About Us

Hoe ga je om met een kater bij volle maan?

Hoe ga je om met een kater bij volle maan?

Volle manen kunnen emotionele ervaringen zijn waar we allemaal elke maand mee te maken hebben.

Ze zijn het sterkst wanneer ze zich voordoen (de dag ervoor, van en erna). Echter, de impact van Volle manen kan ongeveer twee weken ervoor en erna duren (beginnend na de vorige nieuwe maan en duurt tot de volgende nieuwe maan), en deze periode kan leiden tot wat, in recentere tijden, de volle maankater wordt genoemd.

We hebben een Volle Maan in Maagd op 7 maart 2023. Misschien voel je die emotionele energie binnenstromen en groeien. Naarmate het groeit, worden de effecten van de Kater bij volle maan begin er ook aan te komen.

Meestal voelen we de Kater bij volle maan beginnend een paar dagen voor en een week na de Volle Maan. Afhankelijk van wat de Volle Maan voor jou persoonlijk doet en welke andere astrologie je hebt, kan dit langer duren, maar over het algemeen duurt het ongeveer anderhalve week.

Wat zijn volle manen?

Een volle maan doet zich voor wanneer de transit, of bewegende, de zon En Maan precies dwarsbomen elkaar in de dierenriem.

Volle manen zijn een tijd om te oogsten wat je hebt gezaaid, en je kunt vooruitgang boeken met waar je hard aan hebt gewerkt en waar je slim in bent geweest en je kunt tegenslagen tegenkomen met datgene waarin je niet hebt geïnvesteerd of dat je moet veranderen.

Met de zon en de maan in oppositie, plaatst dit de behoeften en verlangens van ons ego (de zon) op gespannen voet met onze emotionele behoeften (de maan). Daarom is dit een zeer emotionele astrologische gebeurtenis.

Emoties zijn sterk en drijven ons, inspireren ons en motiveren ons, maar vertroebelen ook ons ​​beoordelingsvermogen en scheve logica.

Volle manen vinden ongeveer elke vier weken plaats en we ervaren er elk jaar 12-13. De meest emotionele Volle Manen zijn die in de Watertekens: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

De watertekens zijn de emotionele tekens, dus een volle maan in een waterteken schopt dat tot 11/10!

Wat zijn de symptomen van een kater bij volle maan?

1. Zich uitgeput voelen

Het meest voorkomende symptoom van een volle maankater is waarschijnlijk uitputting. Met de sterke emotionele energie die met ons speelt, put dit ons niet alleen emotioneel uit, maar ook mentaal, fysiek en spiritueel, waardoor we extra moe worden.

We zullen de komende twee weken waarschijnlijk extra tijd moeten vrijmaken voor rust.

Het probleem is dat we het meestal moeilijker hebben om mee te slapen Volle manen. We zijn de hele nacht aan het woelen en draaien, en elk probleem dat we denken te hebben, rolt bij herhaling door ons hoofd.

2. Negatieve emoties ervaren

Een ander symptoom van een volle maankater is negatiever en subjectiever zijn. We kunnen vast komen te zitten in onze emoties, en dit verhindert ons het grote geheel te zien. Het is allemaal gewoon slecht, en we willen een sissend pak van peuterformaat gooien!

Daarover gesproken, dat is een ander symptoom van een volle maankater: emotionele uitbarstingen. Dit is meestal meer een probleem met de dingen die al aan het etteren zijn en ons toch bereiken (in tegenstelling tot iets gloednieuws dat opduikt).

Als er iets is weggeschoven, kan het met deze volle maan uitbarsten. We kunnen emotioneel worden en er zo in vast komen te zitten dat we niets zien buiten ons eigen perspectief.

We moeten absoluut een stap terug doen en niet toegeven aan de wens om te blazen.

Hoe een kater bij volle maan te beheren

Ten eerste is rust, zoals gezegd, ongelooflijk belangrijk, dus zorg ervoor dat je voldoende slaapt. Zelfs als je niet echt slaapt, ga dan gewoon liggen, sluit je ogen en zet je hersenen een paar minuten uit wanneer je maar kunt (verantwoord natuurlijk).

Comfort en vertrouwdheid kunnen een lange weg gaan, dus misschien wilt u zich houden aan de mensen die u het beste ondersteunen en de plaatsen die het prettigst aanvoelen. Buiten je comfortzone treden kan je emoties alleen maar vergroten.

Als je niet zeker weet wat de beste manier is om jezelf te troosten, kijk dan naar je geboortemaan, die laat zien wat je nodig hebt voor emotionele stabiliteit.

Bekijk de Ultieme gids voor uw maanteken om meer over de jouwe te weten te komen.

Als je echt overweldigd wordt door emoties, moet je waarschijnlijk dieper in jezelf graven om de oorzaak te vinden, omdat het waarschijnlijk niet de externe dingen zijn die je triggeren. Kom tot de kern en zie het echte probleem onder ogen.

In eerste instantie kan het onder ogen zien van het echte probleem je emotionele energie zelfs nog meer doen toenemen, maar als je eenmaal door die eerste fase heen bent, kun je doorwerken en begrip krijgen en eindelijk een deel hiervan achter je laten. Grotere problemen kunnen enige tijd duren, veel langer dan de paar weken die u nu heeft, maar u kunt het komende jaar voortbouwen op uw vooruitgang.

Overvloedige emoties met je Kater bij volle maan kan ook laten zien dat je moet nadenken over het doen van een reinigingsritueel met de volle maan. Omdat volle manen tijden zijn om los te laten, zijn ze uitstekend geschikt om energetisch op te ruimen.

Beheer de katereffecten van de volle maan door:

  • Veel rust krijgen
  • Vasthouden aan je comfortzone
  • De oorzaak achterhalen van wat je emotioneel maakt
  • Een reinigingsritueel doen om je energie te zuiveren
  • Werken aan de basis van je doelen
  • Nadenken over hoe je je doelen kunt uitbreiden bij de volgende nieuwe maan
  • Begrijpen wat je voelt en waarom
  • Verbinding maken met je onderbewustzijn

Veel succes met je kater bij volle maan!

Maak wat aantekeningen van wat je moet doen tijdens deze periode van een kater bij volle maan, en probeer niet streng voor jezelf te zijn als de dingen ingewikkelder zijn dan je zou willen. Doe zoveel als je kunt.

Gerelateerd artikel: De ultieme gids voor volle manen

#Hoe #met #een #kater #bij #volle #maan

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page