About Us

Februari 2023 Astrologie | AstroDispatch – Astrologie op internet

Februari 2023 Astrologie | AstroDispatch – Astrologie op internet

astrologie

Wat is belangrijk deze maand:

  1. Voorwaarts bewegende energie – alle planeten zijn nu direct – er zijn geen retrogrades tot 21 aprilwanneer communicatieplaneet Mercurius van richting verandert.
  2. Actieplaneet Mars lost dingen op in luchtteken Tweelingen na zijn retrograde fase van 10 weken (30 okt 2022 tot 12 jan 2023). Vind oplossingen voor problemen. Mars blijft in Tweelingen tot 25 maart.
  3. Communicatieplaneet Mercurius voltooit zijn reis door aardeteken Steenbok. Mercurius komt uit zijn schaduwfase tevoorschijn 7 februari. Concentreer u op langetermijnprojecten en -doelen, doe toezeggingen.
  4. Liefdesplaneet Venus flirt zich een weg door romantische Vissen, ideale timing voor Valentijnsdag (14 februari). De Venus-Neptunus conjunctie op 15 februari is de beste dag om diep in de liefde te duiken.
  5. Op 20 februari, gaat Venus Ram binnen, een symbool van ‘girl power’. Strijder Venus staat centraal.

Krachtplaneet Pluto

Februari is de opmaat naar de grote astrologie in maart 2023. Dit is wanneer krachtplaneet Pluto Steenbok verlaat 23 maart waar het sindsdien is geweest 2008 en komt in luchtteken Waterman.

Praat planeet Mercurius loopt voorop met een conjunctie naar Pluto in Steenbok op 10 februari en zijn verhuizing naar Waterman verder 11 februari. Waar komt een einde aan, waar ben je klaar om een ​​deur te sluiten en verder te gaan?

Serieuze Saturnus

Het andere grote evenement in maart 2023 laat Saturnus Waterman aan 7 maart waar het sindsdien is geweest December 2020. Saturnus zal het waterteken Vissen binnengaan, de planeet van de werkelijkheid in het sterrenbeeld van de fantasie.

De Zon loopt deze maand voorop met een conjunctie naar Saturnus aan 16 februari en zijn verhuizing naar Vissen verder 18 februari. Zon/Saturnus-thema’s gaan over plicht en verantwoordelijkheid, gezagsconflicten, toewijding en eindes.

De beweging van de zon naar Vissen is een verschuiving van lucht (het hoofd) naar water (het hart). Een tijd om meer in flow te zijn en emotionele connecties te maken.

Je zou kunnen zeggen dat dit de verschuiving van Steenbok naar Waterman weerspiegelt – minder eenzaamheid en dingen alleen doen, meer gemeenschap en samenwerking.

Volle maan [16 Leo 41] – 5 februari

De Volle Maan van deze maand aan 5 februari snijdt over de Leeuw/Waterman-as van de dierenriem. De Volle Maan staat precies haaks op de onvoorspelbare Uranus en stuurt levendige vibraties de ether in.

Een volle maan brengt zaken tot een hoogtepunt of voltooiing. Er zou de verleiding kunnen zijn om impulsief te handelen met Uranus in de mix. Wees op uw hoede om dit te doen.

Nieuwe maan [1 Pisces 22] – 20 februari

Nieuwe Maan van deze maand in water teken Vissen aan 20 februari. Doe een wens, geef je over aan het leven, ga met de stroom mee en vind schoonheid in de wereld. Een nieuwe maan is een ideaal symbool voor een nieuw begin, een tijd om je intenties vast te stellen en opnieuw te beginnen.

Geniet van de komende maand en haal het meeste uit een paar mogelijk gemakkelijkere weken. Wees onderscheidend in wat je achterlaat en waar je je klaarmaakt om nieuw territorium te betreden maart 2023.

Een overzicht van je maand hebben is geweldig, maar hoeveel beter zou het zijn als je één keer per week een up-to-date gids voor je astrologie zou hebben?

Dit is een van de redenen waarom mijn wekelijkse abonnees dol zijn op de wekelijkse horoscopen & astrologie nieuwsbrief. Het houdt je op de hoogte van wat er gebeurt, zodat je met het leven mee kunt gaan en de astrologie kunt gebruiken om je week vooruit te plannen. Dit is het aanbod wanneer u zich aanmeldt:

De post Februari 2023 Astrologie verscheen als eerste op Sally Kirkman Astroloog.

2023-01-31 14:28:04

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page