About Us

Hoe de volle maan in Leeuw (5 februari 2023) je zal beïnvloeden – Love By Luna

Hoe de volle maan in Leeuw (5 februari 2023) je zal beïnvloeden – Love By Luna

Traditionele astrologie gelooft dat de zon in haar nadeel is wanneer ze door het sociaal bewuste teken Waterman gaat. Misschien is het een combinatie van het feit dat het recht tegenover de door de zon geregeerde Leeuw staat, evenals het intellect van dit vaste luchtteken dat de zonnige aard van het altijd gloeiende licht overweldigt. Opmerkelijk slim en logisch geneigd, de gefixeerde lucht van Waterman is meer cerebraal dan wat dan ook, en daarom smelt de warmte en vitaliteit van de zon weg, terwijl ze door dit ijzige luchtteken gaan. Geregeerd door opstandig Uranus – de planeet van ontwrichting, rebellie en onverwachte doorbraken – is dit astrologische seizoen even chaotisch als sociaal bewust, dus wees niet bang om te experimenteren. Dit is belangrijk om te overwegen met Mars, Mercurius en Uranus (de hemelse heerser van Waterman) die al in directe beweging bewegen, maar het momentum zal de hele maand februari blijven toenemen. Laten we echter niet op de zaken vooruitlopen, vooral niet met een volle maan in het vorstelijke teken Leeuw die onze kant op komt.

Daarover gesproken, ben je klaar voor je close-up? De fluwelen nacht sierend via 16 graden van dit vaste vuurteken op 5 februari om precies 13:28 uur EST, is het veilig om te zeggen dat dit niet zomaar een gewone volle maan is, aangezien hij ook ongeveer 90 graden verwijderd is van de totale maan van november zonsverduistering in Stier en de maansverduistering van mei in Schorpioen. In eenvoudiger bewoordingen markeert deze lunatie een punt halverwege sinds het laatste eclipsseizoen, en die in de lente. Leeuw is tenslotte een vast teken, net als Stier, Schorpioen en Waterman, dus degenen onder u met prominente vaste plaatsingen in uw geboortehoroscoop (namelijk tussen 10 en 15 graden) bevinden zich midden in ingrijpende veranderingen, maar ik dwaal af. Zoals je weet, wanneer de maan zijn hoogtepunt van volheid bereikt, staat hij recht tegenover de zon, wat een roep is om balans en harmonie tussen onze goddelijke vrouwelijke en heilige mannelijke energieën. Deze lunatie zal echter de as van Leeuw en Waterman activeren, symbolisch voor het individu en de gemeenschap.

Waar woont deze as in uw geboortehoroscoop? Ik weet dat ik dit altijd zeg, maar er bestaat niet zoiets als een individu zonder een gemeenschap. Het geheel is echt meer dan de som der delen, en als ieder van ons de moed zou hebben om zich te koesteren in onze excentriciteiten en trouw zou blijven aan onze authentieke expressie, zouden onze goddelijke instrumenten en talenten veranderen in een collectief orkest. Thema’s als samenwerking, experimenteren, filantropie, sociale doelen en iemands gevoel van verbondenheid met de wereld komen tijdens dit astrologische seizoen op de voorgrond, maar waar zou de essentie van Leo gaan spelen? Nu de maan zijn hoogtepunt van volheid bereikt in dit teken, zal iets dat voor onze bewuste geest verborgen is, meer dan waarschijnlijk worden verlicht. In Leeuw is de maan zowel gevoelig als trots, maar ondanks zijn speelse en expressieve persoonlijkheid blijft hij trouw aan de verlangens van zijn hart. Dat gezegd hebbende, dit is waar je volle maan, volledige cirkel moment je duwt met duidelijkheid en perspectief.

Voor meer informatie over de energie van deze volle maan, denk terug aan de nieuwe maan in Leeuw die plaatsvond op 28 juli 2022. Als je terugkijkt op deze tijd vorig jaar, wat komt er dan in je op met betrekking tot je authenticiteit, creatieve bezigheden, en individuele vrijheid? Elektrisch en verstorend, Uranus (de planetaire heerser van Waterman) zal het brandpunt zijn van een activerend T-vierkant tussen de zon en de maan. Dus terwijl de cerebrale essentie van Waterman ons helderheid en vooruitgang blijft brengen, kan de invloed van het grillige Uranus ons overrompelen met een gloednieuw plan dat we niet hadden verwacht. Gelukkig zijn we, met de hemelse heerser van Stier, Venus, die door zijn teken van verhoging (Vissen) gaat, meer empathisch en intuïtief verbonden met betrekking tot onze relaties en artistieke expressie, maar daar houdt het niet op. Venus zal Mars vierkant maken in Tweelingen, waar de relatiedynamiek en directe groepsinstellingen van ongerept naar onbeduidend kunnen gaan, en snel.

Dit is wat je kunt verwachten tijdens de volle maan in Kreeft volgens je sterrenbeeld:

Ram
Je vindt jezelf helemaal opnieuw, en je zag er nooit beter uit, Ram. De maan zal zijn hoogtepunt van volheid bereiken via het expressieve teken van Leeuw – het raken van je vijfde huis van creativiteit, passieprojecten en unieke talenten – wat je des te meer reden geeft om te vieren. De vangst? Combineer zaken niet met plezier, maar wees ook niet bang om te experimenteren met de wijsheid die je tot nu toe hebt verzameld. Weerspiegeling van de volle maan: is uw zelfvertrouwen de afgelopen zes maanden geëvolueerd? Hoe kun je je unieke talenten en capaciteiten blijven ontwikkelen?

Stier
De waarheid zal je bevrijden, Stier. Het is tenslotte geen dagelijkse ontwrichtende Uranus (in jouw teken) die de leiding neemt in een T-vierkant tussen de volle maan in je vierde huis van thuis en emotionele fundamenten, en de zon in je 10e huis van autoriteit. Is er een gemeenschap van individuen die u wilt sussen? Je hemelse heerser, Venus, zal het ook opnemen tegen Mars, waardoor er wrijving ontstaat tussen je grenzen en verlangens. Reflectie bij volle maan: brengt u uw waarheid in gevaar voor uw reputatie? Is uw persoonlijke leven in lijn met de professional die u aan het worden bent?

Tweeling
Je uitwisselingen zijn in het licht van deze lunatie, Gemini. Maar ondanks de invloed die voortkomt uit je communicatiesector en het negende huis van geloofssystemen, wordt deze volle maan geleid door een door Uranus geregeerd T-vierkant, te midden van de reis van de veranderaarplaneet door je 12e huis van geheimen en onbewuste patronen. Er kan iets onverwachts onder uw aandacht worden gebracht, en met Venus vierkant Mars in uw teken, wordt u aangemoedigd onderscheid te maken tussen uw strategie en de relaties die u wilt behouden. Reflectie bij volle maan: spreek je vanuit het hart of vanuit het ego? Geeft je innerlijke dialoog je kracht?

Kanker
Vier uw overwinningen en zorg ervoor dat u verstandig blijft investeren, Kreeft. Feestelijk en verrassend, de volle maan zal je stabiliteitszoekende tweede huis van comfort, financiën en waardesystemen doen ontbranden, en dat alles terwijl je afrekent met ontwrichtend Uranus in het proces. En met de changemaker-planeet die een revolutie teweegbrengt in je 11e huis van gemeenschapsaangelegenheden, draait dit waarschijnlijk om een ​​werksamenwerking, zo niet een seizoenscontract. De vangst? Dingen kunnen plotseling veranderen en niet gaan zoals gepland. In plaats van de onvermijdelijke veranderingen te benadrukken, wordt u echter aangemoedigd om uit uw krabbenschaal te stappen. Reflectie bij volle maan: ben je bereid je in te zetten voor je groei en zelfbeheersing? Hoe kun je je talenten en potentieel maximaal benutten?

Leeuw
Glinsterend door je altijd brandende vuren, markeert deze lunatie het halverwege tussen eclipsseizoenen, wat betekent dat iets in je persoonlijke leven zijn hoogtepunt bereikt, Leo. Uranus zal ook het brandpunt zijn in een T-vierkant met de zon, waardoor je relatiesector en bazig 10e huis van autoriteit wordt geactiveerd. Naast nadenken over de dynamiek van uw samenwerkingen en investeringen – temidden van de veranderingen die spelen – wordt u aangemoedigd om trouw te blijven aan uzelf en uw belangrijke anderen. Weerspiegeling van de volle maan: bent u volledig compatibel met uw persoonlijke en professionele partnerschappen? Hoe kun je zonder remmingen blijven groeien?

Maagd
Je hebt al deze wijsheid uit de eerste hand verzameld, Maagd. Als je je 12e huis van onbewuste patronen raakt, zal de lunatie van februari niet alleen tegenover de zon staan ​​in je verantwoordelijke zesde huis van dagelijkse routines, maar ook vierkant Uranus in je negende huis van zelfontdekking. Dat gezegd hebbende, als je bepaalde delen van jezelf geheim hebt gehouden, of je misschien geremd voelt met je zelfexpressie, krijg je de kans om te genezen en vooruit te komen. De vangst kan echter mogelijk voortkomen uit de onverwachte veranderingen die spelen. Reflectie bij volle maan: hoe spring je voorwaarts in het onbekende zonder het contact met jezelf te verliezen? Fixeer je je onbewust op een bepaalde uitkomst?

Weegschaal
Voel je je zelfverzekerd in de aanwezigheid van je gemeenschap van leeftijdsgenoten, Weegschaal? Of het nu in termen van vriendschap is of met betrekking tot je toekomstvisies, de feestelijke volle maan van februari in Leeuw zet je gevoel van verbondenheid met de wereld in de schijnwerpers. Geleid door een door Uranus geregeerd T-vierkant – via je intieme achtste huis van investeringen en bijdragen – ondanks het feit dat je de moed hebt om te genieten van je sociale samenwerkingen, kun je een onverwachte openbaring ervaren, vooral als het gaat om het soort individuen dat je wilt wissel je energie mee uit. Reflectie bij volle maan: hoe kunt u doorgaan met vooruitbetalen zonder te veel te geven? Voel je je gewaardeerd en gevierd?

Schorpioen
Elektrisch en feestelijk, de volle maan van dit jaar in Leeuw markeert niet alleen het middelpunt tussen eclipsseizoenen, maar ook te midden van je 10e huis van autoriteit, carrière en reputatie in de wereld, Schorpioen. De uitdaging? Een T-vierkant, geleid door Uranus in uw relatiesector, zal vierkant zijn met de zon in uw vierde huis van emotionele fundamenten. Als je wrijving hebt ervaren met familieleden, of misschien op wankel terrein zit met een geliefde, wordt je aangemoedigd om een ​​gezond evenwicht te bewaren tussen je persoonlijke en professionele leven. Reflectie bij volle maan: hoe kun je je professionele vooruitgang blijven vieren en eren, zonder het fundament van je verplichtingen te ondermijnen?

Boogschutter
De toekomst gaat niet altijd zoals gepland, Boogschutter. Maar met de maan die neerkomt op je uitgestrekte negende huis van zelfontdekking, zul je ongetwijfeld wat onverwachte wijsheid opdoen tijdens dit avontuur. Luna zal ook in een activerend T-vierkant zitten met Uranus – via je zesde huis van verantwoordelijkheid, gezondheid en due diligence – samen met de zon in je derde huis van binnenste cirkels. Spontane verschuivingen en onverwachte veranderingen vinden al geruime tijd plaats op het gebied van je leven, maar ze kunnen beginnen te botsen met je langetermijndoelen. Reflectie bij volle maan: zijn uw huidige strategieën in overeenstemming met uw toekomstige idealen? Hoe kun je zelfverzekerd verder gaan zonder het contact met je inner circle te verliezen?

Steenbok
Kijk eens goed naar uw investeringen, Steenbok. Zijn ze gebouwd op een echte en solide basis, of houd je gewoon vast aan een verouderde versie van jezelf? Neerhurken via je achtste huis van dood, transformatie, fusies en gedeelde hulpbronnen – terwijl je een T-vierkant vormt onder leiding van Uranus via je vijfde huis van authenticiteit – als je koppig vasthoudt aan een identiteit die je niet langer dient, dan kan dit voelen als een ego-dood. Het vierkant van Venus naar Mars vervaagt ook de scheidslijnen tussen je verlangens en de harde feiten, dus zorg ervoor dat je eerlijk tegen jezelf bent. Weerspiegeling van de volle maan: staat hebzucht en/of trots uw investeringen in de weg? Zet u zich met hart en ziel in voor deze joint venture?

Waterman
Als je het gevoel hebt dat je in twee totaal verschillende richtingen wordt getrokken, is dat in deze tijd niet ongebruikelijk, Waterman. Immers, ondanks het feit dat we ver in uw zonneseizoen zitten, zal deze volle maan uw relatiesector raken, temidden van vorming in een T-vierkant onder leiding van uw moderne heerser, Uranus. Of het nu gaat om uw financiële stabiliteit of het comfort van uw leefruimte, de dingen thuis kunnen een beetje in beweging zijn, wat op zijn beurt wrijving en gevoelens van rusteloosheid veroorzaakt. Onverwachte waarheden rond een significante ander kunnen ook naar voren komen. Reflectie bij volle maan: hoe zijn uw persoonlijke en professionele partnerschappen de afgelopen zes maanden geëvolueerd? Is er evenveel erkenning als steun?

Vissen
Je tijd, energie en liefde kunnen nooit onopgemerkt blijven, Vissen. De volle maan van februari zal je zesde huis van gezondheid, werkroutines en daden van dienstbaarheid doen ontbranden. Deze lunatie zal worden geleid door een door Uranus geregeerd T-vierkant – via je derde huis van directe cirkels – terwijl het op gespannen voet staat met de zon via je 12e huis van alle dingen achter de schermen. Een onuitgesproken verlangen om in een gemeenschapsomgeving te passen, kan de oorzaak zijn van uw lieve gebaren, terwijl anderen van u spanning ervaren tussen uw verlangen naar harmonie en genegenheid versus het kleine drama dat zich in uw persoonlijke leven afspeelt. Weerspiegeling van de volle maan: vervult uw levensstijl de verlangens van uw hart? Hoe kun je prioriteiten blijven stellen uw vreugde zonder te bezwijken voor chaos en onverwachte storingen?

Valerie is een astroloog, schrijver en visuele verhalenverteller. Ze schrijft horoscopen voor PopSugar, StyleCaster, Elite Daily en meer. Voor meer van haar werk, check out valeriemesa. com of volg haar op Instagram @valeriemesa.

#Hoe #volle #maan #Leeuw #februari #zal #beïnvloeden #Love #Luna

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page