Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

George Ezra in maart naar Ziggo Dome en Vorst Nationaal

George Ezra in maart naar Ziggo Dome en Vorst Nationaal

George Ezra kondigt ter ere van de release van zijn nieuwe album getiteld ‘Gold Rush Kid’ een flinke Europese tournee aan. Op 1 maart komt deze langs de Ziggo Dome in Amsterdam en zondag 5 maart geeft George Ezra ook een concert in Vorst Nationaal te Brussel.

De 28-jarige auteur, componist en pop-folk performer George Ezra kolkt hits uit sinds 2014 met de release van zijn eerste album “Wanted On Voyage”. Zijn stijl mengt folk en blues tot in de perfectie, zijn unieke stem en zijn gevoel voor melodie doen de rest. “Blame It On Me”, “Paradise”, “Shotgun” en natuurlijk de megahit “Budapest” zijn slechts enkele van de nummers die van hem een gerespecteerd artiest onder zijn gelijken hebben gemaakt, waardoor hij aanbeden wordt door fans over de hele wereld en bekroond werd met Grammy Awards en meerdere platina platen. George Ezra is voor het laatst in 2019 te zien geweest in de lage landen. Toen stond hij op Pinkpop en gaf hij concerten in de Lotto Arena en Afas Live.

Tickets voor de aankomende concerten in de Ziggo Dome en Vorst Nationaal gaan vrijdag 20 mei om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben een vanaf-prijs van iets meer dan 40 euro. Via deze link koop je tickets voor George Ezra in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht voor tickets voor het concert van George Ezra in Vorst Nationaal.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Brussel.

Source link

error: Content is protected !!