Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

De Gouden Driehoek edelstenen – Happy Spirit

De Gouden Driehoek edelstenen – Happy Spirit

Misschien heb je weleens gehoord van de Gouden Driehoek edelstenen. Wat is het en wat doet deze mysterieuze Gouden Driehoek? Hoe kun je de drie edelstenen inzetten voor bijvoorbeeld gezondheid? In deze blog lees je er alles over.

De Gouden Driehoek edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal

De Gouden Driehoek wordt gevormd door drie edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. Als deze stenen tegen elkaar aan liggen, vormen ze in het midden een kleine driehoek. En in bepaald licht is er een gouden driehoek in te zien.
Om te begrijpen wat het effect van de Gouden Driehoek is, is het handig om eerst deze drie edelstenen afzonderlijk te begrijpen. Daarna gaan we in op het effect en de toepassingen.

gouden driehoek palm steenAmethist

Amethist is een steen die rust geeft en tevens verbindt met het spirituele. De steen is uitermate geschikt voor meditatie, het dieper reizen in jezelf. Hij helpt om tot de bron van innerlijke wijsheid te komen.
Amethist ondersteunt bij het verwerken van verlies, geeft emotionele kalmte en is een goede steen voor in de slaapkamer.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van de onvoorwaardelijke liefde en zelfliefde. Vanwege haar zachte kleuren worden gevoelige kinderen vaak tot rozenkwarts aangetrokken.
Rozenkwarts is een helende steen, die de drager verbindt met diens hart en het hart van het universum. Voor mensen die last hebben van zware energie, kan de mildheid van rozenkwarts het leed verzachten.

Bergkristal

Bergkristal is een kei in het begeleiden van energie. De steen zorgt ervoor dat de energie doorstroomt en gelijk over verdeeld is. Tevens versterkt bergkristal andere edelstenen die in de buurt zijn.
Bergkristal brengt het lichaam in balans.

De drie stenen zorgen afzonderlijk voor rust (amethist), onvoorwaardelijke liefde (rozenkwarts) en energetische balans (bergkristal).
Samen vormen ze meer dan de som der delen, wat wil zeggen, dat ze elkaar optimaal versterken en een nieuwe energieveld neerzetten. Een gouden trio dus.Source link
De Gouden Driehoek edelstenen – Happy Spirit

error: Content is protected !!