About Us

Hoe de volle maan in Weegschaal (6 april 2023) je sterrenbeeld zal beïnvloeden – Love By Luna

Hoe de volle maan in Weegschaal (6 april 2023) je sterrenbeeld zal beïnvloeden – Love By Luna

kunst door de getalenteerde: @tailored.art

Er is een tijd en plaats voor alles, en het goede nieuws is dat je altijd kunt vertrouwen op de fasen van de maan voor duidelijkheid en begeleiding. Nu er weer een volle maan op komst is, is het belangrijk om de symboliek van deze maanfase in overweging te nemen, om te begrijpen hoe het je huidige realiteit kan beïnvloeden. Zoals je je misschien herinnert, bereikt de maan eenmaal per maand zijn hoogtepunt van volheid, wanneer hij recht tegenover de zon staat en in al zijn glorie wordt verlicht. De maan is een symbool van onze emotionele basis en diepste gevoelens, terwijl de zon ons zielsdoel en fysieke realiteit vertegenwoordigt.

Met een stellium van planeten (zon, Jupiter, Cheiron) die door overijverige Ram gaan – een teken waar het ego wordt versterkt, omdat de zon verheven is – ligt er veel meer nadruk op het ‘zelf’ en onze relatie met autonomie. Ram is het eerste teken van de dierenriem en de kardinale vuren zijn een weergave van onze primaire essentie en vleselijke verlangens. Geregeerd door gloeiend hete Mars – de planeet van assertiviteit, agressie, strijd, verlangen – wordt de essentie van Ram gemakkelijk geactiveerd, geactiveerd en reageert snel. Het stormt vooruit zonder angst of aarzeling. Integendeel, het rechtvaardigheidszoekende archetype van Weegschaal heeft er geen probleem mee zich los te maken van het ‘zelf’, als dat betekent dat er een mogelijkheid is voor verbinding, herkenbaarheid en evenwicht. Geregeerd door Venus – planeet van liefde, schoonheid, overvloed, waarden, plezier – zal dit kardinale luchtteken vooral voor harmonie en balans kiezen, omdat het er de voorkeur aan geeft confrontaties te vermijden en de zaken minnelijk en neutraal te houden. Nu je de kern hebt van (Mars en Venus) deze tegengestelde energieën, laten we de volle roze maan van april in Weegschaal eens nader bekijken.

Verlicht de nachtelijke hemel op 6 april om 12:34 uur EST – via 16 graden van Weegschaal – deze lunatie brengt bewustzijn naar alles, van het gebrek aan evenwicht in je huidige realiteit tot de verschillen in je interpersoonlijke verbindingen. Houd in gedachten dat er drie planeten in Ram zijn en dat zijn hemelse heerser, Mars, door sentimentele Kreeft gaat, waar hij niet alleen vatbaar is voor afweer, maar ook voor indirect gedrag. Als we nog een stap verder gaan, wordt Kreeft geregeerd door de maan, wat ons terugbrengt naar de volle maan Weegschaal. Dit moedigt ons aan om na te denken over waar we anderen onbewust hebben genegeerd, en/of hun persoonlijke perspectief. Heb je je verlangens overdreven uitgeoefend en ben je het contact met de waarde van compromissen kwijtgeraakt? Venus (de heerser van Weegschaal) zal door zijn andere teken van heerschappij reizen, Stier, dat ook georiënteerd is op het zelf (vergelijkbaar met Ram), omdat het representatief is voor onze financiën, stabiliteit en wat praktisch is in ons persoonlijke leven.

Al met al is er behoefte om geaard, neutraal en in harmonie met onze vrouwelijke en mannelijke energieën te blijven. De zon zal ook naast de gewonde genezer Chiron zitten, wat mogelijk een gebied kan benadrukken dat kwetsbaarheid en genezing vereist. Dit is waar we ook worden aangemoedigd om een ​​stap terug te doen en onze situatie met een ander paar lenzen te observeren. Aan de andere kant zal de heerser van de maan, Venus, ook harmoniëren met Neptunus, wat een zachte en intuïtieve laag van mededogen, empathie en idealisme toevoegt, wat ons op zijn beurt inspireert om naar binnen te kijken en onszelf en onze omstandigheden volledig te accepteren. Het vinden van de vrede en harmonie waar je ziel naar hunkert, vereist altijd een aanzienlijke hoeveelheid moed, maar het begint uiteindelijk bij jezelf. Mars zal ook in harmonie zijn met Saturnus, wat ons verlangen ondersteunt om duidelijke grenzen te stellen en meer zelfredzaam te zijn. Dus als je je realiseert dat je klaar bent om los te komen van een contractuele overeenkomst, of misschien een relatie die niet langer resoneert met jou op zielsniveau, vertrouw dan op je intuïtie.

Lees zonder verder oponthoud verder voor uw volle maan in Weegschaalhoroscoop en reflectie:

Ram
Je zevende huis van overeenkomsten, compromissen en belangrijke anderen opladen, deze volle maan zal alles in beeld brengen, van je naaste relaties tot de dynamiek van je verbindingen. Dit is heel veel “ik vs. wij”-energie, en je zult waarschijnlijk persoonlijke verlangens en/of wonden uit het verleden tegenkomen tijdens het proces. Dit geldt vooral voor degenen onder jullie die een gebreksmentaliteit hebben genezen, aangezien het sextiel van Venus naar Neptunus je aanmoedigt om twijfels, angsten en onzekerheden op te geven. Je wordt net zo goed ondersteund door de kosmos als goddelijk geleid. Reflectie bij volle maan: wat voor soort relaties hoop je te manifesteren? Hoe ben je persoonlijk geëvolueerd op dit gebied van het leven?

Stier
Zelfzorg is zelfliefde, Stier. Venusiaans en op zoek naar harmonie, de maan zal een hoogtepunt bereiken via het teken Weegschaal, waardoor uw verantwoordelijke zesde huis van werkroutines, gezondheidsgewoonten en due diligence worden ontstoken. De heerser van deze lunatie gaat ook door je teken, en in harmonie met medelevende Neptunus, en voegt een intuïtieve en goddelijke vrouwelijke component toe aan je volle maan-moment. Ben je bereid om iemand op het werk halverwege te ontmoeten? Kwetsuren uit het verleden met betrekking tot je verlangen om je terug te trekken, te rusten en je over te geven, kunnen tegelijkertijd aan de orde komen. Reflectie bij volle maan: sta je open en ben je bereid een compromis te sluiten met een partner? Hoe is uw dagelijkse levensstijl de afgelopen zes maanden geëvolueerd?

Tweeling
Stap weg van de menigte en eer je innerlijke kind, Tweelingen. De volle maan zal neerkomen op je vijfde huis van kinderen, passieprojecten en zelfexpressie, waarbij alles wordt belicht, van de individuen die je op creatief niveau inspireren tot het evenwicht dat je zoekt met betrekking tot zelfliefde en erkenning. Venus zal ook door je 12e huis van overgave gaan, te midden van dansen met Neptunus in je carrièresector. Weerspiegeling van de volle maan: remt uw professionele leven uw persoonlijke leven? Hoe kun je trouw blijven aan de verlangens van je hart en ondertussen gezonde relaties onderhouden?

Kanker
Thuis is waar je hart is, Kreeft. De maan zal je huiselijke vierde huis van thuis, familie en diepste gevoelens verlichten, en dat alles terwijl de naar harmonie zoekende heerser (Venus) door je 11e huis van verenigingen, gemeenschap en uitgebreide netwerken gaat. Houd er rekening mee dat Venus, naast het benadrukken van de dynamiek van uw familie-eenheid, en uitgebreide familie trouwens, Neptunus zal sextieren via uw uitgestrekte negende huis van zelfontdekking. Je definitie van thuis verandert voortdurend. Reflectie bij volle maan: hoe is uw balans tussen werk en privé in de afgelopen zes maanden geëvolueerd? Is er een bepaalde gemeenschap van individuen waarbij u zich op uw gemak voelt?

Leeuw
Jij bent bovenal leider, Leo. Hoewel, nu de maan zijn hoogtepunt bereikt in Weegschaal, je wordt aangemoedigd om een ​​stapje terug te doen en het perspectief van je leeftijdsgenoten, broers en zussen en/of buren te overwegen. Ook voedt Venus in uw carrièresector deze maan, die ook uw relaties op de werkplek kan benadrukken, evenals de dynamiek van uw gesprekken. Achterhaalde overtuigingen kunnen ook aan de orde komen, dus aarzel niet om op iemand te vertrouwen die je vertrouwt voor duidelijkheid en begeleiding. Reflectie bij volle maan: hoe is uw communicatiestijl de afgelopen zes maanden geëvolueerd? Ben je je bewust van filosofieën die je aanhangt en die je niet langer dienen?

Maagd
Delen is zorgzaam, Maagd. Deze volle maan spoort je echter aan om afstand te nemen van de angst voor autonomie, zodat je het nieuwe begin dat plaatsvindt in je geldsector volledig kunt omarmen. Dit geldt vooral als het gaat om uw waardesystemen en persoonlijke verlangens. Venus (de heerser van deze lunatie) reist ook door je uitgestrekte negende huis van reizen, avontuur en zelfontdekking, en dat alles in harmonie met Neptunus in je relatiesector. Je waarden en algemene perceptie van stabiliteit veranderen op een positieve manier. Reflectie bij volle maan: waar ontbreekt het u momenteel aan balans en stabiliteit in uw persoonlijke leven? Draagt ​​een affiliate of joint venture hieraan bij?

Weegschaal
Fijne volle maan, Weegschaal. De roze maan glinstert in jouw naam, en je hemelse heerser (Venus) is in harmonie met het betoverende Neptunus, terwijl je door je achtste huis reist van intieme verbintenissen, joint ventures, gedeelde middelen en andermans geld. Het is belangrijk om ook rekening te houden met het stellium van energieën dat je zevende huis van compromissen, contractuele overeenkomsten en belangrijke anderen activeert, terwijl je wordt aangemoedigd om je bewust te worden van je hartsverlangens, mindfulness-rituelen en algemene gemoedsrust. Reflectie bij volle maan: zijn uw huidige relaties in overeenstemming met uw waarden? Hoe is uw niveau van assertiviteit in de afgelopen zes maanden geëvolueerd?

Schorpioen
Je dromen hebben voorrang onder deze roze maan, Schorpioen. Zwevend boven je raadselachtige 12e huis van geheimen, remmingen en onbewuste patronen, terwijl de heerser (Venus) door je relatiesector beweegt, wordt je aangemoedigd om gedurende deze tijd naar binnen te gaan, vooral degenen onder jullie die zichzelf opofferen en/ of het negeren van je spirituele welzijn omwille van een verbintenis. Venus zal ook in harmonie zijn met Neptunus, wat een romantische flair toevoegt aan de aura van deze lunatie, maar het is aan jou om te beslissen hoe je deze magie gebruikt. Creatief of romantisch, je wordt verlicht. Weerspiegeling van de volle maan: wanneer heb je voor het laatst een persoonlijke dag genomen om je energie op te laden? Bevredigen uw dagelijkse routines u?

Boogschutter
Geen nieuwe vrienden, Boogschutter? Nu de maan zijn hoogtepunt van volheid bereikt via je 11e huis van verenigingen, gemeenschapsaangelegenheden en toekomstvisies, ligt er meer nadruk op de dynamiek van je sociale sfeer en algemene bijdragen in de wereld. Houd in gedachten dat de heerser van deze lunatie (Venus) doorgaat met reizen door Stier, en je zesde huis van dagelijkse rituelen, zorgvuldigheid en dienstbetoon, maar hij zal dansen met Neptunus in je vierde huis van thuis, familie en diepste gevoelens . Dit legt de nadruk op je persoonlijke leven, evenals de dynamiek van je rituelen. Wat is niet meer in overeenstemming met de waarheid van je ziel? Weerspiegeling van de volle maan: zijn uw sociale netwerken gebouwd op een solide basis? Hoe kun je iets teruggeven aan je gemeenschap of aan iemand in nood?

Steenbok
Het succes waar je naar hunkert, vereist altijd een zekere mate van balans, Steenbok. Als de maan bijvoorbeeld piekt in Weegschaal en je 10e huis van autoriteit, zal hij zich direct verzetten tegen de zon, Cheiron en Jupiter in je vierde huis van huis, familie en diepste gevoelens. Denk na over de basis van uw opvoeding en die van uw relatie met ouderfiguren en leiders op de werkvloer. Venus (de heerser van deze lunatie) zal ook door je vijfde huis van zelfexpressie gaan, en dat allemaal terwijl ze danst met Neptunus in je communicatiesector. Een levenslange droom kan toevallig uitkomen in uw carrièresector. Reflectie bij volle maan: hoe is uw relatie met autoriteit geëvolueerd? Belemmeren persoonlijke zaken u op professioneel vlak?

Waterman
Overweeg je opties, Waterman. Dit is vooral het geval met de maan die door Weegschaal glinstert, en voordat hij zijn hoogtepunt van volheid bereikt in je negende huis van expansie en zelfontdekking. Luna’s heerser, Venus, reist momenteel door je vierde huis van familie, en dat allemaal terwijl ze danst met Neptunus in je tweede huis van veiligheid. Een naaste broer of zus of familielid kan je perspectief bieden, en op een manier die je niet verwacht. Als wonden rond communicatie en uw directe omgeving ter beoordeling komen, leun dan op uw collega’s en houd een open geest in het proces. Reflectie bij volle maan: hoe hebben uw significante anderen uw geloofssystemen beïnvloed? Hoe kan dit nieuwe perspectief bijdragen aan uw gevoel van veiligheid?

Vissen
Thema’s van geven en nemen krijgen meer nadruk onder deze roze maan, Vissen. Naast het feit dat deze volle maan bijvoorbeeld je intieme achtste huis van fusies, joint ventures en gedeelde middelen zal opladen, zal Luna lijnrecht tegenover de zon en Cheiron staan ​​in je stabiliteitzoekende tweede huis van financiën, en gevoel van veiligheid. Hoe kun je afstand nemen van alleen prioriteit geven aan persoonlijk gewin, om een ​​handje te helpen aan een partner in nood? Ernstige Saturnus staat ook in uw teken, en met de heerser van de maan, Venus, die door uw communicatiesector reist, zou u kunnen deelnemen aan gesprekken die draaien om uw stabiliteit en waardesystemen. Gesprekken van hart tot hart zullen uw relaties stabiliseren en voeden. Reflectie bij volle maan: hoe kun je de leiding nemen in je relatie, zonder de behoeften van je speciale persoon uit het oog te verliezen? Heb je woord gehouden?

#Hoe #volle #maan #Weegschaal #april #sterrenbeeld #zal #beïnvloeden #Love #Luna

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page