Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Een edelsteen bij burn-out? Versterk de verbinding met jezelf

Een edelsteen bij burn-out? Versterk de verbinding met jezelf

Anno nu lopen veel mensen rond met burn-outklachten of zitten in de nasleep er van. Gelukkig zijn er edelstenen die het spirituele en lichamelijke proces van een burn-out kunnen ondersteunen.
In deze blog lees je wat edelstenen bij burn-out problemen kunnen betekenen.

EHBO: Edelsteen Hulp bij Burn-Out

Een burn-out betekent eigenlijk simpelweg dat je over jouw grenzen bent gegaan. Het contact met de eigen zelf, het lichaam en/of de ziel is niet optimaal geweest. Het lichaam geeft eigenlijk aan dat rust van evident belang is. Centreren, aarden, kijken wat voor jou echt van belang is en waar vreugde beleed wordt. De burn-out is dus eigenlijk een uitdaging om aan je eigenwaarde te gaan werken. Goed voor jezelf zorgen is daarbij essentieel (denk aan voldoende bewegen, vegetarisch en gezond eten). Maar zeker ook kijken wat het is dat voor plezier en tegelijk innerlijke harmonie zorgt.

Een bekend kristal dat helpt met tot rust komen en het stukje eigen liefde is bijvoorbeeld Rozenkwarts. Maar we hebben hier nog een aantal bijzondere kristallen op een rij gezet waarvan we denken dat ze enorm behulpzaam zijn!

Heldere communicatie met jezelf: Arfvedsoniet

Arfvedsoniet brengt helderheid rondom het hoofd. De edelsteen is ondersteunend bij depressie en burn-out.
De krachtsteen brengt spirituele transformatie teweeg die dikwijls nodig is bij het herstellen van een burn-out. Oude patronen mogen losgelaten worden en nieuwe patronen aangeleerd.
Het bijzondere kristal laat blokkades verdwijnen en verhoogt het aanpassingsvermogen. Dat laatste is vooral prettig om aan te passen aan de huidige situatie, waar de drager wellicht uitgeblust is.
Het bevordert de communicatie, waaronder ook de communicatie met jezelf. Deze steen is goed voor zelfinzicht en versterkt de intuïtie.Source link
Een edelsteen bij burn-out? Versterk de verbinding met jezelf

error: Content is protected !!