About Us

Ed Sheeran keert terug naar sociale media | Video

Ed Sheeran keert terug naar sociale media | Video

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 04: Ed Sheeran woont de GBK Brand Bar Back Stage bij tijdens Rock & Roll Hall of Fame op 4 november 2022 in Los Angeles, Californië.  (Foto door Tiffany Rose/Getty Images voor GBK Brand Bar)

Ed Sheeran is eerlijk geworden op zijn Instagram. Hoewel de zanger semi-regelmatig op zijn accounts heeft gepost, was de inhoud veel werk en veel minder spel. Welnu, dat zou op het punt staan ​​te veranderen, aangezien de hitmaker “Bad Habits” op 31 januari een openhartige video op het platform plaatste om aan zijn fans uit te leggen waarom er de laatste tijd niet veel plezier was op zijn sociale media, en waarom dat zo is. op het punt om te veranderen.

“Hallo allemaal, dus ik realiseer me dat ik de afgelopen jaren niet zo bezig ben geweest met mijn sociale media of mijn fanbase online”, zegt hij rechtstreeks in de camera van de telefoon. Op een theatrale fluistertoon voegt hij eraan toe: “En de dingen die op dit account zijn geplaatst, zijn misschien een beetje saai geworden. En het spijt me, het is mijn schuld.” Terwijl hij door het bos blijft lopen, zegt hij: “De reden dat ik deze video maak is, om heel eerlijk te zijn, dat er turbulente dingen zijn gebeurd in mijn persoonlijke leven, dus ik voelde me gewoon niet echt zoals online zijn en doen alsof ik iets ben dat ik niet ben terwijl ik me niet zo voelde.”

Hoewel Sheeran de afgelopen maanden de sociale media niet helemaal heeft verlaten, heeft hij toegegeven dat hij de afgelopen jaren niet meer online aanwezig is geweest. Sheeran is zeker niet de eerste beroemdheid die een pauze neemt van apps. In augustus 2022, Tom Holland stopte met sociale media nadat hij een video had gepost waarin hij fans vertelde dat het “schadelijk” was voor zijn geestelijke gezondheid.

Gelukkig hoeven Sheeran-fans zich geen zorgen te maken, want de post gaat verder met de zanger die zegt dat “het goed gaat en ik weer online ben, dus weet je, rare sh*t gaat hier worden gepost.” Hilarisch beëindigt hij de video met een grapje: “Ik heb deze video al 50 keer gemaakt, ik maak er niet nog een.”

Hoewel Sheeran niet precies specificeert wat de “turbulente dingen” die hij heeft meegemaakt, inhielden, deed hij dat wel voor de tweede keer vader worden in mei 2022 toen zijn vrouw beviel van hun tweede dochter, na de geboorte van Lyra Antarctica in augustus 2020. Zoals elke nieuwe ouder weet, zijn baby’s de meest vreugdevolle, maar onvoorspelbare tijd, dus het is geen wonder dat Sheeran naast zijn Instagram-feed andere prioriteiten had .

Het nemen van een sociale media pauze zo nu en dan kan een groot voordeel zijn voor iemands mentale toestand, of je nu een adempauze moet nemen van “doomscrollen” of merk dat je je leven vergelijkt met andere online persona’s. Hoewel Sheerans detox op sociale media hem duidelijk heeft geholpen, kunnen we niet wachten om te zien wat voor “rare sh*t” we hierna kunnen verwachten. Zie zijn openhartige video hieronder.

2023-02-01 13:27:13

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page