About Us

Hoe zal Saturnus in Vissen Maagd beïnvloeden?

Hoe zal Saturnus in Vissen Maagd beïnvloeden?

Maagd zal direct worden beïnvloed door de transit van Saturnus door Vissen. Saturnus zal zich verzetten tegen Maagd van Vissen, dus je zult Saturnus waarschijnlijk buiten jezelf ontmoeten en ik zal het uitleggen.

Ik ben de Maagd, die over de weg snelt, waar ik een agent ontmoet! Ik kijk naar de agent, hij kijkt naar mij. Dat is de oppositie. Hij heeft gezag. Ik doe het verkeerde, dus ik verlies.

Ik ben de Maagd. Ik doe mijn best, ik werk hard, ben een goede Maagd, zoals ontworpen. Ik kom in de problemen. Een Saturnusfiguur (ouderlijk) ziet me worstelen, trekt me omhoog en moedigt me aan zodat ik op weg kan.

Ik ben de Maagd. Een onderdrukkende figuur komt langs om me te vertellen dat ik moet stoppen met wat ik aan het doen ben. Ik ben dom, ik zuig en ik zal verpletterd worden als ik blijf werken en spreken zoals ik doe. Hier moet ik volharden. Ik heb ook een grens nodig.

Ben jij de Maagd? Wat is er gaande?

#Hoe #zal #Saturnus #Vissen #Maagd #beïnvloeden

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page