About Us

De SLECHTSTE Zodiac Love Matches onthuld

De SLECHTSTE Zodiac Love Matches onthuld

Ach, liefde! Het is onvermijdelijk dat sommige sterrenbeelden meer zijn verenigbaar met elkaar dan met anderen.

Kijkend naar hoe uw sterrenbeelden meten kan je helpen bepalen of deze liefde bedoeld is om te duren. Hoewel het je misschien niet het hele verhaal vertelt, kan het zeker een fundamenteel startpunt bieden, waardoor je elkaar beter kunt begrijpen.

Dus, wat zijn de minst compatibele sterrenbeelden? Met wie (snik!) zou je misschien geen relatie moeten voortzetten of beginnen? Laten we kijken!

De minst compatibele sterrenbeelden

De waarheid is dat we niet allemaal compatibel zijn. We kunnen meer met bepaalde soorten mensen omgaan dan met andere.

Maar het goede nieuws is dat er ongeveer zeven miljard mensen op deze planeet zijn, dus wanhoop niet als je niet goed bij één persoon past! Er is nog veel meer om uit te kiezen.

Maar welke liefdesrelaties met dierenriem houden misschien niet stand? Hier zijn een paar!

1. Ram & Stier

Zoals met de meeste van deze combinaties, zijn er gevallen waarin ze zou kunnen trainen. Dit is precies het geval met Ram En Stier. Het is onvermijdelijk dat er waarschijnlijk vonken zullen zijn. Maar als het gaat om een ​​langetermijnverbintenis, zijn er meer dan een paar problemen die zich kunnen voordoen.

Met een Ram-Stier koppelen, kan de koppige wil van een Stier de overnemende houding van een Ram verstoren.

Bovendien kan de bezitterige aard van Stier onder de huid van Ram kruipen. Dit betekent echter niet dat dit niet kan werken. Het betekent gewoon dat het voor de meesten misschien moeilijk is!

2. Tweelingen & Steenbok

De Tweeling-Steenbok match-up is een zeldzaam gezicht. En het is geen geheim waarom.

Deze twee hebben veel verschillen, zoals Steenbok bedachtzamer zijn en niet haasten, terwijl a Tweeling zou snel kunnen denken en dingen overhaasten. Een Tweeling kan ook geneigd zijn om intellectuele woorden te gebruiken om dingen in argumenten om te draaien, wat leidt tot veel grotere meningsverschillen dan nodig is.

Een Tweeling wil misschien ook meer ’s nachts uitgaan dan een Steenbok, wat wrijving en, nogmaals, argumenten veroorzaakt.

3. Stier & Boogschutter

Dit is een intense koppeling! Maar zo snel als het intenser wordt, kan het ook worden verpletterd door de onmiskenbare verschillen van deze twee sterrenbeelden.

Al met al in een Stier-Boogschutter wedstrijd, Stier droomt er vaak van om een Boogschutter. Toch kan een Boogschutter eerlijk gezegd niet echt getemd worden.

Bovendien zullen deze twee het niet eens zijn over het tempo van dingen doen. Waar een Stier het rustig aan doet, kan Boogschutter deze traagheid beschouwen als letterlijk naar beneden halen.

Bovendien kan Boogschutter geïrriteerd raken door de obsessie van een Stier, wat leidt tot veel problemen binnen deze complexe relatie.

Lees dan dit artikel: Wie zijn de meest sexy sterrenbeelden?

4. Kreeft & Waterman

Kanker komt niet echt goed overeen met tekens die hun emotionele kant niet krijgen. En dit is precies het geval met a Kreeft-Waterman koppelen.

Het enige wat de arme, emotionele Kreeft wil, is zich begrepen voelen. Maar andere tekens zijn niet zo in staat om dit aan Kreeft te geven en kunnen ze als overdreven ‘emotioneel’ beschouwen.

Ondertussen houdt Kreeft ervan om zich aan hun regels te houden. Nog, Waterman heeft zijn eigen manier om dingen te doen en krijgt de behoefte van Kreeft niet om voorop te lopen.

Met andere woorden, deze twee tekens kunnen te maken krijgen met een ernstige machtsstrijd en elkaar niet begrijpen, wat leidt tot een onvermijdelijke afname van hun potentieel hechte band.

5. Leeuw & Schorpioen

Weer een intense match-up! Maar met intensiteit komt een serieus vuur.

Beide tekens in a Leo-Schorpioen match kan serieus koppig zijn, waardoor geen van beide partijen bereid is een compromis te sluiten. Bovendien, Leeuw kan een beetje een flirt zijn, wat Schorpioen zal het in het minst niet waarderen.

Schorpioen heeft een alles-of-niets sfeer. En als ze het gevoel hebben dat Leo dat niet geeft, zullen ze willens en wetens weglopen.

Ondertussen moet Leo begrijpen dat Schorpioen aanvankelijk niet all-in zal gaan of ze meteen zal geven wat ze nodig hebben. Dit betekent meestal dat goede communicatie hier een lange weg kan gaan, anders zal deze match snel uitsterven!

6. Maagd & Weegschaal

O, een Maagd En Weegschaal dierenriem liefdesmatch! Daarover schrijven ze in sprookjes, tenzij het misgaat. Het probleem? Beide tekens hebben zeer hoge normen. Dus als iemand het niet bijhoudt, loopt het slecht af.

De Maagd-Weegschaal wedstrijd heeft ook verschillende opvattingen en benaderingen van liefde en begrip. Dit betekent dat massale miscommunicaties kunnen leiden tot zeer turbulente tijden. Geen van beiden waardeert de manier waarop de ander met deze conflicten omgaat, wat leidt tot een neerwaartse spiraal die meestal en uiteindelijk eindigt.

Wees voorzichtig om in deze liefdesmatch te komen!

7. Vissen & Leeuw

Water En Vuur tot stilstand komen in deze zodiac love pairing. Hoewel deze twee veel van elkaar kunnen leren, kunnen ze elkaar ook overweldigen, wat leidt tot uitval en meningsverschillen.

Met Leo’s flirterige karakter, Vissen zal niet al te enthousiast zijn en zal er mogelijk een ruzie van maken. Dit is weer een moeilijke die slechts enkelen kunnen navigeren.

Maan- en Venustekens

U kunt ook uw maan- en Venustekens gebruiken om te bepalen dierenriem compatibiliteit.

Bijvoorbeeld, Maan tekens kan u helpen bepalen of u emotioneel compatibel bent. In de tussentijd, Venus tekenen kan u helpen bepalen wat u allemaal nodig heeft en hoe dat kan worden vergeleken, evenals wat u zoekt in een partner.

Dit kan je helpen om nog beter te matchen met die volgende nieuwe relatie!

Loop lichtjes met je liefdeswedstrijden!

Zoals altijd is het het beste om elke nieuwe liefdesmatch met enige voorzichtigheid te benaderen. Er moet een evenwicht worden gevonden.

Tegelijkertijd scheidt goede communicatie echt de paren die de tand des tijds doorstaan ​​van degenen die dat niet doen. Dus, misschien is een betere vraag dan of de liefdesovereenkomsten van de dierenriem al dan niet kloppen, “hoe goed communiceren jij en je partner?”

Gerelateerd artikel: Ben jij een van de sterkste sterrenbeelden? (Of de zwakste?!)

#SLECHTSTE #Zodiac #Love #Matches #onthuld

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page