Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Eva Jinek voelde zich machteloos na uitspraken Vandaag Inside

Eva Jinek voelde zich machteloos na uitspraken Vandaag Inside

Johan beweerde in zijn talkshow dat Eva na haar laatste aflevering van Jinek van het seizoen, een feestje had in de studio en zou hebben gezegd ‘dat ze Vandaag Inside toch maar mooi van de buis zou hebben gekregen’. “Dat soort kreten. Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”, reageerde Johan.

Vrijdagavond doet Eva haar kant van het verhaal in BEAU en vertelt enorm van de uitspraken te zijn geschrokken. “Het ging over iets dat niet waar was, dat is misschien nog het ergste eraan. Dat er werd gezegd dat ik bij het eindfeest van dit programma gedanst zou hebben op het graf van VI… dat ik daar feest om vierde, dat is helemaal niet waar. Als je aangepakt wordt op de dingen die je zegt op tv, dat hoort bij ons werk en dat weet ik ook – en daar sta ik ook achter. Maar dit was helemaal niet waar en ik werd helemaal afgemaakt in die uitzending. Dat heeft me de afgelopen 24 uur wel bezig gehouden.”

Eva vervolgt haar verhaal en geeft aan zowel Johan als Wilfred inmiddels te hebben gesproken. Ook heeft de persoon die de roddel de wereld in heeft geholpen inmiddels zijn excuses aangeboden. “Ze reageerde allebei heel aardig (…) Nogmaals: als je gepakt wordt op iets wat je gedaan hebt, prima. Maar als iemand iets over je verzint en je wordt daar publieke op afgerekend en je machteloos staat toe te kijken terwijl het niet waar is… Ik vond het ook niet. Ik vind het niet goed dat VI van de buis verdween. Ik vierde daar geen feest, ik heb het niet gezegd.”

Tot slot reageert zie nog op de uitspraken dat ze volgens het Vandaag Inside-trio zou hebben opgeroepen tot een boycot. Ook dat is volgens Eva niet waar. “Je kan het terugkijken, die uitzending. Het is helemaal geen kwestie van discussiëren of ik dat gedaan heb of niet”, sluit ze het onderwerp af.

Source link

error: Content is protected !!