About Us

Liefde aantrekken: veel vissen bijten als je goed aas hebt Circa 2023

Liefde aantrekken: veel vissen bijten als je goed aas hebt Circa 2023

Een meisje uit Californië kwam een ​​post tegen die ik in 2009 schreef: Liefde aantrekken: veel vissen bijten als je goed aas hebt. Ik heb die lijn van Taj Mahal gestolen. Zien – Vissende Blues. Zij schrijft:

Heb jij deze tips ooit geschreven? Zou je zoiets nu overwegen?
Zoals je onlangs hebt geschreven, zijn mensen weer op zoek naar een partner, maar ik denk dat daten en nog meer langdurige stabiele partnerschaps- / huwelijksvaardigheden verloren zijn gegaan.
Ik zou graag lezen, en actie, de wijsheid -en beproefde feiten- die je moet delen. En ik denk dat mensen, vrouwen, door deze onzekere tijden nederig genoeg zijn om het nu op te nemen.

Ik heb wel tips geschreven, maar niet in 2009. Ik heb hieraan gewerkt in 2001. Hoewel veel van wat ik schreef tijdloos is, zijn dingen (en mensen) ingrijpend veranderd. Maar sommige dingen veranderen nooit. Het lijkt een goede plek om te beginnen. Venus heerst over liefde, dus laten we eens kijken naar de door Venus geregeerde Stier en Weegschaal.

Stier heeft zelfrespect. Als we het hebben over het aantrekken van echte, langdurige liefde, zul je het moeilijk vinden om die te vinden als je geen gevoel van eigenwaarde hebt. Het idee is dat twee mensen elkaar vinden en ervoor kiezen om contact te maken, vervolgens hun krachten bundelen en hun leven samen doorbrengen. Ik probeer niet gemeen te zijn, maar laten we dit gewoon met onze heldere bril bekijken.

Als je een vis in de zee was, op zoek naar een andere vis in de zee, zou je dan de vis kiezen die op de oceaanbodem ligt te snakken naar zijn laatste adem? Er is geen manier! Als het de laatste vis in de oceaan was, dan misschien. Maar verder kies je een “zwemmende” vis. Dit ontkennen zal uw zaak niet helpen. Je hebt dus wat eigenwaarde nodig.

Aan de kant van de Weegschaal moet een persoon weten hoe hij moet geven en nemen. Je moet compromissen sluiten! ik heb al geschreven, Romantische liefde is een psyop en ik heb hier geen ongelijk in. Wat vertellen ze je daarbuiten? COMPROMIS NIET!

Als je daar maar een paar seconden over nadenkt, kun je zien hoe absoluut stom het is. Kun je iemand bedenken, waar dan ook, die al meer dan een week of twee een relatie heeft en nooit een compromis heeft gesloten? Het is belachelijk. Je moet met elkaar overweg kunnen. Je moet op zijn minst een beetje aardig zijn, of hoe moet iemand je uitstaan?

Ik schrijf dit op deze manier, want als je vooruitgang wilt boeken op dit gebied, zal het enorm helpen als je de verhaal(fen) die zijn ingebed, kunt identificeren en dumpen, maar zijn niet inheems bij jou. Er valt veel winst te behalen door slecht advies te geven dat ervoor zorgt dat iemands relaties mislukken. Zodra je dit ziet, kun je je innerlijke algoritme opnieuw ontwerpen en gaan werken als een uniek individu met hart, logisch gezond verstand en realistische verwachtingen. Want dat is het soort persoon dat dit voor elkaar gaat krijgen. Samenwerken, bedoel ik. En huwelijk.

Heb je zelfrespect? Ben je bereid een compromis te sluiten? Zijn er dingen die je gelooft over liefde die misschien belachelijk zijn?

#Liefde #aantrekken #veel #vissen #bijten #als #goed #aas #hebt #Circa

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page