Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 4222 reviews
5 1

‘Ik lijk net een halve debiel’

‘Ik lijk net een halve debiel’

Marcel van Roosmalen is er niet blij mee als fans hem op straat vragen om een selfie te nemen. Hij vindt het ten eerste een nogal vreemd verzoek en ten tweede vindt hij zichzelf niet fotogeniek.

Marcel van Roosmalen © SBS 6

De laatste jaren begint Marcel van Roosmalen een steeds bekendere Nederlander te worden en daar horen ook fans bij. “Er is altijd wel iemand die iets tegen me zegt. De Efteling durf ik niet meer in, want dan kom ik geen meter verder”, zegt de professioneel sidekick in gesprek met Veronica Superguide.

Halve debiel

Vaak willen mensen met Marcel op de foto. “Dat doe ik eigenlijk altijd, maar ik weet niet waarom ik het doe. Ja, omdat ze anders boos worden. Dat is al een paar keer gebeurd: als je niet geeft wat mensen willen, ben je meteen arrogant.”

Hij snapt helemaal niets van die selfiebehoefte. “Nee, ik heb dat ook nog nooit aan iemand gevraagd. Waarom zou je jezelf in zo’n positie manoeuvreren dat je zegt: ik vind jou groter dan ik ben, wil je met mij op de foto? Vervolgens sta ik er altijd als een halve debiel op, dus wat moet je ermee? Ga je dat dan aan andere mensen laten zien?”

Egostrelend

Vindt Marcel het dan niet egostrelend? “Wat mijn ego streelt, is als mensen mijn boek Totaal kopen, op Twitter de loftrompet steken over iets wat ik heb gedaan of naar de podcast luisteren die ik elke dag maak met Gijs Groenteman: Weer een Dag.”

“Maar het vleit mij niet om gesprekjes op straat te voeren of op de foto te gaan met mensen die ik helemaal niet ken.”

Source link
#lijk #net #een #halve #debiel

error: Content is protected !!