About Us

Het perfecte tarotdeck voor jou, volgens je sterrenbeeld

Het perfecte tarotdeck voor jou, volgens je sterrenbeeld

Steeds meer mensen leren over de tarot, of ze nu wel of niet lezingen willen geven voor de kost. Sommigen gebruiken tarotkaarten graag voor andere doeleinden, zoals het helpen vergroten van de intuïtie, het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen, het vergroten van de creativiteit en zelfreflectie.

Als tarot nieuw voor je is, is een van de beste leerspellen om mee te beginnen het Rider-Waite-Smith-spel, en als je eenmaal genoeg weet over tarot, wil je andere spellen gaan gebruiken om jezelf en anderen te lezen als dat is wat je wilt. Wat is het meest aanbevolen tarotdeck voor jou? Laten we het daar eens over hebben op basis van je sterrenbeeld.

Ram – Fradella Adventure Tarot

Ram, je bent gedurfd en gepassioneerd, en je moet een tarotspel gebruiken dat de durf naar voren brengt, naast felle kleuren, en de gepassioneerde kant van jou naar voren brengt. Daarom is het ideale tarotdeck voor jou, Ram de Fradella Adventure Tarot.

Fradella Adventure Tarot bestaat uit heldere en gedurfde kleuren, schurken en superhelden, en dit kaartspel benadrukt goed en kwaad. De beelden zijn indrukwekkend en zouden intrigerend zijn voor mensen met het Ram-teken. Je kunt niet fout gaan met dit deck.

Stier – Tarot met bosfolklore

Stier, je hebt een aardeteken en daarom heb je waardering voor de natuur. U moet echter ook in een rustige omgeving zijn, want u kunt niets aan dat te levendig is. Daarom past het tarotdeck Forest Folklore perfect bij jou.

Dit kaartspel is gebaseerd op de aarde en heeft een natuurthema, en je zult ook de kleuren van de tarotkaarten in dit kaartspel waarderen. Je zult er goed mee resoneren en ontdekken dat het je kan helpen contact te maken met je intuïtieve kant. Je zult het waarderen.

Gemini – Moderne Heksen Tarot Deck

Tweeling, je bent veelzijdig en hebt een vooruitstrevende kant. Je houdt er ook van om de toeters en bellen te hebben bij alles wat je koopt, omdat je geen tijd hebt voor iets basaals. Het idee van het Rider-Waite-Smith-deck of simpele decks doet je gapen, en je hebt iets veel spannenders en modieuzers nodig.

Het Modern Witch Tarot-deck past het beste, omdat het modern, eigentijds en trendy is en het dek met de tijd meegaat. Tweeling, als je de tarot wilt leren, is het Modern Witch Tarot-deck eenvoudig genoeg om je te helpen leren, en misschien wil je het nog een tijdje blijven gebruiken.

Kanker – Maantuin

Kanker, jij bent de matriarch van de dierenriem, en aangezien de maan je heersende planeet is, zou het ideale tarotspel voor jou de Moon Garden-tarot zijn. Je zou de symboliek geassocieerd met tarot combineren met maanenergieën, wat zou passen bij wie je bent.

Het thema van dit kaartspel is ook behoorlijk vrouwelijk, en aangezien je van nature intuïtief bent, zou het Moon Garden-tarotspel met je resoneren en je zou er goed mee verbinden. Als je de tarot aan het leren bent of een doorgewinterde lezer bent, is dit het kaartspel dat je op je verlanglijst wilt plaatsen.

Leo – Middeleeuwse katten Tarot

Leeuw, je draait helemaal om royalty’s, en je waardeert katten ook alleen op basis van je teken. Dat is de reden waarom als je de tarot leert of een meer ervaren lezer bent, je het Medieval Cats Tarot-deck aan je verzameling moet toevoegen.

Je zult resoneren met de renaissance- en middeleeuwse kunstwerken en de gouden randen waarderen die elk van deze kaarten heeft. Bovendien zal de illustratie van de katten op de kaarten je dramatische kant aanspreken, wat ook de reden is waarom je een goede band met ze zult hebben.

Maagd – Ruiter Waite Smith

Maagd, je bent praktisch ingesteld, je bent ook analytisch en trekt je niets aan van trends. U wilt terug naar de basis en daarom zou u degene zijn die het Rider Waite Smith tarotdeck gebruikt, het meest populaire tarotdeck sinds 1909.

Je zou het kunnen doen zonder de moderne variaties van het deck en de toeters en bellen die je in nieuwe decks zult zien. Trouwens, met het klassieke Rider Waite Smith tarotdeck, zul je andere symbolen in dat deck zien die je niet zou zien in anderen, wat kan helpen om je lezingen beter te begrijpen. Omdat je van nature het analytische type bent, zou je de eerste zijn die de verborgen symbolen opmerkt. Dit is het perfecte dek voor jou.

Weegschaal – Mystieke maandagen

Weegschaal, je draait helemaal om schoonheid en balans, en als je een tarotbeginner bent, of een doorgewinterde lezer, dan moet je het Mystic Mondays tarotdeck hebben. Het deck bestaat niet alleen uit geometrische afbeeldingen, wat de balans creëert waar Libra van houdt, maar het is ook stijlvol en artistiek.

Het zit ook vol met felle kleuren, en aangezien Weegschalen dol zijn op alles wat modieus is, is dit het perfecte kaartspel voor hen. Als jij dat toevallig bent, dan wil je je creditcard tevoorschijn halen en het kaartspel gaan kopen.

Schorpioen – Tattoo Tarot: Inkt & Intuïtie

Schorpioen, je bent intens en gepassioneerd en hebt affiniteit met alles wat duister is. Daarom zou je dol zijn op het tarotdeck Tattoo Tarot: Ink & Intuition als je de tarot leert gebruiken of toevallig een ervaren lezer bent die je verzameling decks wil uitbreiden.

Het kaartspel geeft een edgy sfeer af die je leuk vindt, en de esthetiek van de kaarten is vintage en heeft tattoo-ontwerpen. Je zult goed contact maken met dit kaartspel en om die reden kun je de kaarten beter lezen.

Boogschutter – Star Spinner Tarot

Boogschutter, jij bent het levendige en avontuurlijke type. Dat is de reden waarom als je de tarot leest of leert lezen, het kaartspel waarin je wilt investeren de Star Spinner Tarot is. De Star Spinner Tarot is ideaal voor jou omdat het thema van het kaartspel magie en feeën is, en je gaat met hen op avontuur terwijl je de kaarten in het kaartspel leest. Je zult merken dat dit deck je avontuurlijke en gepassioneerde kant zal stimuleren, waardoor je er een sterke band mee krijgt.

Steenbok – Hermetisch dek

Steenbok, je bent hardwerkend en georganiseerd en houdt van de fijnere en meer verfijnde dingen in het leven. Je hebt echter wel een meer mystieke kant, en daarom is het tarotdeck dat je misschien aanspreekt het Hermetic Deck. Dit tarotspel heeft een esoterische uitstraling en zwart-witontwerpen van het geheime genootschap Golden Dawn.

The Golden Dawn bevat mystieke en kabbalistische trekjes, die je zult zien in het Hermetic Deck. Daarom zul je je aangetrokken voelen tot dit deck, en het is er een waarin je wilt investeren omdat je er een connectie mee hebt.

Waterman – Zon- en maandek

Waterman, je bent vooruitstrevend en mysterieuze dingen fascineren je. Je hebt ook affiniteit met astrologie, dus het tarotspel Zon en Maan past goed bij jou. Dit kaartspel bevat astrologie en mythologie, die je kunnen helpen een unieke interpretatie van deze tarotkaarten te creëren.

Je houdt van alles wat als uniek en anders wordt beschouwd, daarom zullen de traditionele tarotspellen zoals Rider-Waite-Smith je niet aanspreken. Het tarotspel Zon en Maan is er echter een dat u aan uw verlanglijst wilt toevoegen of wilt gaan kopen als u niet wilt wachten tot iemand het u als cadeau stuurt.

Vissen – Fantastical Creatures-deck

Vissen, je bent kunstzinnig en dromerig, en daarom moet elk tarotspel dat je wilt gebruiken om je lezingen te doen, degene zijn die je verbeeldingskracht zal stimuleren. Daarom is het Fantastical Creatures Tarot deck perfect voor jou, aangezien de illustratie van de kaarten kleurrijke afbeeldingen bevat van mystieke wezens uit legendarische, mythologische en folkloristische werelden.

Je zou geen kaartspel willen gebruiken dat eenvoudig is en er niet veel fantasie aan verbonden is. En daarom wil je het Fantastical Creatures Tarot deck in handen krijgen.

Als je merkt dat een van deze tarotspellen je intrigeert, maar niet associeert met een van je tekens, dan is dat oké, want je zult willen gaan met een van de spellen die naar je toe springen. U wilt echter niet oefenen met een kaartspel waarmee u geen verbinding voelt, anders kunt u geen nauwkeurige metingen krijgen. Je moet werken met een tarotspel waarmee je affiniteit hebt en een speciale band voelt, zodat je eruit kunt halen wat je wilt en nodig hebt.

#Het #perfecte #tarotdeck #voor #jou #volgens #sterrenbeeld

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page