About Us

Interpretatie van middelpunten in de geboortehoroscoop

Interpretatie van middelpunten in de geboortehoroscoop

Midpoints zijn een interessante studie. Ik heb er niet veel over geschreven, maar ze zijn geldig en ze komen wel naar voren in consultaties.

Sommige mensen letten op specifieke middelpunten zoals Zon/Maan of misschien Maan/Venus. In ieder geval zijn ze gevoelig voor transits en spelen ze ook een grote rol in synastry.

Als je een geboorteplaneet als middelpunt hebt, is er een effect. Er is heel weinig materiaal beschikbaar wat interpretatie betreft.

Hier zijn enkele van mijn middelpuntaspecten. Ik weet zeker dat je me herkent!

Asc. Conjunct Maan/MC

Je levenshouding wordt bepaald door je gevoelens en je hebt de neiging hartelijke begrip bij anderen te zoeken. Je hebt het vermogen om de spirituele behoeften van andere mensen waar te nemen, en vertrouwend op je oordeel, zullen ze waarschijnlijk naar je toe komen voor advies.

Maan Conjunct Mars/Pluto

Je werkt hard en hebt de neiging om te werken tot je instort. Krachtig en agressief, je komt sterk over en hebt de neiging om grof te zijn als je gefrustreerd bent. Je moet leren ontspannen om te voorkomen dat je emotioneel of fysiek uitgeput raakt.

Zon Conjunct Maan/Pluto

Je emoties zijn erg intens en je raakt vrij snel opgewonden. Liefde is erg belangrijk voor je en je bent constant op zoek naar emotionele vervulling, maar je zult geen tijd verspillen aan losse relaties.

Zon Conjunct Mercurius/Uranus

U bent misschien een beetje gespannen en overijverig bij het nastreven van uw inspanningen. Je lijkt altijd haast te hebben en hebt het vermogen om situaties snel te beoordelen. Je hebt een briljante geest en zou mogelijk iets kunnen uitvinden.

Deze zijn van mijn vriend Ben, allemaal met betrekking tot zijn Midheaven

MC Conjunct Zon/Saturnus

Je lijkt geen vertrouwen in jezelf te hebben en je maakt je zorgen dat je wordt gecompromitteerd of ontmaskerd. Je hebt misschien het gevoel dat je jezelf niet kunt verdedigen en je hebt de neiging je terug te trekken van anderen. Het is belangrijker voor u om het juiste te doen dan populair te zijn.

MC Conjunct Zon/N. Knooppunt

Je hebt een natuurlijk vermogen om te integreren met groepen en zou heel goed je eigen verenigingen of groepen kunnen vormen. Er is waarschijnlijk een speciale zielsband tussen jou en de vrienden die je kiest. Je hebt ook de neiging om de strijd van andere mensen aan te gaan.

MC Conjunct Mercurius/N. Knooppunt

Je hebt de wens om andere mensen te leren wat je weet en bent mogelijk geïnteresseerd in een carrière die het publiek dient via een aantal educatieve programma’s. Je bent een zeer stimulerende metgezel, maar wilt de centrale figuur zijn in discussies.

Geweldig, toch?

Vanaf nu ga ik de middelste conjuncties opnemen in het Natal-rapport. Ik heb het voorbeeldrapport bijgewerkt. Koop de jouwe hier – Natal-rapport met middenpunten

Let je op de middelpunten in je geboortehoroscoop?

#Interpretatie #van #middelpunten #geboortehoroscoop

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page