4 maart 2023

De karmische impact van Saturnus in Vissen

De karmische impact van Saturnus in Vissen

De karmische impact van Saturnus in Vissen

Als je Saturnus erin hebt Vissen, zul je je hele leven een intense gevoeligheid bezitten. Je zult echter enigszins overweldigd zijn door je gevoeligheid totdat je 1e Saturnus terugkeert (leeftijd 27-31), totdat je leert om het als een kracht te gebruiken en niet toe te staan ​​​​dat het je kapot maakt.

U bent sterk verbonden met de emotionele stromingen van andere mensen en kunt hun emoties en gedachten tijdelijk als de uwe overnemen. Een deel van jou kan het echter zeer uitdagend vinden om in het leven te functioneren, omdat je het gevoel hebt dat je te gevoelig bent voor deze wereld. Als gevolg neig je naar zelfopoffering om anderen te redden en geef je te veel, in de hoop dat het dingen zal veranderen. Het zou helpen om te leren dat het ongeluk en de pijn van anderen niet jouw verantwoordelijkheid zijn. Je kunt jezelf niet blijven kwetsen en jezelf emotioneel in de war brengen omdat je je schuldig voelt over de problemen en tegenslagen van anderen.

Slopende gevoeligheid

Je kunt ernaar verlangen een einde te maken aan de honger in de wereld en naar bed gaan met een schuldgevoel elke avond dat je dit niet hebt bereikt. Je gevoeligheid is zo hoog dat je de collectieve emoties kunt aanboren en kunt voelen wat anderen voelen. Je voelt de emoties van de hele wereld in je, daarom voel je deze grote verantwoordelijkheid om de stand van zaken in deze wereld te verbeteren.

Het probleem is dat je meestal zelf niet het vermogen hebt om dingen in deze wereld te veranderen, hoe hard je het ook probeert. Je kunt jezelf elke dag in elkaar slaan, omdat je het lijden van anderen zo erg voelt en dit wilt veranderen, maar een belangrijke les die je met deze plaatsing moet leren, is dat je jezelf geen pijn en lijden moet bezorgen door wat anderen doormaken.

Jouw karma

Je hebt de neiging om de emoties van anderen te spiegelen, waarbij je overneemt en voelt wat anderen voelen. Je karmische reis is op een spiritueel pad waar je moet leren je aura en energie te beschermen en je bewust moet worden van hoe dingen werken in de spirituele wereld. Als je eenmaal een meer spirituele kijk op het leven hebt aangenomen en verbonden bent met een spiritueel geloof in jezelf, kun je de energieën die je de hele tijd oppikt, effectiever beheren.

Je kunt anderen niet helpen als je te overweldigd bent door hun negatieve emoties, dus je moet leren jezelf af te zonderen en op afstand te helpen en te dienen. Het kan vaak voelen dat je je ergste vijand bent, aangezien de karmische hand waarmee je te maken krijgt je emoties en innerlijke wereld is. Je uiterlijke leven zal voorbeeldig zijn, maar je zult geplaagd worden door emotionele onrust die verband houdt met je vorige leven. Vaak kunt u geplaagd worden door psychische aandoeningen, die u beperken in het leven.

Jouw les

De te leren les houdt verband met uw kijk op spiritualiteit. Je komt op een pad waar je veel inzichten leert over spiritualiteit, religie en bewustzijn. Er zal echter gedurende je hele leven veel verwarring zijn over de juiste spirituele overtuiging die je moet hebben, en je kunt merken dat je tot het uiterste neigt om een ​​spirituele waarde te vinden waarmee je verbinding kunt maken.

Andere mensen zullen hun ideeën aan je opdringen, en ze kunnen je hele leven snel misbruik van je maken vanwege je medelevende aard. Leer dat altijd anderen helpen geen mededogen is, en echt mededogen is wanneer je ze de hulpmiddelen geeft die ze nodig hebben en ze duwt om op eigen benen te staan ​​zonder op jou te leunen. Hoe meer je anderen van je laat afhangen, hoe meer ze je uitputten, maar hoe meer je ze leert om op zichzelf te vertrouwen, hoe meer je anderen in hun kracht zet.

Vind succes door innerlijke kracht

U moet oppassen dat uw emoties uw succes niet in de weg staan. Stel dat je niet leert hoe je je energie kunt beschermen tegen de emoties van anderen. In dat geval zul je door je empathie zo overweldigd raken door de gevoelens van alle anderen dat je je niet kunt concentreren en energie kunt geven aan je eigen doelen en dat wat je wilt manifesteren. Het zou helpen als je leert neutraal te worden en niet overal emotioneel bij betrokken te raken. Je sterke punt is om je creatieve energie en liefde voor dromen en fantasie om te zetten in iets wezenlijks. Je kunt prachtige avonturen- of fantasieromans schrijven.

Je vorige leven

In je vorige leven vermeed je je innerlijke emotionele wereld. Je hebt nooit negatieve situaties meegemaakt en drama vermeden; in dit leven zal je innerlijke wereld echter zo luid zijn dat je gedwongen wordt om naar spirituele oefeningen te kijken om contact te maken met jezelf en jezelf te begrijpen.

Neigingen om los te laten: Verantwoordelijkheid vermijden en je emoties onderdrukken.

Neigingen om te leren: Gebruik spirituele opvattingen niet voor escapisme, maar om de wereld te verbeteren.

Saturnus in Vissen kunnen inboorlingen te veel of te weinig geven. Je kunt ongelooflijk egoïstisch zijn, maar op een andere dag ben je hoogst onzelfzuchtig. Je hebt onrealistische verwachtingen en ziet de dingen niet voor wat ze werkelijk zijn, en je sluit iedereen af ​​die je de waarheid probeert te laten zien. Er kan een neiging zijn om alleen te willen geloven wat je wilt, en je vergeet dat er andere standpunten of manieren zijn om dingen te benaderen. Je escapistische neigingen zorgen ervoor dat je uitdagende situaties uit de weg gaat en de gemakkelijke uitweg wilt nemen, wat ertoe kan leiden dat je nooit echt iets wezenlijks bereikt. Het zou helpen als je zou leren dat geluk en beloningen komen door doorzettingsvermogen en onder ogen zien wat je een ongemakkelijk gevoel geeft. Je hebt vaak het gevoel dat je een enorme spirituele verantwoordelijkheid hebt in deze wereld en voelt je diep belast door je mededogen, intuïtie en spirituele gaven.

#karmische #impact #van #Saturnus #Vissen

Delen:

Laatste berichten:

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024

Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024 Je kunt bijna niet meer wachten. Je bent ongeduldig en dat is niet goed. De tijd is er nog niet rijp voor. Als je wilt dat het zo loopt als [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024

Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024 Loop toch niet altijd weg bij moeilijke situaties. Als jij vandaag een moeilijke situatie het hoofd biedt, zul je leren dat juist dit de leermomenten in het leven zijn. Daghoroscoop [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024

Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024 Met de gebeurtenissen van vandaag is het verstandig om goed om je heen te kijken en de details niet over het hoofd te zien. Ook dat wat onbelangrijk lijkt, is [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024

Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024 Het ziet er goed uit in de beroepssfeer. Jij krijgt de aanbiedingen waar je op had gehoopt. Dat is een fleurige wending na al die negatieve berichten van de afgelopen [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024

Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024 Er staan een aantal plezierige gebeurtenissen voor jouw deur. Jij voelt je ook erg happy in je huidige leven. Geniet daar met volle teugen van, want zoals je weet zijn [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024

Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024 Jouw zelfvertrouwen lijkt prima in orde, maar net als iedereen heb jij ook regelmatig twijfels. Probeer je problemen met meer zelfvertrouwen tegemoet te treden, geloof echt in jezelf. Daghoroscoop Weegschaal [...]

Meer:

 • 8 februari 2024
  Maandhoroscoop Ram Februari 2024
 • 8 februari 2024
  Maandhoroscoop Stier Februari 2024

Mentalist Nuno

 De Spannende acts aoor een onvergetelijk dag!