About Us

Hoe de nieuwe maan zonsverduistering in Schorpioen (25 oktober 2022 – Love By Luna

Hoe de nieuwe maan zonsverduistering in Schorpioen (25 oktober 2022 – Love By Luna

kunst door de getalenteerde: @tailored.art

Welkom bij het laatste eclipsseizoen van 2022. Een astrologisch fenomeen, berucht vanwege het inluiden van levensveranderende veranderingen, eclipsen zijn goddelijke portalen die het collectief naar hogere bewustzijnsstaten katapulteren. Dit is een krachtige lunatie, met de uitzondering dat het gebeurt wanneer het ene hemellichaam in de schaduw van een ander beweegt, (terwijl de Nodes of Destiny worden geactiveerd) en een ingrijpende verandering teweegbrengt. Daarover gesproken, de energiesignatuur rond een eclipsreeks hangt af van de astrologische as die wordt geactiveerd door de Nodes of Fate, wat in dit geval alles te maken heeft met de levenscycli van dood en wedergeboorte, aangeboden door de door Venus geregeerde Stier en door Pluto geregeerde Schorpioen.

Het eclipsseizoen brengt twee eclipsen voort die samenwerken: een nieuwe maan zonsverduistering en een volle maan maansverduistering. (Onthoud dat elke eclipsreeks een verhaal te vertellen heeft, dus het zou een goed idee zijn om te controleren welke huizen bij Stier-Schorpioen horen op je geboortehoroscoop.) Denk na over wat niet langer resoneert met jou op zielsniveau. Welke schaduw (dwz schuld, angst, obsessie, verstrikking) moet worden gezuiverd? Deze twee tekens vertegenwoordigen die van eigendom en uitwisseling, evenals thema’s van geven en ontvangen. Een vaste astrologische as, gericht op behoud en handhaving, het vertegenwoordigt ook de ritmes van opname en eliminatie. De maansverduistering die in november plaatsvindt, zal een vervolg zijn op die van oktober en energetisch verweven zijn met de verduisteringen die plaatsvonden in april en mei 2022.

Laten we in de tussentijd echter de aanstaande gedeeltelijke zonsverduistering nader bekijken, aangezien deze zal plaatsvinden op 25 oktober om 06:49 uur EST via 2 graden van Schorpioen. De nieuwe maan markeert het begin van de maanfase, wat suggereert dat deze zonsverduistering, ondanks dat het geen goed moment is om te manifesteren, een gloednieuw hoofdstuk in ons leven zal inluiden. Houd in gedachten dat de Zuidknoop in Schorpioen zowel de geschenken als de karmische schulden vertegenwoordigt die we uit vorige levens met ons meedragen, en alles in de buurt van de Zuidknoop betekent dat er iets wordt gereinigd, opgeruimd en verwijderd uit onze huidige realiteit. En hoewel het in een brede bol zal zijn voor de aanstaande zonsverduistering, is het op dit moment nog steeds belangrijk om te overwegen.

De essentie van de mystificerende Schorpioen heeft alles te maken met wat er leeft in de donkerste diepten van onze psyche, wat de algehele diepte en het mysterie van deze zonsverduistering benadrukt. Conjunct Venus in Schorpioen – waar de planeet van liefde, relaties en waarden in ballingschap is, gezien de afstand van haar teken van heerschappij, Stier – worden we geroepen om Venusiaanse gehechtheden los te laten, zoals overmatig toegeeflijkheid, onzekerheden rond goddelijke vrouwelijke energieën, en / of de behoefte aan validatie. En aangezien de eerdere graden van Schorpioen de lagere uitdrukking van dit vaste waterteken vertegenwoordigen, is er een grote onthullende en transformerende energie in het spel. Venus in Schorpioen spreekt niet alleen over het verlangen om samen te smelten met een andere geest, lichaam en ziel, maar ook over de donkere attributen die onze relatie met geld en de mensen in ons leven omringen.

Wat heb je onbewust geabsorbeerd uit je relaties? Het vaste water van Schorpioen is ingesloten, waardoor het gemakkelijker te onderdrukken en in het volle zicht te verbergen is. Dat gezegd hebbende, neem dit moment om naar binnen te gaan en het diepere proces te herkennen dat zich in jou afspeelt. De nieuwe maanfase is immers onzichtbaar voor het geestesoog, net als de spirituele wedergeboorte die je ervaart. Eer dit moment in de tijd als een periode van diepe reflectie en sta jezelf toe te voelen wat er op het punt staat te worden beoordeeld. Ben je je bewust van de geheimen die je opzij hebt geschoven, of zijn ze slechts een onbewuste gehechtheid? Oude paradigma’s zijn aan het uitsterven, en hoewel de uitkomst van deze ‘overgang’ nog niet duidelijk is, is het belangrijk voor ons om vrede te sluiten met het mysterie dat gepaard gaat met het tussen beide werelden in zijn.

De duisternis in het onwetende maakt deel uit van het transformatieproces; sta jezelf toe aanwezig te zijn in deze enorme verschuiving, aangezien het een cruciale tijd is om op de planeet te leven.

Dit is wat je kunt verwachten tijdens de nieuwe maan *gedeeltelijke* zonsverduistering in Schorpioen, volgens je sterrenbeeld:

Disclaimer: manifesterende rituelen worden niet gesuggereerd tijdens eclipsen; daarom voegen we in plaats van affirmaties eclipsherinneringen toe ter ere van inchecken bij jezelf.

Ram
Waar ben je onbewust aan gehecht geraakt? Zijn uw persoonlijke en professionele verplichtingen gebouwd op een gezonde basis? Je wordt geroepen om na te denken over de persoon die je bent, met en zonder degenen die je hebt gekozen om samen te smelten en intiem mee te worden. Op dezelfde manier moedigt deze zonsverduistering je aan om na te denken over je perceptie van intimiteit, namelijk de meer schimmige eigenschappen zoals angst voor verraad, dood en/of een gebrek aan controle. Herinnering: Je bent helemaal alleen, precies zoals je bent.

Stier
Makkelijker gezegd dan gedaan, maar nadenken over de schaduwkant van je toegewijde vakbonden en contractuele overeenkomsten is een van de belangrijkste afhaalrestaurants van de zonsverduistering in oktober in Schorpioen. En met je hemelse heerser, Venus, in haar teken van ‘ballingschap’, wordt er sterk de nadruk op gelegd of dit partnerschap een invloed heeft op je verlangens en gevoel van eigenwaarde. Kies je ervoor om de waarheid van je verwikkelingen te zien? Voel je je onbewust in het krijt staan ​​bij een partner? Zo ja, waarom? Herinnering: mensen ontmoeten u voor zover u uzelf kunt ontmoeten.

Tweeling
Er is niets mis met een pauze nemen, maar dit is essentieel als het gaat om je mentale, fysieke en spirituele welzijn. Wat zijn de meer schimmige kenmerken rond uw zelfbeeld en gezondheidsgewoonten? Heb je je gemoedsrust gekoesterd of onbewust je behoeften verwaarloosd om de dagelijkse routine bij te houden? Terwijl je naast Venus zit, staat deze zonsverduistering gelijk aan een spirituele reset als het gaat om je financiële zekerheid, fysieke lichaam en plezierzoekende gewoonten. Herinnering: je mindfulness en dagelijkse rituelen zijn heilig.

Kanker
Alles, van de relatie die je hebt met je innerlijke kind tot de overpeinzingen achter je passieprojecten, wordt naar de voorgrond van je bewuste geest gebracht. Wat is jouw idee van erkenning en aan wat voor soort bevestiging ben je gehecht geraakt? Thema’s van seksualiteit en verleiding zouden ook meer op de voorgrond kunnen treden onder deze zonsverduistering, en de schimmige attributen van je wellustige verlangens vormen daarop geen uitzondering. Er is een dunne lijn tussen liefde en haat, maar alleen je hart weet waardoor het een slag overslaat. Herinnering: niets is de moeite waard om je zelfexpressie te belemmeren, noch om jezelf te verwaarlozen om liefde te ontvangen.

Leeuw
Je innerlijke basis en de meer primaire energieën die je emotionele wereld omringen, worden vernieuwd onder de zonsverduistering van oktober in Schorpioen. Dit omvat je perceptie van thuis, familie en stabiliteit … maar terwijl deze eclips samengaat met Venus, zal deze je tegelijkertijd helpen karmische patronen te zuiveren en te vernietigen die je voorouderlijke afkomst hebben achtervolgd. Dit kan betrekking hebben op de intieme verbintenissen waaruit uw stamboom bestaat, maar ook op de basis van die persoonlijke en/of financiële banden. Ter herinnering: de geschiedenis heeft de neiging zich te herhalen, tenzij we er bewust een eind aan maken.

Maagd
Conjunct Venus, alles, van de manier waarop u zich verhoudt tot anderen tot uw perceptie van “waarde”, wordt geregenereerd onder deze zonsverduistering. De schaduwkant van je directe relaties kan ook prominenter aanwezig zijn, vooral als de verbinding is gebouwd op een giftige basis die voortkomt uit angst, obsessie en/of controle. Anderen van jullie kunnen geïntrigeerd zijn door een taboe-achtige vaardigheid en/of studie, en toch je nieuwsgierigheid onderdrukken om erbij te horen. Welke ideologie en/of mentaliteit dient je niet langer? Herinnering: waar het nodig is om overdreven strategisch te zijn, is er een gebrek aan authenticiteit.

Weegschaal
Er is een nieuw begin aan de gang als het gaat om uw sensuele gemakken, vermogen om geld te verdienen, waardesystemen en gevoel van eigenwaarde. Dit is vooral belangrijk als het gaat om de schimmige kenmerken van uw financiën, evenals uw perceptie van overvloed en/of angst voor schaarste. Aan de andere kant, degenen onder jullie die onbewust hun talenten, vaardigheden en unieke vermogens hebben onderdrukt, krijgen de kans om hun angsten onder ogen te zien en opnieuw contact te maken met deze diepere delen van jezelf. Herinnering: materiële bezittingen duren niet eeuwig, maar uw emotionele stabiliteit is de investering waard.

Schorpioen
Een zonsverduistering onder jouw naam kan maar één ding betekenen: je herwint je zelfgevoel. Zelfs als het iets is dat je op emotioneel niveau ervaart, is er gedurende deze tijd een spirituele wedergeboorte in het spel. En met de South Node in je teken, word je geroepen om de schaduwkant van je identiteit te confronteren, te zuiveren en vrij te geven, evenals wat je aan anderen hebt uitgebeeld, alleen maar om de controle te hebben. Aan de andere kant, als je onbewust andere energieën uit je verleden hebt geabsorbeerd en deze relatie-esthetiek in je persoonlijke leven hebt geïntegreerd, kan dit ook onder je aandacht worden gebracht. Herinnering: je waarden, liefdestaal en zelfgevoel zijn uniek voor jou, en dat is oké.

Boogschutter
Een spirituele doorbraak is aan het laden. Alles, van je relatie met de geest tot je inzet voor genezing, staat onder invloed van de zonsverduistering van oktober. Conjunct Venus, energieën die je geheime obsessies, smeulende verlangens en patronen van zelf-sabotage omringen, zijn bedoeld om te worden geconfronteerd, zodat ze kunnen worden gezuiverd en losgelaten. Hetzelfde geldt voor angsten en giftigheid rond relaties, en die van de goddelijke vrouwelijke energieën in en om je heen. Herinnering: je externe realiteit is een weerspiegeling van je innerlijke wereld.

Steenbok
Alles, van de schimmige dynamiek van uw gemeenschapsaangelegenheden tot die van uw aspiraties, en het gevoel erbij te horen in de wereld, staat in de schijnwerpers van deze zonsverduistering. Hetzelfde geldt voor de manier waarop u zich verhoudt tot uw uitgebreide netwerk en groepsinstellingen in het algemeen. Conjunct Venus, je wordt geroepen om de onbewuste gehechtheden los te laten die je gevoel van eigenwaarde en/of verlangen naar veiligheid hebben beïnvloed. Vriendschappen en je gevoel van verbondenheid met de wereld zijn inbegrepen. Herinnering: “Erbij horen” lijkt misschien overdreven, maar dit betekent niet dat je zielenfamilie niet bestaat.

Waterman
Je gevoel van autoriteit en reputatie in de wereld staat onder invloed van de zonsverduistering van oktober, en hoewel conjunct Venus er schaduwachtige attributen zijn die je gevoel van eigenwaarde en/of verlangen naar financieel gewin omringen. Anderen van jullie worden opgeroepen om naar binnen te gaan en na te denken over die van je ouderfiguren, evenals over de verouderde tradities die je verlangen naar autoriteit, of het gebrek daaraan, blijven beïnvloeden. Als er om welke reden dan ook karmische patronen zijn die u ervan weerhouden naar succes te streven, zal dit onder uw aandacht worden gebracht. Herinnering: confrontatie met de schaduwkant van je ambities kan zowel nederig als diep verhelderend zijn.

Vissen
Je filosofie is ingrijpend aan het verschuiven, en de zonsverduistering van oktober spoort je aan om naar binnen te gaan en na te denken over alles, van de basis van je geloofssystemen tot wat je mogelijk heeft belemmerd om je in het onbekende te wagen. Conjunct Venus, dit zou kunnen draaien om uw perceptie van relaties of die van uw gedeelde bronnen. Deze zonsverduistering opent een heel nieuw portaal waar je doorheen kunt lopen, maar het vereist enige diepe introspectie en/of confrontatie met je kwetsbaarheden. Herinnering: de reis naar zelfontdekking is niet voor bangeriken.

#Hoe #nieuwe #maan #zonsverduistering #Schorpioen #oktober #Love #Luna

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page