About Us

Hoe Jupiter Transits in het echte leven werken

Hoe Jupiter Transits in het echte leven werken

jack bonenstaakJupiter wordt in de astrologie beschouwd als een weldadige planeet. Het is een planeet die graag overboord gaat en dit geldt ook als astrologen erover praten.

Het idee dat geld of dingen uit de lucht zullen vallen wanneer Jupiter je wat dan ook passeert, is een veel voorkomende misvatting. Waar u op kunt rekenen tijdens een Jupiter-transit, is een kans om uit te breiden.

Dit betekent dat als Jupiter door je eerste huis gaat, je de kans krijgt om je taille uit te breiden. Meer is niet altijd beter. Maar afgezien daarvan komen er meestal goede dingen langs tijdens Jupiter-overgangen, maar mensen weten niet per se iets goeds als ze het zien.

Jupiter heerst over geluk en expansie, maar het heerst ook over onderwijs, reizen, visie, kansen, de toekomst en allerlei soorten overvloed. Als je iets nieuws leert, is dat dan geen voordeel?

Jupiter lijkt meer op een zaadje dat in de grond wordt geplaatst en dat in de komende twaalf jaar zal rijpen (naarmate de Jupiter-cyclus vordert en voltooit).

Ik kwam voor het eerst op internet tijdens mijn terugkeer naar Jupiter. Ik ging recht op alt.astrologie af met een bergastroloog in mijn hand. Dat was het zaad. Dat was de kans die uitgroeide tot wat je vandaag ziet.

Vertel ons over een van uw kansen die zijn vruchten afwierp, enorm?

2023-01-30 18:25:31

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page