About Us

Hoe zullen de veranderlijke tekens het doen met Saturnus in Vissen

Hoe zullen de veranderlijke tekens het doen met Saturnus in Vissen

Zullen de Mutables (Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen) het hier het slechtst mee hebben tijdens Saturnus in Vissen zoals de Vaste tekens te maken hadden met Saturnus in Waterman?

Ik denk niet dat er een algemene manier is om dit te beantwoorden, behalve in de bredere zin. Elk individu heeft zijn eigen grafiek en zijn eigen ervaringen en geschiedenis en spoor van keuzes die ze in de loop der jaren hebben gemaakt. Niveaus van volwassenheid en nederigheid zijn ook variabel. Leeftijd is variabel. Toegang tot wijsheid en goed in plaats van slecht advies – ook wisselend.

Wat voor iedereen gebruikelijk is onder een Saturnusovergang is druk. Om het goed te doen, moet je je vastklampen, je angst onder ogen zien, het juiste doen, verantwoordelijkheid nemen, rechtop staan ​​(ruggengraat) en je gedragen als een volwassene. Als deze (Saturnus)principes je vreemd zijn, verwacht dan gecontroleerd te worden. Als je dit negeert, verwacht dan harder gecontroleerd te worden, van hogerop. Van daaruit kan je extrapoleren.

Als je nu een aantal Saturnus-aspecten in je horoscoop hebt, of planeten in Steenbok, kun je je natuurlijk heel goed aan de Saturnus-regels houden. Als dit het geval is, kom je waarschijnlijk in een gezagspositie terecht. Het is in ieder geval niet waarschijnlijk dat u ernstig gewond raakt. De grootste bedreiging voor zo iemand is zelfvernietiging door angst. “Zuig ik?” Beantwoord die vraag, “Nee”, op dit moment!

Om de specifieke vraag te beantwoorden, denk ik in het algemeen dat veranderlijke tekens het gemakkelijker zullen hebben met Saturnus dan de vaste tekens. Dit komt door hun aanpassingsvermogen. Om niet te zeggen dat er geen potentiële ernstige bedreigingen zijn. Ik zal proberen te illustreren wat ik bedoel terwijl ik verder ga.

Tweeling – Tweelingen is behoorlijk slim. Saturnus in Vissen zal ze wat vertragen. Is dit of dat zeggen verstandig? Maar ik heb niet de indruk dat ze verpletterd worden omdat ze zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan wat dan ook. Het grootste gevaar hier is verwarring. Fouten van het intellect. Als Tweelingen kunnen voorkomen dat ze worden misleid of misleid… nou, heb je ooit geprobeerd om op een vlinder te stampen en hem te onderdrukken? Het is moeilijk om te doen. De Gemini-Gemini was opzettelijk.

Maagd zal op tegenstand stuiten. Je komt Saturnusfiguren tegen. Sommigen zullen het je leren. Anderen zullen je onderdrukken. Hoe dan ook, je hebt te dealen. Wees niet bang om alles te proberen, eindeloze verdedigingen die voor je beschikbaar zijn. Gebruik de doorvoer om je geest te disciplineren. Je zult hier of daar falen. Als dit gebeurt, sta dan op en ga verder. Je bent niet perfect en dat ben je ook nooit geweest. Als je single bent, krijg je misschien een serieuze partner.

Boogschutter – Hallo daar! Zolang je niet in de war raakt en er vandoor gaat om de “doe-een-sekte-ervaring” op te doen, zou dit een goede doorvoer voor je moeten zijn. Saturnus en Jupiter zijn een natuurlijk paar. Je houdt van onderwijs. Dit is meer van dat op een hoger niveau. Studeren kan moeilijk zijn … of je leert over etherische dingen zoals religie. Als je een man van het Peter Pan-type bent, is er waarschijnlijk een punt waarop je je koers controleert, voor het geval je deze wilt corrigeren. Hetzelfde met de vrouw. U kunt ook uw wereldbeeld rijpen of onder druk worden gezet om inhoud te geven om uw hoogvliegende concepten te valideren. Eventuele inflatie wordt gecontroleerd.

Vissen – Nu spijt het me hiervan, maar over het algemeen gesproken, Ik verwacht dat Vissen het het moeilijkst zal hebben met deze transit. De hele grafiek is van belang. De geboortetoestand van Saturnus is belangrijk. Ik zeg niet dat er geen Vissen zullen zijn die erg blij zijn met deze transit en er veel baat bij hebben. Maar Saturnus is ontnuchterend. Gevoelens beheersen is moeilijk voor Vissen. Het is onnatuurlijk. Maar grenzen zullen nodig zijn. Je kunt gewoon niet geven op kantoor, op kantoor, op kantoor, op kantoor, bij de bloedbank, enz. Je zult ‘nee’ moeten zeggen en dat zal waarschijnlijk pijn doen.

Vernedering is iets anders dat universeel is met betrekking tot Saturnus-transities. Ze zeggen dat je op je knieën zal worden gebracht en ik denk dat dit waar is. Dus dit overkomt jou, geen paniek. Het betekent letterlijk: je boekt vooruitgang.

Hoe gaat het met de transit in jouw leven? Wat zie je daarbuiten?

#Hoe #zullen #veranderlijke #tekens #het #doen #met #Saturnus #Vissen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page