About Us

Henry’s Chart: Authentiek interessante persoon

Henry’s Chart: Authentiek interessante persoon

Dertig jaar geleden vertelde mijn zus me dat ik net als mijn grootvader was die we “Henry” noemden. Dit maakte me woedend.

Het is niet dat ze ongelijk had. Het was net als de Steenbok die me vertelde dat ik ‘een moeder op zoek naar kinderen’ was toen ik in de twintig was. Deze mensen hadden gelijk, maar ik was er niet klaar voor om het te horen.

Jij kan lees hier meer over, Henry. Er is ook een label.

Roberta vroeg naar zijn horoscoop. Hier is het, – u kunt klikken om te vergroten.

Hendrik Grafiek

Het is niet de Steenbok die eruit springt. Het is de Jupiter Uranus conjunctie in Boogschutter. Je realiseert je dat dit de man is die me kennis heeft laten maken met astrologie. Hij hield van allerlei alternatieve dingen. Zoals ‘joggen’ in de jaren vijftig. Niemand deed dat! Kilometers door de stad gerend? Hij had “daarbuiten” overtuigingen en een enorme interesse in religie en filosofie.

Het punt, Henry, is dat hij leefde volgens zijn principes, zonder mankeren. Dat heb je goed gehoord. GEEN FOUTEN. Niemand doet dit, maar hij deed het.

Wat dat betreft, toen mijn man en ik naar de driedaagse retraite gingen voordat mijn zoon werd bevestigd, was een van de activiteiten het beantwoorden van bepaalde vragen. Een van hen was: “Heb je ooit iemand ontmoet waarvan je denkt dat het een heilige zou kunnen zijn?” Mijn man was twee keer over de hele wereld geweest. Hij had een grillig aantal mensen ontmoet, dus ik was erg benieuwd hoe hij deze vraag beantwoordde. Ik wierp een blik op zijn papier en er stond één naam op: Henry.

ondergronds huisHenry en mijn man hebben elkaar ontmoet toen we tieners waren. Mijn man, toen vriend, kwam naar het huis van mijn vader en zag ook Henry, die op de volgende vijf hectare woonde. Henry keek er naar uit hem te ontmoeten omdat hij destijds ondergronds in een raket werkte. Henry was een ondergronds huis aan het bouwen…

Hij was het gat aan het graven voor dit huis met een gewone schop en hij was tachtig jaar oud, dus ja. Vreemd. Maar hij had wat vragen over het leven onder de grond, dus dit was hun verbindingspunt.

Henry heeft dit huis trouwens afgemaakt en het heeft wat. Er was een opening… en een betonnen trap die naar beneden leidde, naar een overloop en een rechtopstaande deur op ware grootte. Hij had daar een cementplaat nodig, zodat de deur open kon zwaaien en dit is mijn favoriete onderdeel – hij had zelfs een veranda-verlichting daar beneden.

Hoe dan ook, combinaties van Jupiter/Saturnus of Boogschutter/Steenbok zijn ook natuurlijke leraar-predikers. Je hebt me dit misschien al eerder horen zeggen, maar als je leest, Hendrik in zijn eigen woordendeze kwaliteit valt niet te ontkennen.

Ondanks de ongebreidelde psychopathie in mijn familie, kun je niet opgroeien met zo iemand en een gesloten geest hebben of niet weten wat ‘het juiste is om te doen’. Ik vind het geweldig dat de Boogschutter en Steenbok worden verdubbeld met Saturnus in Boogschutter.

yogaHet is interessant dat mijn zussen en ik allemaal Steenbokstijgingen hebben, 25-27 graden. Mijn broer heeft een Steenbokmaan @ 24 graden. We waren allemaal dicht bij hem. We zouden daar zijn, het grootste deel van de dag, of heen en weer gaan. Hij hield ook van yoga en aanverwante dingen. We zouden yoga doen op een laken, liggend in het vuil. ik heb foto’s!

Maar ons favoriete ding stond op zijn veranda. Het was een touw aan een katrol, vastgemaakt aan een van de balken van het dak van de veranda. Je zou het harnas over je hoofd laten glijden, de ene hergebruikte tuinstoelriem onder je kin doen, de andere achter je hoofd. Dan zou je op een kruk onder de katrol gaan zitten en aan het andere uiteinde van het touw trekken, waardoor je hoofd zou worden opgetild en je ruggengraat zou worden gestrekt. Zoals tractie, zie je? Dus dat deden we de hele tijd.

We lagen ook graag op zijn schuine plank, waar je hart op rust. Ik weet niet wat ik je moet vertellen. We hadden geen tv, dus dit is het soort ding dat we de hele dag deden. Of we hebben adobes gemaakt!

Hij had ook twee badkuipen op pootjes, vlak naast elkaar. Dit was zodat je heen en weer kon springen tussen een warm en koud bad! Kijk, dit is heide spul.

Henry was als twintiger kreupel vanwege zijn hijinks, terwijl hij handstanden deed op motorfietsen in beweging. Nu ben ik kreupel. Wij gaan gewoon door.

Hij stierf met Saturnus conjunct Pluto in Weegschaal vierkant zijn maan. Dat lees je hier – Dood & Limonade.

Wat zie je in zijn grafiek? Ik vind dat hij op hem lijkt!

#Henrys #Chart #Authentiek #interessante #persoon

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page