwikkelingen op het gebied van robotica zullen de vraag naar elektriciteit en alternatieve energiebronnen zeker doen toenemen. Het is vermeldenswaard dat de Wereldhandelsorganisatie stelt dat de mondiale handel 32 biljoen dollar waard is, en zal veranderen naarmate de verschuiving van fossiele brandstoffen, het effect van de Russische invasie in Oekraïne en de proliferatie van kunstmatige intelligentie steeds sneller gaan.

Astrologie is nuttig bij het bepalen van de timing van deze transformatie, die zeker verband houdt met Pluto’s transit van Waterman (2023 – 2043).

2023-08-02 14:24:04
VOLLE MAAN GEDACHTEN – Gratis dagelijkse, wekelijkse maandelijkse horoscopen
– Daghoroscoop
Horoscoop VOLLE MAAN GEDACHTEN – Gratis dagelijkse, wekelijkse maandelijkse horoscopen
van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Alle sterrenbeelden en de bijbehorende datums zijn:

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april

Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei

Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december

Maandhoroscoop Steenbok 23 december – 20 januari

Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari

Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart

Jouw Daghoroscoop helemaal gratis. Ontdek wat jij van de dag mag verwachten. Elke dag een verse daghoroscoop!

Nieuwe daghoroscopen – Daghoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.Daghoroscoop – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouw daghoroscoop!

Dagelijkse horoscoop!

Horoscoop voor vandaag en morgen

More To Explore

Boogschutter
daghoroscoop

Daghoroscoop Boogschutter 2023-09-29 06:01:04

Daghoroscoop Boogschutter Op creatief en romantisch vlak kan dit een bijzondere dag voor je zijn, maar het kan ook een dag zijn waarop je moeite hebt om te begrijpen waarom bepaalde mensen zich gedragen zoals ze doen. De kans is groot dat ze het zelf niet kunnen verklaren, dus welke hoop heb je? 2023-09-29 06:01:04

Weegschaal
daghoroscoop

Daghoroscoop Weegschaal 2023-09-29 06:01:06

Daghoroscoop Weegschaal De volle maan van vandaag in jouw tegenovergestelde teken geeft je de kans om partnerschappen en relaties een stevigere basis te geven en je moet daarvan profiteren. Wees eerlijk tegen uzelf over uw rol in recente verontrustende gebeurtenissen. Niemand is onberispelijk. 2023-09-29 06:01:06 Weegschaal – Daghoroscoop Horoscoop Weegschaal van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer