Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Eli Dasa meldt zich met opmerkelijke reden af voor finale play-offs

Eli Dasa meldt zich met opmerkelijke reden af voor finale play-offs

“De rechtsachter had namelijk al lange tijd geleden zijn bruiloft in Israël gepland voor deze week, vanuit de waarschijnlijkheid dat dit tussen eventuele play-offs en de interlands van het nationale team van Israël zou plaatsvinden”, schrijft de club op hun website. 

Vitesse heeft na een knappe comeback tegen FC Utrecht (heenwedstrijd 3-1 verlies, return 3-0 winst) de finale van de play-offs om Europees voetbal bereikt. Dasa heeft dit seizoen op middenvelder Sondre Tronstad en aanvoerder Danilho Doekhi na de meeste minuten gespeeld voor de club uit Arnhem. 

De Israelische verdediger heeft zijn laatste wedstrijd hiermee gespeeld voor Vitesse en lijkt op weg naar zijn geboorteland om daar te gaan voetballen voor Maccabi Tel Aviv, dat meldt Sport5De club, in de Conference League dit seizoen nog tegenstander van Feyenoord en PSV, zou de verdediger dolgraag transfervrij willen inlijven.

Niet netjes

Dasa zei eerder dit jaar dat hij wilde vertrekken, maar wilde toen nog niet zeggen naar welke club. “Ik vind het niet netjes tegenover Vitesse. Ik heb veel te danken aan de club en heb hier prachtige seizoenen gehad”, zei Dasa tegen Voetbal International.

Donderdag en zondag vinden de duels in de finale van de play-offs voor Europees voetbal plaats. Vitesse zal tegen AZ eerst een thuiswedstrijd spelen, op zondag valt de beslissing in Alkmaar.

Source link

error: Content is protected !!