About Us

Jupiter Transit in Ram teken van 22 april 2023 tot 20 april 2024

Jupiter Transit in Ram teken van 22 april 2023 tot 20 april 2024

16 maart 2023

Op 23 april 2023 gaat Jupiter naar het sterrenbeeld Ram, de eerste natuurlijke dierenriem in de Vedische en westerse astrologie. Tijdens zijn verblijf in het Ram-teken kunnen de welwillende zegeningen van Jupiter u helpen al uw ambities waar te maken en geld, succes, rijkdom en fortuinen aan te trekken door goede kansen te bieden.

Het Ram-teken wordt geregeerd door Mars, een zeer vriendelijke planeet voor Jupiter. Zo voelt Jupiter zich gelukkig en comfortabel in het Ram-teken. Het zal de macht hebben om succes, rijkdom, geluk, vruchtbare reizen, groei, geluk, voorspoed en romantiek in het leven van mensen te schenken en te schenken.

Waarheid en eerlijkheid zullen succes brengen, aangezien Jupiter in 2023 in de sterrenbeelden Ashwini en Bharani zal reizen. De transit van Jupiter in de Ashwini-constellatie kan na enige vertraging succes opleveren door hard te werken vanwege de invloed van Ketu op de Ashwini-constellatie.

Jupiter Transit in Ram

Echter, vanaf 21 juni 2023, Jupiters transit in de Bharani-constellatie kan wereldse voordelen brengen in alledaagse zaken en materialistische welvaart, zegeningen, geluk en troost in het leven van de meeste mensen, aangezien Venus deze Nakshatra regeert.

Jupiters transit in de 1e Huis teken Aries of the Natural Zodiac kan mensen in staat stellen in de schijnwerpers te komen en hun creativiteit, artistieke kant of verborgen talenten te laten zien. Sommige mensen krijgen hierdoor uitstekende professionele kansen en opties op het gebied van onderwijs, sport en amusement Jupiters transit in Ram in 2023.

Hieronder gaan we de effecten en resultaten bespreken van Jupiter’s Transit in het Ram-teken en de impact ervan op alle 12 sterrenbeelden: –

Ram:- Jupiter in jouw 1e Huis kan allerlei soorten overvloed, voorspoed, geluk en geluk in je leven brengen. Uw carrièredoelstellingen en romantische leven kunnen gesorteerd en gemakkelijk worden.

Stier:- Jupiters transit in jouw 12e Huis kan lucratieve kansen uit vreemde landen opleveren. Uw geluk kan schitteren in het buitenland. Sommige gezondheidsproblemen kunnen u gefrustreerd maken en uw comfort verminderen.

Tweeling:- Jupiters transit in jouw 11e Huis kan rijkdom uit meerdere bronnen opleveren. Een nieuwe vriendschap of nieuwe liefde kan geluk en vervulling in je leven brengen. Je carrière is stabiel in 2023.

Kanker:- Jupiter doorvoer in je 10e huis kan gelukkige kansen in je carrière opleveren. Misschien krijg je een grote doorbraak en vooruitgang in je carrière, waar je al lang op hebt gewacht.

Leeuw:- Jupiter in de 9e Huis kan u succes opleveren in overheidsbanen en hogere studies. Onderwijs- en werkgelegenheidskansen uit vreemde landen zouden vruchtbaar kunnen zijn. Winsten uit buitenlandse contacten zijn waarschijnlijk.

Maagd:- Jupiters transit in jouw 8e Huis spirituele transformatie in je leven kan brengen. U kunt liefdadig worden en uw respect in de samenleving kan toenemen. Ook op financieel gebied kun je geluk hebben. 2023-2024 zou een jaar van transformatie, verandering en vooruitgang kunnen zijn voor de meeste Maagden,

Weegschaal: – Jupiter’s transit in jouw 7e Huis kan u groei en geluk geven na het huwelijk. Het romantische leven kan voldoening geven, en winsten en beloningen kunnen op je wachten op je werkplek. Er kan ook financiële steun en winst zijn van schoonfamilie en echtgenoot.

Schorpioen:- Jupiter transit in uw 6e huis kan voor veel inwoners van Schorpioen in 2023 een kans bieden om overheidsbanen te verwerven. Het kan uw leven financiële welvaart brengen. Uw gezondheidskwesties kunnen echter zorgen baren. Uw huiselijk leven kan soms een gebrek aan harmonie of vrede hebben.

Boogschutter:- Jupiters transit in jouw 5e huis kan nieuwe liefde in je leven brengen. Misschien ontmoet je in deze periode je ideale match of soulmate. In deze periode is creatief en artistiek succes mogelijk. Kansen op roem door sport en reclame zijn ook mogelijk.

Steenbok:- Jupiters transit in jouw 4e Huis kan huiselijk geluk, harmonie en financiële voorspoed in uw leven brengen. Uw comfort kan stijgen en u kunt luxe en comfort in het leven krijgen. In 2023-2024 zou er voor de meeste inwoners van Steenbok geen gebrek aan geld zijn.

Waterman:- Jupiters transit in jouw 3e Huis kan u populariteit opleveren via media, sociale media, sport en entertainment. Sommige mensen kunnen ook met succes van hun hobby hun beroep maken. Misschien word je in 2023-2024 gelukkig en tevreden met je persoonlijke en professionele leven.

Vissen:- Jupiters transit in jouw 2e Huis kan uw algehele inkomen en groei verbeteren en kan aanzienlijk succes en grote transformatie in uw leven brengen. U kunt beginnen met verdienen uit meerdere bronnen. Het geluk zal aan jouw kant staan ​​in liefde en wereldse zaken. 2023 zou een lonend jaar kunnen zijn voor de meeste Vissen-inboorlingen.

#Jupiter #Transit #Ram #teken #van #april #tot #april

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page