About Us

Mars in het 11e huis: betekenis, impact en remedies

Mars in het 11e huis: betekenis, impact en remedies

14 maart 2023

Mars in het 11e huis met remedies: –

De aanwezigheid of het voorkomen van Mars in het 11e huis van een individuele horoscoop of d1-kaart maakt die persoon deugdzaam, gelukkig, moedig en begiftigd met rijkdom. Mars in het 11e huis maakt van jou een goede teamspeler en planner die gemakkelijk doelen kan stellen en hun doelen kan bereiken. Mensen zien je als een invloedrijke en inspirerende persoonlijkheid. Een positieve Mars in de 11e Bhava geeft je een uitgebreid sociaal netwerk. Mars, in dit 11e huis, kan Guru Mangal Yoga vormen met Jupiter, wat je rijk en welvarend kan maken. Retrograde Mars in het 11e huis zal je immorele daden laten begaan, die je status, naam en faam aantasten. Je kunt te materialistisch worden; kunnen betrokken raken bij het witwassen van geld en oplichting.

De verbranding van Mars in 11th Bhav kan van u een alcoholist of drugsverslaafde maken die uw gedachten en innovaties niet goed kan gebruiken. Je zult verslaafd zijn aan vlees, sterke drank en vrouwen.

Mars in het 11e Huis

Huis Mars geponeerd in een Kundli: –

Mars in het Huis van de groei wordt als gunstig beschouwd en motiveert ons om geleidelijk beter te presteren, ongeacht de mogelijke obstakels onderweg.
Natives met Mars in het 11e huis zijn erg doelgericht en besteden veel tijd aan het stellen van doelen voor zichzelf. Ze zullen hun best doen om hun dromen waar te maken en kunnen goed in teams werken. Deze gunstige eigenschap bevordert hen om succesvol te worden door grote doelen te bereiken.

Natives met Mars in het 11e huis zijn geweldige socializers en motivators binnen hun vriendenkring. Velen zullen hen waarderen omdat ze intellectuele interesses hebben en weten hoe ze moeten leiden. Ze zijn erg enthousiast; dus zullen mensen ze zien als zeer invloedrijk en capabel.

De combinatie van Mars en het 11e huis maakt de inheemse bekwaam en moedig. Deze plaatsing beïnvloedt hen om vriendschappen te ontwikkelen waarin ze altijd willen concurreren. Ze zijn graag bij de mensen die liever met hen concurreren dan bevelen te geven.

Het 11e huis vertegenwoordigt aspiraties, verlangens, winsten en winst. De aanwezigheid of plaatsing van Mars in het 11e huis zegent de inboorlingen met overvloedige rijkdom en vooruitgang. Mars in het 11e huis helpt de inboorlingen slagen in ondernemingen met aanzienlijke winsten.

Sterrenbeeld en Nakshatra-invloed: –

Mars in het 11e huis in vurige of luchtige tekens e geeft je de schittering om winst te maken met je hobby’s en verlangens. Je bent een goede teamspeler en planner die doelen kan stellen om doelen te bereiken. Het 11e huis is een Upachaya-huis, en Mars hier zal je verlangens met tijd en moeite laten groeien. U kunt een uitgebreid netwerk faciliteren, veel tijd besteden aan het stellen van doelen en vervolgens uw uiterste best doen om dit te bereiken. Je bent enthousiast en mensen zien je misschien als een invloedrijk, inspirerend persoon of trendsetter voor anderen.

De plaatsing of aanwezigheid van Mars in het 11e huis stelt je ook in staat om van alles en nog wat, legitiem of onwettig, winst te zoeken en te halen. U kunt sociale normen vermijden en overtreden om winst te maken in uw bedrijf. Uw competitieve geest kan worden versterkt en u kunt met iedereen concurreren. Deze positie van Mars kan u echter verkwistend maken; je zult de neiging hebben om extravagant uit te geven of te worden en het leven vrij en rijkelijk te leven.

Mars in het 11e huis is belangrijk bij het behalen en uitbreiden van winst in het inheemse leven na 28 jaar. Het richt zich op het stellen van doelen en het bereiken van zichzelf door middel van eigen inspanning zonder de steun van andere mensen. De inboorlingen zullen gefocust zijn op het bereiken van hun doelen na het huwelijk.

Invloed van Mars in 11e geboortehoroscoop: –

Mars in de 11e Bhava kan uw spraak direct en hard maken. Je kunt via je werk en lezingen een groter deel van het publiek of de gemeenschap beheersen. Het kan echter zijn dat u bij geen enkele kwestie stilstaat en dat u soms meer moeite moet doen om onderzoek te doen. In plaats daarvan houdt u zich misschien oppervlakkig bezig met uw werk. Je bent soms onvoorspelbaar, wat iedereen kan verbazen, maar je kunt onvoorstelbare dingen doen in je werkleven en uitstekende resultaten behalen. De 11e Bhav is ook het Huis van hebzucht, dat je naar afgunst en jaloezie drijft. Het kan zijn dat je altijd meer wilt en niet tevreden of tevreden bent met wat je al hebt. Er zal geen einde komen aan je hebzucht en verlangen in de materialistische wereld.

Het 11e huis is het belangrijkste huis voor geld, winst, hoop, wensen, doelen stellen, prestaties, erkenning, vriendschap en netwerken. Mars is een agressieve planeet, die je naar immense planning kan drijven, en je zou je doelen op tijd kunnen bereiken. Mars in het 11e huis vertegenwoordigt ook voorouderlijk karma tegenover broers en zussen. Maar deze positie van Mars kan je bekwaam maken en de jaloezie jegens je broers en zussen vergroten.

De inboorlingen geboren met 11e huis Mars hebben de drive om de minder bedeelde gemeenschap te helpen en positieve veranderingen in de samenleving te brengen. Deze mensen nemen graag risico’s in uitdagende omstandigheden en het universum helpt hen daarin te slagen.
Bovendien behalen ze meestal ook meer dan gemiddelde financiële voordelen in het leven en ontvangen ze veel wereldse voordelen van autoriteiten, vrienden, contacten, echtgenoten of schoonfamilie. Ze accepteren en genieten ook van geërfde rijkdom. Hun sterke ambities en harde werk leiden ertoe dat ze krijgen wat ze willen; soms kunnen deze mensen echter zeer materialistisch worden.

Positieve effecten van Mars in het 11e huis: –

Een positieve, niet-getroffen Mars in het 11e Huis creëert een groot sociaal netwerk dat van u een succesvolle politieke leider kan maken met een aanzienlijke aanhang. Het kan u de vastberadenheid en het kaliber geven om uw doelen te bereiken. Je zult een socialite zijn en mensen motiveren die met je in contact komen. Mars in de 11e Bhava van de geboortehoroscoop maakt van nature een zeer liefhebbend persoon die graag het gezelschap van vrienden en naasten heeft.

Bijwerkingen van Mars in het 11e huis: –

Inboorlingen met Mars in hun 11e huis maken gemakkelijk contact met anderen, maar zijn oppervlakkig en pronken of scheppen op over hun rijkdom en status. Soms worden ze veroordelend en hebben ze meer moeite nodig om elke bron van belangrijke informatie te verifiëren.
Mars in de 11e Bhava van de horoscoop kan de inboorlingen intolerant en bekrompen maken. Ze houden meestal geen rekening met nieuwe ideeën of de mening van andere mensen, omdat er een gevoel van trots en jaloezie in hen is. Het geeft ook aan dat je egoïstisch, gewelddadig en agressief bent terwijl je doelen nastreeft.

Een negatief negatief kwaadaardig Mars in het 11e huis zal je een verkwister maken. U kunt geld uitgeven alsof er geen morgen is. Je verbeeldingskracht en ideeën zullen overweldigend zijn en je hebt misschien hulp nodig om je gedachten bij elkaar te brengen om het gewenste resultaat te bereiken. Een drang om naar de rijkdom van anderen te kijken, kan op oneerlijke wijze ontstaan. Dit moet te allen tijde worden vermeden.

Verheffing en verzwakking van Mars in het 11e huis: –

Verheven Mars in Ram: –

Mars in het 11e Huis in Ram-teken is een uitstekende planetaire positie voor de inboorling om in een sociale organisatie of op politiek gebied te werken, aangezien het een grote cirkel of netwerk vereist, wat het 11e Huis biedt en het dus een haalbare plaatsing voor de leiding maakt rollen.

Verzwakte Mars bij kanker: –

Degenen die zijn geboren met Mars in hun 11e Bhava in Kreeft-teken van de horoscoop, zien er gastvrij en ambitieus uit. Ze zouden een groot deel van hun energie kunnen steken in het vermenigvuldigen van hun geld op welke manier dan ook. Deze mensen houden er meestal van om uitgebreide sociale contacten te leggen en een hechte kring te houden, wat motiverend en inspirerend is.

Ascendant teken en Mars in het 11e huis: –

 • Mars in het 11e Huis van Ram Ascendant geeft een goede gezondheid, rijkdom, een lang leven, moed en succes na het nemen van een risico of een grote stap in het leven. Succes komt misschien niet vroeg, maar het zal in overvloed komen.
 • Mars in het 11e Huis van Stier Ascendant maakt van een autochtoon een succesvolle professor, geleerde of rijke zakenman na de leeftijd van 28 jaar. Men kan ook geld verdienen door te bloggen, schrijven en reizen.
 • Mars in het 11e huis van Gemini Ascendant zorgt ervoor dat iemand geld verdient met rechtszaken, investeringen, gamen, speculatie en loterij. Succes in het buitenland is mogelijk.
 • Mars in het 11e Huis van Kreeft Ascendant zorgt ervoor dat inboorlingen genieten van het goede gezelschap van het andere geslacht. Native zal rijk en godvrezend zijn. Deze mensen kunnen ook meerdere voertuigen en eigendommen bezitten.
 • Mars in het 11e huis van Leo Ascendant maakt autochtonen eerlijk, gefocust, ambitieus en geestig. Deze inboorlingen zullen rijk en succesvol zijn in hun jeugd, vooral na het huwelijk.
 • Mars in het 11e Huis van Maagd Ascendant zorgt ervoor dat inboorlingen succes behalen op medisch en farmaceutisch gebied. Deze mensen kunnen het ook goed doen bij politie en geheime diensten. Sommigen kunnen gezaghebbende posten krijgen op de afdeling misdaad.
 • Mars in het 11e Huis van Weegschaal Ascendant kan ervoor zorgen dat inboorlingen lijden vanwege hun kinderen. Autochtonen kunnen echter emotioneel, mentaal en financieel de volledige steun krijgen van hun echtgenoten en familieleden. Een persoon kan ook rijkdom verwerven via schoonfamilie.
 • Mars in het 11e huis van Schorpioen Ascendant brengt rijkdom via overheidsdiensten en contractwerk. Succes komt misschien niet gemakkelijk, maar de middelste jaren van het leven zullen voorspoedig zijn.
 • Mars in het 11e huis van Boogschutter Ascendant geeft je vooruitgang in zaken door als zelfstandige te werken. Werk in een partnerschap kan u ook winst opleveren. U kunt ook geld verdienen met publiceren, digitale marketing en afdrukken of bewerken. Succes in de hotel- en reisbranche is verzekerd.
 • Mars in het 11e Huis van Steenbok Ascendant kan succes opleveren op het gebied van wetenschap en techniek. Je doet het misschien goed in grafisch ontwerpen, animatie en VFX-ontwerpen. Er zal winst zijn door middel van voedsel en zoete zaken.
 • Mars in het 11e Huis van Waterman Ascendant geeft succes op het gebied van acteren, zingen, lesgeven, schrijven, publiceren en sporten. Sommigen kunnen hoge posten bereiken op het gebied van politiek of overheidsbanen. Inkomsten uit meerdere bronnen zijn mogelijk.
 • Mars in het 11e Huis van Vissen Ascendant geeft succes in het buitenland. Native kan slagen in media, reclame, marketing, glamour en entertainment. Sommigen kunnen beroemd worden door sport. Men kan een succesvolle artiest of social media-influencer en model worden.
 • Algemene remedies voor Mars in het 11e huis: –

 • Op dinsdagochtend moet men koper, rode kleding, rood koraal, rood sandelhoutpoeder, rietsuiker of masoor-linzen doneren aan een brahmaan of tempel.
 • Chant dagelijks Hanuman Chalisa.
 • Draag op dinsdag schone rode of gele kleding en blijf celibatair
 • Reciteer dagelijks Hanuman Aarti in de Hanuman-tempel
 • Draag bloedkoraal op dinsdagochtend om je ringvinger.
 • Remedies voor Malefische Mars in Horoscoop: –

 • Deel snoep uit in de tempel of op een religieuze plek.
 • Men kan zoete melk aanbieden aan een banyanboom.
 • Je moet of moet een vierkant stuk zilver bij je hebben.
 • Eet ’s morgens als eerste honing.
 • Plant een granaatappelboom buiten je huis.
 • Het voeren van apen is een andere manier om negatieve of verderfelijke effecten van Mars te elimineren
 • Reciteer Gayatri Mantra en bezoek regelmatig de Hanuman-tempel.
 • Bloeddonatie is de beste remedie om de schadelijke effecten van Mars te kalmeren.
 • Geef koperen gebruiksvoorwerpen cadeau aan vrienden en familie.
 • #Mars #het #11e #huis #betekenis #impact #remedies

  Meer dan 1.777 tevreden klanten.

  NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

   
  1777 reviews

  You cannot copy content of this page