About Us

Kennis & Vergeving | ElsaElsa

Kennis & Vergeving | ElsaElsa

“Alles begrijpen is alles vergeven.”
– Mevrouw de Staël

Wat een provocerende opmerking. Ik ben geneigd te denken dat dit waarschijnlijk waar is, maar ik kan het niet controleren omdat het onmogelijk is om alles te begrijpen!

Ik leun op deze manier omdat ik veel dingen ben gaan begrijpen die eerder voor mij verborgen waren, tijdens de transit van mijn 12e huis Pluto. Ik begon aan te slaan in 2015 toen ik dit schreef: Nederig, als je erachter komt dat je overal ongelijk in hebt. Ik moest dat schrijven om verder te komen. Als ik het allemaal mis heb, wat mis ik dan nog meer? Deze vraag opende de deur en ik begon echt dingen te leren die ik nooit had durven dromen.

Ik ben waarschijnlijk vergevingsgezinder dan gemiddeld. Dit komt doordat het redelijk veranderlijk is, met een sterke Jupiter-streak. Ik vergelijk mezelf hier met mijn man. Hij is een Stier met een Schorpioen-maan. Ik vroeg hem vanmorgen: “Kun je iemand bedenken die je ooit hebt vergeven?” De uitdrukking op zijn gezicht was hysterisch. Hij weet dat hij geacht wordt te vergeven, maar er kwamen geen namen in zijn mond. Hoi! Ik weet dat we verschillende doelen in het leven hebben, maar ik moest toch hardop lachen.

Naarmate mijn kennis groeide, groeide mijn vermogen om te vergeven nog sneller. Ik bedoel, kijk naar alle dingen die ik niet wist. Hoeveel domme dingen heb ik in mijn leven gezegd of gedaan vanwege mijn onwetendheid? Aangezien ik acteer en praat, bijna al mijn uren dat ik wakker ben; Ik heb veel kansen om erin te stappen. Als ik het zo fout heb terwijl ik denk dat ik gelijk heb, zou een andere persoon dan aan dezelfde ziekte kunnen lijden?

Wat denk je? Of, nog belangrijker, wordt u meer of minder vergevingsgezind naarmate u ouder wordt?

Ik heb het gevoel dat veel mensen de verkeerde kant op gaan, maar ik denk ook dat dit aan het veranderen is.

#Kennis #Vergeving #ElsaElsa

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page