Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

De astrologie van september 2023

De astrologie van september 2023

Share This Post

De astrologie van september 2023

September 2023 komt om ons gevoel van evenwicht en vernieuwing te herstellen.

Juli en augustus waren geen gemakkelijke maanden. We hadden alle planeten in Kreeft en Leeuw die zich verzetten tegen de ‘slechteriken’ Saturnus en Pluto. Venus retrograde heeft Uranus vierkant gemaakt. Als kers op de taart draaide Mercurius op 24 augustus retrograde.

Maar er is licht aan het einde van de tunnel. In september, Venus en Mercurius gaan beide direct. Er zijn geen opposities meer tussen Saturnus en Pluto. We hebben een mooigrote driehoek Nieuwe Maan in Maagd. Het ziet er echt heel goed uit!

Het hangt natuurlijk allemaal af van hoe deze transits uw geboortehoroscoop beïnvloeden. Maar het algemene astroweer verbetert zeker.

We hebben 2 interessante transits die ons bijna de hele maand beïnvloeden: Venus vierkant JupiterEn Venus sextiel Mars.

Normaal gesproken zijn dit kortstondige invloeden (1-3 dagen). Maar omdat zowel Venus als Jupiter deze maand stationeren, duren het Venus-Jupiter-vierkant en het Venus-Mars-sextiel veel langer.

Dit is belangrijk omdat Venus onze aandacht zal vestigen op een aantal onderliggende relatiedynamieken die we normaal gesproken niet in twijfel trekken en als vanzelfsprekend beschouwen.

Het feit dat Venus deze maand direct gaat, betekent niet dat Venus-thema’s als relaties of financiën in september niet langer bovenaan de agenda staan… integendeel. Maar nu Venus direct is, hebben we de helderheid om dingen uit te zoeken en de juiste keuzes te maken.

Venus vierkant Jupiter wijst op de manieren waarop onze wensen en verlangens in strijd zijn met de samenleving, of met wat we denken dat er van ons verwacht wordt.

Bent u misschien van mening dat u veel tijd en middelen aan uw uiterlijk moet besteden, maar dat ‘er altijd mooi uitzien’ u energie kost? Of heb je juist het gevoel dat ‘mensen van jouw leeftijd’ worden beoordeeld omdat ze er mooi uit willen zien?

Ben je bang om een ​​langdurige relatie te verlaten vanwege wat andere mensen denken? Of denk je dat je afgekeurd zou worden als je een “onconventionele” relatie zou beginnen – naar maatstaven van de maatschappij?

Venus sextiel Mars geeft je de drive en vastberadenheid om ons hart te volgen en te doen wat JIJ wilt, in plaats van wat andere mensen denken dat je zou moeten.

Niet dat anderen altijd ongelijk hebben. Het echte probleem hier is dat er een aantal geheime beloningen zijn die we – onbewust – krijgen als we doen wat andere mensen willen, in plaats van wat WIJ willen. Wat zou er gebeuren als je zou gaan doen wat JIJ wilt? Wat zou je verliezen? Wat zou je winnen?

Laten we eens kijken naar de belangrijkste transits van de maand:

3 september 2023 – Venus gaat direct

Op 3 september 2203 Venus gaat direct om 12 uur° Leeuw. Het is een lange reis van veertig dagen geweest naar de diepten van ons hart.

We moeten allemaal van tijd tot tijd deze reis maken. We moeten onder ogen zien wat onder ogen moet worden gezien, en loslaten wat moet worden losgelaten. In de onderwereld leren we nieuwe manieren om met onszelf en anderen om te gaan, en geven we opnieuw prioriteit aan dingen in ons leven.

Nu Venus eindelijk direct gaat, neem even de tijd om jezelf een schouderklopje te geven. Of nog meer Venus-achtig, geef jezelf een goede knuffel.

Het is je gelukt aan de andere kant! Je kent jezelf nu een stukje beter. Je hart is een beetje lichter en klaar om de wereld vanuit een nieuw perspectief te ervaren, een perspectief gevuld met hoop, nieuwsgierigheid en een gevoel van verwondering.

4 september 2023 – Jupiter gaat retrograde

Op 4 september 2023 Jupiter gaat retrograde om 15° Stier. Telkens wanneer een planeet van richting verandert, wordt zijn invloed benadrukt. Dus op de dag van Jupiters station (plus minus een paar dagen) krijgen we een extra dosis Jupiter.

Wat interessant is, is dat Jupiter retrograde gaat, uren nadat Venus direct gaat. Afgezien van de vierkante invloed waar we het al over hadden, betekent Jupiter die retrograde gaat als Venus direct gaat, dat Venus-thema’s een voorwaartse impuls krijgen, terwijl Jupiter op de achterbank komt te staan.

We geven nu minder om wat anderen denken, en meer om wat ons plezier geeft. Dit is een tijd om onze overtuigingen (Jupiter) opnieuw te evalueren en te zien of ze een weerspiegeling zijn van onze persoonlijke waarden (Venus).

Wanneer onze persoonlijke waarden onze overtuigingen vormgeven, hebben we een gevoel van helderheid en doel. Wanneer de overtuigingen van de samenleving onze persoonlijke waarden bepalen, voelen we ons verloren en ongemotiveerd. Daarom willen we altijd beginnen met Venus (waarden).

14 september 2023 – Nieuwe Maan in Maagd

Op 14 september 2023 hebben we om 21 uur een Nieuwe Maan° Maagd. Dit is een van de beste – en belangrijkste – Nieuwe Manen van het jaar.

De Nieuwe Maan is verwikkeld in een prachtig vliegeraspectpatroon. De Nieuwe Maan is de propeller van de Vlieger, en Neptunus is de top van de Vlieger. Dit betekent dat wat we zaaien ten tijde van de Nieuwe Maan, uiteindelijk zal uitgroeien tot iets moois en magisch (Neptunus).

Met deze maancyclus kunnen onze dromen werkelijkheid worden!

15 september 2023 – Mercury gaat direct

Nog meer goed nieuws: op 15 september 2023 Mercurius gaat direct om 8 uur° Maagd.

De heerser van de Nieuwe Maan in Maagd, Mercurius, bevindt zich binnen enkele uren na deze maansverschijning. Iets in je leven gaat eindelijk vooruit. Je zult echte vooruitgang zien of een magische oplossing voor iets dat vast leek te zitten of onherstelbaar kapot was.

17 september 2023 – Venus Vierkant Jupiter

Op 17 september 2023 Venus (op 15° Leeuw) vierkant Jupiter (op 15° Stier). Normaal gesproken is dit een tweedaagse transit, maar aangezien zowel Venus als Jupiter vrijwel tegelijkertijd binnen een aspectorb staan, duurt deze transit veel langer… je zult de invloed ervan de hele maand september voelen!

We hadden het al over Venus vierkant Jupiter. 17 september 2023 is het hoogtepunt van de transit; je wilt aandacht besteden aan wat er rond deze datum gebeurt.

23 september 2023 – Zon komt Weegschaal binnen

Op 23 september 2023 vond de De zon komt in Weegschaal. Gelukkige verjaardag aan alle Weegschalen daar!

Wanneer de zon Weegschaal binnengaat (0° Kardinaal teken) hebben we de herfst-equinox op het noordelijk halfrond en de lente-equinox op het zuidelijk halfrond.

Waar je ook op aarde woont, de dag is gelijk aan de nacht. Gelijkheid is een sleutelwoord van de Weegschaal. Gelijkheid is een evenwichtsoefening; gelijkheid betekent niet gelijke hoeveelheden van hetzelfde. Het betekent dat ik met iets kom, jij met iets anders, en dat we samen iets groters creëren.

In het Weegschaalseizoen zal het gemakkelijker worden om je open te stellen voor andere mensen, de ‘wij’ vóór ‘ik’ te plaatsen en win-winresultaten te bereiken.

29 september 2023 – Volle Maan in Ram

Op 29 september 2023 hebben we een Volle Maan om 6 uur° Ram. Deze Volle Maan zal het creatieve potentieel van de Ram-Weegschaal-as benadrukken.

Ram-Weegschaal is de relatie-as die we ook de identiteits-as zouden kunnen noemen, omdat niets ons op persoonlijk niveau meer vormt dan onze hechte, 1-op-1-relaties.

Bij de Volle Maan Ram zal een interactie die je hebt met een partner of een nabije partner een blinde vlek of iets belangrijks onthullen over wie je bent.

Dit is de eerste lunatie die zal plaatsvinden sinds de Maansknopen zich in Ram en Weegschaal hebben verplaatst, dus het is een goed voorproefje van wat er dit eclipsseizoen gaat gebeuren 😉

“Astro Butterfly Wings” leesprogramma voor geboortehoroscopen

Zoals we in de vorige nieuwsbrief al aankondigden, wordt Astro Butterfly School geprezen 10 weken durend geboortehoroscoopprogramma “Astro Butterfly Wings”begint op 27 september en eindigt op 4 december (zet het in je agenda).

Het programma heeft 2 tracks (beginner / gemiddeld en hoger-intermediair / gevorderd) – we zullen alle relevante informatie delen wanneer we de inschrijving openen, op 20 september.

Als u niet zeker weet wat uw astrologieniveau is (beginner, gemiddeld of gevorderd), kunt u dit doen deze quiz Er achter komen.

De quiz heeft 20 vragen die steeds moeilijker worden. Als u het antwoord niet weet, selecteert u ‘Ik weet het niet / ik weet het niet zeker’, zodat u een nauwkeurige beoordeling van uw niveau kunt krijgen.

Jouw quiz de resultaten worden naar uw e-mail verzonden. Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres gebruikt waarmee u zich heeft geabonneerd, om duplicatie te voorkomen.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Boogschutter
daghoroscoop

Daghoroscoop Boogschutter 2023-09-29 06:01:04

Daghoroscoop Boogschutter Op creatief en romantisch vlak kan dit een bijzondere dag voor je zijn, maar het kan ook een dag zijn waarop je moeite hebt om te begrijpen waarom bepaalde mensen zich gedragen zoals ze doen. De kans is groot dat ze het zelf niet kunnen verklaren, dus welke hoop heb je? 2023-09-29 06:01:04

Weegschaal
daghoroscoop

Daghoroscoop Weegschaal 2023-09-29 06:01:06

Daghoroscoop Weegschaal De volle maan van vandaag in jouw tegenovergestelde teken geeft je de kans om partnerschappen en relaties een stevigere basis te geven en je moet daarvan profiteren. Wees eerlijk tegen uzelf over uw rol in recente verontrustende gebeurtenissen. Niemand is onberispelijk. 2023-09-29 06:01:06 Weegschaal – Daghoroscoop Horoscoop Weegschaal van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer