Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Maagdseizoen, Mercurius Retrograde, Venus Morgenster + Meer –

Maagdseizoen, Mercurius Retrograde, Venus Morgenster + Meer -

Share This Post

Leestijd: 4 minuten

Maagdseizoen, Mercurius Retrograde, Venus Morgenster + Meer –

Welkom in het Maagdseizoen!

Op 23 augustus verliet de Zon Leeuw en ging het aardeteken Maagd binnen.

Het Leeuw-naar-Maagd-seizoen is een van de meest tastbare verschuivingen van het ene teken naar het andere.

Leo is bruisend en vurig. Maagd is verstandig en pragmatisch. Leeuw houdt van spelen. Maagd werkt graag. Leeuw is de kunst. Maagd is het ambacht. Leeuw is prestatie. Maagd is executie.

Mensen uit alle lagen van de bevolking – en over de hele wereld – gaan op vakantie in het Leeuw-seizoen. Dit is ongeacht het weer – hoewel de hoge temperaturen in augustus op het noordelijk halfrond natuurlijk zeker aanzetten tot plezier en spel.

En dan, zodra de zon Maagd binnengaat, verandert de stemming volledig. In september (het Maagdseizoen) gaan we weer aan het werk, weer naar school, en stropen we onze mouwen op om wat werk gedaan te krijgen.

Veel mensen zouden willen dat hun leven doorlopende feestdagen was… maar de seizoenen en de twaalf maandelijkse cycli in een jaar (de twaalf tekens) doen anders vermoeden. Wij zouden het beu worden van een vakantie van 365 dagen. Het is ook geen goed idee om vakanties over te slaan. Elk seizoen heeft zijn doel.

En dit is de magie van astrologie. Wanneer we deze astrologische cycli begrijpen, werken we met de natuur samen, in plaats van ertegen. We komen in harmonie met het universum.

Mercurius retrograde in Maagd – 23 augustus – 15 september

Het binnendringen van de zon in Maagd viel samen met de retrograde stand van Mercurius. Dit is erg interessant omdat Maagd wordt geregeerd door Mercurius!

Aan de ene kant hebben we een intensivering van de Mercurius-energie. We worden gebombardeerd door gedachten, herinneringen, berichten, teksten, communicatie. Maar sinds Mercurius retrograde gaat, ontstaat er een gevoel van onafgemaakte zaken.

Het is alsof we terug zijn van vakantie naar een totale puinhoop. Al die losse eindjes. De boodschappen. De stapel brieven. De onbeantwoorde e-mails. Afhankelijk van wat er in je horoscoop gebeurt, kan de retrograde Maagd/Mercurius nogal wat angst hebben veroorzaakt.

Venus Heliacal Rising – Venus verschijnt opnieuw in de lucht

Gelukkig verscheen Venus, hoewel nog steeds retrograde, eindelijk opnieuw aan de hemel, dit keer als morgenster. De heliakale opkomst van Venus is uitstekend nieuws! De Godin van schoonheid en liefde bevindt zich niet langer in de onderwereld – ze heeft haar weg naar buiten gevonden.

We zijn nu klaar om ons Nieuwe Venus Zelf op te eisen: “Dit is wie ik ben, en dit is wat ik wil.” Het zal pas op 4 september beter worden, wanneer Venus haar directe beweging zal hervatten, maar we kunnen de verschuiving al voelen.

Emotioneel hebben we meer duidelijkheid, omdat Venus nu weer zichtbaar is en klaar is om direct te bewegen. Op een mentale planeet kunnen we ons echter angstig en verward voelen, aangezien Mercurius zojuist retrograde is geworden.

Hoewel we misschien weten wat we willen (de heliakale opkomst van Venus), weten we misschien nog lang niet zeker hoe we dat moeten bereiken (Mercurius retrograde).

Aan de ene kant hebben we Venus in Leeuw, die koninklijk verkondigt: “Dit is wie ik ben, en dit is wat ik wil”. Aan de andere kant hebben we Mercurius in Maagd: “Hoe zit het met dat ding dat je nog moet repareren?”. “Er is nog werk aan de winkel om daar te komen!”.

En het is waar: er is nog werk aan de winkel.

We horen Mercurius misschien niet graag in het gezeur van Maagd.

Maar in plaats van ze af te doen als “beperkende overtuigingen” willen we misschien aandacht besteden aan wat deze overdreven oplettende Mercurius ons te vertellen heeft, omdat hij echt weet waar hij het over heeft. Mercurius in Maagd is de enige plaatsing die zowel zijn woonplaats als zijn verhoging in hetzelfde teken heeft.

Deze eerste week van het Maagdseizoen is een uitstekend moment om terug naar de tekentafel te gaan en meer duidelijkheid te krijgen over de praktische stappen die je moet nemen (Zon en Mercurius in Maagd), zodat je kunt krijgen wat je wilt (Venus binnenkort). go-direct in Leeuw).

En hoewel de reis om daar te komen misschien moeilijk en vol obstakels lijkt (de zon tegenover Saturnus in Vissen), moet je er rekening mee houden dat alles – absoluut alles – wat je hartje verlangt een zaadje is dat wacht om te bloeien. Als je het echt wilt, zul je de weg ernaartoe vinden!

Save the date: Astro Butterfly Wings geboortehoroscoopleesprogramma

Op 27 september 2023 lanceren we onze Astro-vlindervleugels‘Certificatieprogramma voor het lezen van geboortehoroscopen van 10 weken.

Dit is ons best beoordeelde astrologieprogramma dat honderden studenten heeft geholpen grafieken te leren lezen of professionele astrologen te worden. We bieden 2 leertrajecten aan, één voor beginners en halfgevorderden, en één voor halfgevorderden en gevorderden.

Als u geïnteresseerd bent, noteer dan de datum in uw agenda.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Kanker
daghoroscoop

Daghoroscoop Kanker 2023-10-03 06:01:00

Daghoroscoop Kanker Jij bent nooit het type geweest dat je emoties ontkende en dat feit zal vandaag in jouw voordeel werken. Het is misschien gemakkelijker om stil te blijven en anderen niet te laten weten wat je dwars zit, maar dit is precies het juiste moment om je gevoelens open te stellen. 2023-10-03 06:01:00 Kanker

Maagd
daghoroscoop

Daghoroscoop Maagd 2023-10-03 06:01:02

Daghoroscoop Maagd Koop in ieder geval kleine cadeautjes voor de mensen van wie je houdt, maar laat je niet meeslepen door vandaag een enorme hoeveelheid geld uit te geven in de misplaatste overtuiging dat je een groots gebaar moet maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die het meeste betekenen. 2023-10-03 06:01:02 Maagd

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer