About Us

Kun je voorkomen dat je oud en verbitterd wordt?

Kun je voorkomen dat je oud en verbitterd wordt?

We komen verschillende verschrikkingen tegen naarmate we ouder worden. Ik was ongeveer vijfendertig toen ik merkte dat mijn borsten begonnen te hangen. Ik kon niet geloven dat dit mij, mij, mij overkwam! Maar het is belangrijk om deze veranderingen te accepteren en te integreren. Als je faalt, zul je waarschijnlijk oud en verbitterd worden.

Dit schreef ik een paar jaar geleden: Wordt bitterheid weergegeven in een geboortehoroscoop?

De reacties op dat bericht zijn interessant. Maar vandaag wil ik het hebben over bitterheid in relatie tot ouder worden.

Ik heb er altijd naar gestreefd om goed te leven, goed oud te worden en goed te sterven. Ik weet niet zeker hoe succesvol ik ben geweest, maar ik ben erin geslaagd om niet verbitterd te raken. Ik zie er echter veel van. Ik heb het over mensen die vinden dat ze niets hebben om blij mee te zijn. Ze zijn gewoon chagrijnig en strompelen rond.

Ik denk dat dit in een of andere vorm een ​​Jupiter-probleem is. Het perspectief van een persoon kan afwijken. Ze zijn misschien gewoon een pessimist, maar ze kunnen ook ongeschoold zijn (Jupiter) en ik zal dit uitleggen.

Ik had het voordeel dat ik opgroeide met mannen die een stuk ouder waren dan ik. Er was Henry – Woestijnfilosoof en authentiek interessant persoon. Maar er waren ook de WW2-soldaten uit de Old Man’s Bar Ik werkte als tiener. Klik om er enkele te zien. Er is ook een label – Old Man’s Bar. Je kunt hun gezichten zien.

Deze mannen leefden in een tijd waarin van mensen werd verwacht dat ze wijs waren op hun oude dag en bedoeld waren om jonge mensen op weg te helpen. Het waren eigenlijk leraren. Bijna alles wat ze me vertelden, leerde me niet alleen, maar hun woorden bleven me bij.

Een van hen vertelde me dat ouder worden pijnlijk was, maar als je erover zeurde, zou je iedereen wegjagen. Die man had gelijk. Bittere mensen worden bitterder. Niet-bittere mensen passen zich aan.

Is het je gelukt om bitterheid te vermijden? Vertel ons hoe!

#Kun #voorkomen #dat #oud #verbitterd #wordt

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page