About Us

Hoe jaagt elk sterrenbeeld hun verliefdheid weg?

Hoe jaagt elk sterrenbeeld hun verliefdheid weg?

Als je in de buurt bent van je geliefde of degene met wie je een serieuze relatie wilt ontwikkelen, kan het zijn dat je ze onbedoeld wegjaagt omdat je emoties te veel uit de hand lopen. En tegelijkertijd ben je misschien niet eens zeker van jezelf, dus je zou iets kunnen zeggen of doen waardoor ze kunnen worden uitgeschakeld.

En als dat gebeurt, moet je jezelf wat speling geven. Het overkomt de besten van ons, want niemand is perfect. Je kunt altijd de tweede keer met ze praten en eerlijk zijn dat je emoties uit de hand zijn gelopen, en als ze de tijd en energie waard zijn, zullen ze het begrijpen. Laten we eens kijken hoe je je geliefde kunt afschrikken op basis van je sterrenbeeld.

Ram – Komt te sterk over

Ram, je bent gepassioneerd, en dat kan niemand ontkennen. Je hebt echter de neiging om uit de hand te lopen als je in de buurt bent van degene die je leuk vindt. Misschien begin je te veel persoonlijke vragen te stellen en ben je op andere manieren te direct, bijvoorbeeld door te vragen om privétijd met hen door te brengen na een etentje, waardoor je verliefdheid alleen maar bij je wegblijft.

Bovendien wil je dingen snel gedaan krijgen en heb je de neiging om dingen te overhaasten die bij je aard horen. Als je echter een relatie met je vlam gaat ontwikkelen, is het de enige manier om het rustig aan te doen.

Stier – Kan te veroordelend zijn

Stier, je hebt stabiliteit nodig, maar je wilt ook alles op jouw manier omdat je niet het flexibele type bent. Als je iemand meer leuk vindt dan een vriend en een relatie met hem wilt ontwikkelen, wil je dat hij letterlijk de perfecte match voor je is.

Dat betekent dat je de neiging hebt om te veroordelend en kritisch te worden, omdat ze misschien niet het soort kleding dragen dat je leuk vindt, of misschien niet dezelfde muzieksmaak delen die jij wilt. En als je veroordelend overkomt naar die dingen die je verliefdheid leuk vindt, zullen ze je alleen als een pestkop zien in plaats van als iemand die geïnteresseerd is om met ze te daten! Onthoud dat je flexibel moet zijn als het gaat om de smaak van je geliefde!

Tweelingen – Je kunt met iedereen flirten

Tweeling, je bent een sociaal wezen, en dat zit in je aard. Je houdt ook van praten en kletsen, en het probleem is dat je je geliefde op dezelfde manier behandelt als anderen. Je zult flirterig met ze worden. Als je alleen maar flirtte met je verliefdheid, zouden ze ervan genieten en goed op je reageren.

Je hebt echter de neiging om bij iedereen zo te zijn, en als je verliefdheid dat ziet als het geval, zullen ze denken dat je een speler bent en niets met je te maken willen hebben. Dus, in plaats van te flirten, stel hen vragen over wat ze leuk en niet leuk vinden, en toon oprechte interesse in hen zonder persoonlijke vragen te stellen.

Kanker – Neemt niet de leiding

Kanker, je bent sentimenteel en zeer emotioneel, en je bent zo zorgzaam. Hoe kun je echter een relatie ontwikkelen als je niet de leiding neemt? Ram komt te sterk over en je toont geen enkel initiatief. Ook al is Ram niet het tegenovergestelde teken (hoewel het onverenigbaar is), het is alsof jij het tegenovergestelde bent van Ram.

Je bent misschien erg geïnteresseerd in je verliefdheid, maar je laat het niet zien. En je verliefdheid kan denken dat je niet in hem geïnteresseerd bent, dus zullen ze je niet achtervolgen. Tenzij ze je type begrijpen, zullen ze je helpen meer open te staan. Dat gebeurt echter vaker wel dan niet.

Leo – dwingt hen hun wil op

Leeuw, je moet in de schijnwerpers staan ​​en je wilt dat je mening wordt gehoord. Als je echter verliefd bent op iemand, ben je blij om de schijnwerpers op hen te richten. Dat betekent echter niet dat u tolerant bent ten opzichte van hun meningen, sympathieën en antipathieën.

Daarom dwingt u hen uw mening en uw wil op. Je zult ze ongeldig maken zonder dat je dat bedoelt, en dat alleen al zal je verliefdheid afschrikken. En ze afschrikken is niet eens de juiste term. Het zal ze eerder afschrikken en ze zullen niets meer met je te maken willen hebben. Je moet leren tolerant te zijn voor de mening van anderen.

Maagd – Is te onzeker en mist originaliteit

Maagd, je staat bekend als zeer analytisch, daarom ben je onzeker. Je analyseert alles wat je doet op je dates of rond je verliefdheid. Je kunt dingen doen zoals je excuses aanbieden als het niet nodig is, en dat alleen al kan je verliefdheid afschrikken omdat ze je onzekerheid kunnen voelen.

Als ze je echter de kans geven en je gaat uit op dates, wil je alleen traditionele dingen gaan doen, zoals uit eten gaan en daarna naar de film. Je verliefdheid zal zich gaan vervelen en zal niet de wens hebben om met je te blijven daten.

Weegschaal – Je begint te snel over het huwelijk te praten

Weegschaal, jij bent degene die helemaal voor relaties is, en jij bent ook degene die van romantiek houdt, maar je versnelt ook je relaties. Dat betekent op je eerste of tweede date. Daarna ga je het hebben over het huwelijk. Zo kun je je crush afschrikken.

Je kunt niet praten over het aangaan van zo’n verbintenis als je je partner amper kent, en dat zal niet alleen druk veroorzaken, maar je moet de partner beter leren kennen voordat je over het huwelijk praat. Daar begin je niet over te praten op je eerste dag of zelfs je eerste maand dat je aan het daten bent. Na het eerste jaar is echter passend.

Schorpioen – Je toont jaloezie

Schorpioen, je bent intens en je voelt dingen heel diep. Dat zit in je aard. En je hebt ook vertrouwensproblemen, daarom heb je eerst moeite om je partner te vertrouwen voordat je ze goed kent. Je bent ook ongelooflijk loyaal, omdat je zou verwachten dat je partner net zo betrouwbaar is.

U kunt echter bezitterig zijn en jaloezie tonen als u vermoedt dat uw partner u niet al hun aandacht schenkt. Als ze met een vriend van het andere geslacht (of dezelfde) praten, zul je tekenen van jaloezie vertonen. Je verliefdheid zal aanslaan en ze zullen niet bij iemand willen zijn die moeite zal hebben om ze in die mate te vertrouwen.

Boogschutter – Je kunt aanhankelijk zijn

Boogschutter, je houdt ervan om op avontuur te gaan en je hebt een onafhankelijke inslag. Als gevolg hiervan schrik je meestal terug voor toewijding, maar dat betekent niet dat je geen relatie wilt. En als je het gevoel hebt dat je de juiste partner hebt gevonden, wil je misschien de hele tijd tijd met ze doorbrengen tot het punt dat ze geen ruimte hebben om hun ding te doen.

Als gevolg hiervan kun je aanhankelijk overkomen, wat niet typisch is. Als je echter begint te doen alsof je de aanwezigheid van je partner de hele tijd nodig hebt, zal dat een afknapper voor hen zijn.

Steenbok – Je kunt te pessimistisch zijn

Steenbok, je bent erg ijverig en je neemt alles serieus. Je steekt veel werk in je bedrijf of baan en relaties. Er is echter één probleem waar je vaak mee worstelt, en je hebt de neiging om het glas als halfleeg te beschouwen.

Je denkt misschien dat je realistisch bent over hoe de wereld is, maar je doet dat vanuit een pessimistische invalshoek. En als je dat aan je geliefde of je nieuwe partner laat zien, zal dat hen afschrikken. Iedereen moet inderdaad de wereld zien, maar jij hebt de neiging om een ​​domper te zijn. Als je wat voorzichtig optimisme toevoegt aan je uitdrukkingen, zou dat een veel betere balans zijn.

Waterman – Je stemmingen zijn overal op de kaart

Waterman, je houdt van je individualiteit en je hebt een vooruitstrevende kant. Je bent afstandelijk, maar je wilt ook relaties omdat je een mens bent, en je hebt die verbindingen nodig. Maar omdat jij degene bent die naar je drummer marcheert, kun je ook humeurig zijn. Het ene moment ben je blij en opgewekt.

Het volgende moment ben je sarcastisch en kan je neerbuigend overkomen, ook al wil je dat niet zo zeggen. Dan kun je ineens in een rothumeur zijn. Daarom zullen je onvoorspelbare stemmingen je verliefdheid afschrikken. Als je jezelf helemaal niet kunt helpen, moet je er rekening mee houden en het je geliefde van tevoren vertellen. Als ze geduld hebben, blijven ze daar hangen.

Vissen – Je worstelt om met de realiteit om te gaan

Vissen, je bent een dromer en je bent gevoelig, en de waarheid is dat je de realiteit niet graag onder ogen ziet als deze onaangenaam is, wat vaak het geval is. Je zou het liefst weglopen en op een of ander fantasie-eiland blijven. De waarheid is dat dit je verliefdheid zal afschrikken, want ook al zijn sommige realiteiten uitdagender om mee om te gaan dan andere, ze moeten worden aangepakt.

En als je geliefde ziet dat je steeds wegrent van de realiteit van het leven, zullen ze je in de steek laten. Ze hebben iemand nodig met wie ze kunnen werken als het gaat om ontberingen, niet iemand die steeds probeert eraan te ontsnappen.

Als je een van deze gepresenteerde eigenschappen herkent, zelfs als ze niet overeenkomen met je zonneteken (ze komen waarschijnlijk meer overeen met je maan of rijzende teken dan met je zonneteken), wees dan niet streng voor jezelf. Beschouw het in plaats daarvan als een openbaring. Als je er onbewust voor hebt gezorgd dat je verliefdheden of nieuwe partners je spookten of zich van je terugtrokken, kun je nu misschien het probleem identificeren. En als je die verliefdheid bent geweest die een van die dingen heeft meegemaakt, dan weet je waar je ex of degene met wie je op een paar dates ging in dat geval mee worstelde.

#Hoe #jaagt #elk #sterrenbeeld #hun #verliefdheid #weg

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page