About Us

Equinox Nieuwe Maan in Ram

Equinox Nieuwe Maan in Ram

Op 21 maart 2023 hebben we een Nieuwe Maan op 0° Ram.

Dit is de eerste graad van de dierenriem. De Nieuwe Maan in Ram valt in principe samen met de equinox, en met het begin van een nieuw astrologisch jaar. Dit is enorm!

Dit is wanneer belangrijke zaden worden geplant. Dit is wanneer er volledig nieuwe hoofdstukken in je leven worden geschreven.

De reden waarom de equinoxen zo krachtig zijn is dat dit de enige tijden van het jaar zijn waarop de dag gelijk is aan de nacht.

Waar je ook bent op aarde, je ervaart exact dezelfde hoeveelheid licht en duisternis. De zon en de maan delen de hemel als gelijken.

En alleen wanneer dag en nacht gelijk zijn, wanneer het heilige vrouwelijke en heilige mannelijke perfect in balans zijn, kan leven ontstaan.

De Zon en de Maan voegen zich bij Mercurius, Jupiter en Cheiron in Ram, dus we hebben a enorm 5-planeet stellium in Ram, het 1e teken van de dierenriem. Dit is een sterke voorwaartse impulsenergie.

De Nieuwe Maan in Ram is onze brug tussen het leven voor maart 2023 en het leven na maart 2023.

Nieuwe maan in Ram – Een nieuw begin

Er hangt verandering in de lucht! Er is een ongeduld om “nu of nooit te handelen” (Nieuwe Maan vierkant Mars).

Ik herinner me dat ik op 18-jarige leeftijd mijn kleine geboorteplaats verliet om naar de universiteit te gaan. Ik was zo opgewonden om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen dat ik mezelf nauwelijks kon bedwingen. De wereld was mijn oester! Dat ondanks het feit dat ik geen idee had wat ik kon verwachten en niet gewend was om in een grote stad te wonen.

En ik weet ook nog dat ik jaren later aan een nieuwe baan begon. Ik was zo nerveus en gestrest dat ik de hele nacht niet kon slapen. De eerste werkdag was eigenlijk een heel leuke ervaring en door het onboardingproces van het bedrijf voelde ik me meteen thuis. Mijn zorgen waren niet terecht.

Dus wat is het verschil tussen de opwinding om naar de universiteit te gaan en de angst om aan een nieuwe baan te beginnen?

Het verschil is Ram!

Ram is de “doe het gewoon” energie. Je besteedt geen tijd aan nadenken over wat kunnen gebeuren. Je maakt je geen zorgen over wat zou kunnen Verkeerd gaan. Je gaat er gewoon voor.

Ram is de dwaas in het tarotspel, of de “nul” -kaart in de grote arcana die een fris nieuw begin vertegenwoordigt.

De kaart beeldt “de Dwaas” af met een glimlach op zijn gezicht, zonder enige zorg in de wereld. Hij weet niet wat zijn bestemming is, maar dat maakt ook niet uit. Hij heeft gewoon vertrouwen in zichzelf en geniet van de reis.

Pluto staat nu op 29° 58′ Steenbok, één dag verwijderd van de overgang naar Waterman.

Met het binnendringen van Pluto in Waterman staat ons leven op het punt op ongekende manieren te veranderen. Gelukkig maakt Pluto een ondersteunend aspect (sextiel) naar de nieuwe maan. Er loopt iets ten einde. En er gaat iets beginnen.

Een nieuw hoofdstuk van ons leven zal worden gebouwd op de solide fundamenten van onze inspanningen in het verleden.

Denk bij de nieuwe maan op 0° Ram aan de “0” tarotkaart, de dwaas. Je staat op het punt om vanaf nul te beginnen. Je staat op het punt iets heel anders binnen te gaan. Dit is een tijd om troest jezelf en ga met de stroom mee.

Ben je klaar?

Pluto zal een dag na Nieuwe Maan van teken veranderen. Dat is een eens in de 20 jaar evenement, ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is.

PS: om deze zeer belangrijke astrologische verschuiving te vieren, bieden we een ervaringsonderdompeling aan in Pluto in Waterman. “Pluto in Waterman – Een nieuw tijdperk, een nieuwe jij” is een initiatiereis van 2 weken om je voor te bereiden op deze belangrijke overstap. Binnenkort meer details.

Fijne nieuwe maan in Ram!

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit je aan bij andere 49.000+ abonnees:

#Equinox #Nieuwe #Maan #Ram

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page