About Us

De volle maan van maart – de wormmaan in Maagd

De volle maan van maart – de wormmaan in Maagd

De fasen van de maan behoren tot de meest fascinerende astronomische gedragingen die we met het blote oog kunnen waarnemen en zeer rijke bronnen van denken en interpretatie in Astrologie. Onder de 9 fasen – Nieuw, wassende halve maan, 1st Kwart half, wassende maan, volle maan, afnemende maan, laatste kwart halve maan, afnemende halve maan en balsamico – de nieuwe en volle manen trekken de meeste aandacht. Dit artikel gaat in op de huidige Volle Maan en gaat in op het soort “oogst” dat je tijdens deze volle maan emotioneel zou moeten binnenhalen.

Volle Maan – Oogst wat je hebt gezaaid!

De volle maan van maart zal op 7 maart plaatsvindene op 16 graden en 40 minuten in het teken van Maagd; in mijn Eastern Standard Time-zone gebeurt het om 07:40 uur.

Het duurt 29,5 dagen van de ene Volle Maan tot de volgende, waarbij je ongeveer 2 en ½ dag in een teken doorbrengt. De dag ervoor en de dag erna omvatten wat de piektijd van de Volle Maan-energie zou zijn. De volle maan is de tijd van “de oogst”, wanneer wat begon met de nieuwe maan zijn volledige potentieel bereikt voordat het afneemt, vervaagt en zich voorbereidt op een nieuwe cyclus.

Elke maand heeft een bepaald type Volle Maan; De maan van maart is de wormmaan. Andere namen voor deze maan zijn de Crow Moon, Snow Crust Moon, Wind Moon en Chaste Moon.

Er zijn ook verschillende speciale soorten volle manen: de bloedmaan, die plaatsvindt tijdens een totale maansverduistering; een supermaan, die plaatsvindt wanneer de maan vol is en het dichtst bij de aarde staat; en de blauwe maan (“eens in een blauwe maan”), wat een tweede volle maan is in een kalendermaand (die eens in de 2 en ½ jaar voorkomt) of de tweede volle maan in hetzelfde astrologische teken.

Volle maan in Maagd – De behoefte voelen om te dienen

Deze Volle Maan vindt plaats in de 2zd decaan (midden 10 graden) van Maagd, waardoor het een Maagd/Steenbok Volle Maan wordt. De planetaire invloeden omvatten Mercurius als heerser voor Maagd en Saturnus als de heerser voor Steenbok. Deze Volle Maan zal dus gaan over nauwkeurig communiceren met anderen (Mercurius) om de manieren aan te pakken waarop we op dit moment in ons leven met onze realiteit (Saturnus) willen omgaan.

Omdat de maan in Maagd staat, is zijn energie kritisch, inventief en praktisch. Deze volle maan vereist dat we nadenken over wat we dagelijks het meest moeten doen om ons veilig te voelen. De intensiteit van deze Volle Maan rond wat we op praktisch niveau nodig hebben om de controle over ons leven te voelen, kan niet genoeg benadrukt worden. Dankzij de decan-plaatsing zal deze Volle Maan gaan over hoe we ons op een voorzichtige manier in onze normale routine moeten nestelen (Maagd), en om de beste manier te vinden om te begrijpen hoe we ons doel naleven (Zon in Vissen) door onze behoefte om erkend te worden voor ons probleemoplossend vermogen (Maagd), op de dag voor, de dag van en de dag na de Volle Maan.

Met deze volle maan op 16d40m is het Sabiaanse symbool 17 Maagd, “Een vulkaan in uitbarsting”. In zijn boek The Sabian Symbols zegt Marc Edmond Jones: “Dit is een symbool van die constante expansie van het zelf en de natuur die de werkelijkheid vormt in zijn meest fundamentele termen, hier benadrukt aan de kant van fysieke kracht en de blinde drang van het leven om door te gaan. zijn. Impliciet in de verwondering en vernietigingsdrang is het gemak waarmee de mens zichzelf herstelt in de kritieke fasen van zijn ervaring, vaak geholpen door het pure geweld waarmee hij handelt om een ​​of ander belangrijk probleem op te lossen. Zijn onweerstaanbare uitbarstingen zijn misschien wel de totale mobilisatie van zijn diepere potentieel.” Het sleutelwoord is: EXPLOSIE.

De cijfers van deze volle maan

Deze Volle Maan zal plaatsvinden op 03/07/2023, wat neerkomt op 17, wat teruggebracht wordt tot 8. Acht is het getal voor leiderschap en status, dus deze Volle Maan moedigt ons aan om het zielspadwerk te omarmen dat nodig is om op een hoog niveau te bereiken en steeds uitdagende doelen voor onszelf stellen. Aangezien de Volle Maan op de 7emoeten we onze problemen rond spiritualiteit en levensdoel aanpakken bij het nastreven van onze ambities.

De volle maan in uw kaart

De Volle Maan zal plaatsvinden op een specifieke locatie van uw horoscoop en in een speciale relatie met verschillende punten in uw horoscoop als u punten heeft in dezelfde graad in hetzelfde teken, op de tegenovergestelde graad (180 graden verwijderd van een punt in uw horoscoop) , drie tekens voor of na de Volle Maan graad en teken (90 graden weg), of vier tekens voor of na de Volle Maan graad en teken (120 graden weg).

Deze zouden respectievelijk een conjunctie zijn (de Volle Maan versmelt met een punt in uw horoscoop), een oppositie (de Volle Maan zoekt evenwicht met een punt in uw horoscoop), een vierkant (de Volle Maan daagt een punt in uw horoscoop uit), en een driehoek (de Volle Maan die een punt in je horoscoop ondersteunt). Het is mogelijk dat de graad en het teken van de Volle Maan geen van deze relaties vormt en dat het effect ervan voor deze tijd minimaal of moeilijk waar te nemen is.

Als je toevallig tijdens een volle maan wordt geboren, dan zul je elke volle maan op een significante of acute manier voelen omdat het consistent is met je geboortemaanfase. Het is de moeite waard om de maanstand op het moment van je geboorte te achterhalen. Als je je geboorte-maanfase leert, zul je waarschijnlijk ontdekken dat dezelfde fase elke maand een sterke invloed heeft op je emotionele toestand.

Met deze Volle Maan krijg ik de impact van zijn energie in mijn 11e Huis of Community (maanplaatsing op 03/07/2023) en mijn 5e Huis van creativiteit (plaatsing van de zon tussen 19/02 en 20/03), dus deze volle maan zal me energie geven om te kijken hoe ik mijn gemeenschap dien (Maagd heerst over mijn 11e House) en hoe het mijn persoonlijke ambities beïnvloedt (Vissen regeert mijn 5e Huis).

Terwijl deze Volle Maan nadert, denk na over wat je wilt “oogsten” met betrekking tot wat je het meest nodig hebt, op emotioneel niveau, vanuit je behoefte om dienstbaar te zijn (Maagd Maan) terwijl je probeert je bestemming te leven (Vissen Zon).

#volle #maan #van #maart #wormmaan #Maagd

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page