About Us

Mars in het 9e huis: betekenis, impact en remedies

Mars in het 9e huis: betekenis, impact en remedies

14 maart 2023

Mars in 9e huis met remedies: –

Mars in het 9e huis kan je laten ontdekken en komen tot je eigen begrip van religie, spiritualiteit, tradities en sociale normen. Veel spirituele heiligen die hun eigen identiteit en sociale culten hebben gecreëerd, hebben Mars in hun 9e huis. Een positieve, niet-getroffen Mars in de 9e Bhava zegent je met de dynamiek en het magnetisme om het andere geslacht aan te trekken. Mars in dit 9e Huis kan Guru Mangal gunstige yoga vormen door conjunct Jupiter of, indien geplaatst in Boogschutter of Vissen teken, waardoor je na de leeftijd van 28 zeer rijk en welvarend wordt.

De achteruitgang van Mars in het 9e huis kan u arrogant maken en kan ertoe leiden dat u andere mensen schade berokkent door middel van fraude en manipulatie. Mars in deze 9e Bhava kan je manipulatief maken, drugs misbruiken, misdaden plegen en overheidsdiensten oplichten. De verbranding van Mars in het 9e huis kan je lui en lethargisch maken. Getroffen Mras in de 9e Bhava zou je kunnen laten zoeken naar mogelijkheden om geld te verdienen door middel van fraude en bedrog.

Mars in het 9e Huis

De inboorlingen met Mars in hun 9e huis zullen een liefdevolle en positieve benadering van hun levenspartners hebben. Maar ze hebben een overbezorgde en bezitterige aard die problemen kan veroorzaken in hun relaties. Deze twijfelachtige aard kan het voor hen moeilijk maken om hun partners te vertrouwen en problemen in hun liefdesleven te veroorzaken.

Huis Mars geponeerd in een Kundli: –

Het 9e huis is het huis van Dharma Kona (bestemming). Het is het huis van hogere essentie, geluk, buitenlandse reizen, hoger onderwijs, buitenlandse vestiging, hoger onderwijs, pelgrimstochten, vaders en goeroe’s leringen. Mars in het 9e huis kan ertoe leiden dat u sociale en religieuze regels overtreedt. Het zal je laten onderzoeken en komen tot je begrip van religie en sociale normen. Veel goeroes die hun eigen religieuze en sociale sektes hebben gecreëerd, hebben Mars in deze positie gehad.

Als Mars goed in het 9e huis staat, word je een wereldwijd beroemde spirituele en religieuze leider met immense volgers; zo niet, dan manipuleer je mensen en verdien je geld.

In deze functie voel je je op je gemak bij gelijkgestemde goeroes en leraren. Deze positie zorgt echter ook voor een scheiding tussen jou en je vader. Misschien studeer je op een kostschool, of je vader heeft het druk met zakenreizen en moet tijd aan je besteden. Verder kan deze functie, mits goed geplaatst, uw vader op een hoge overheidspost plaatsen, of hij kan een ingenieur zijn of in het openbare veld werken.

Sterrenbeeld en Nakshatra-invloed: –

Als Mars in het teken Ram, Schorpioen of Steenbok in het 9e huis staat, vergroot dit iemands creativiteit en verbeeldingskracht. Wanneer Mars het 12e huis associeert met zijn 9e huispositie in de horoscoop, kan men naar het buitenland reizen en zijn bedrijfsstructuur creëren, succes en welvaart verwerven en in vreemde valuta verdienen. Men kan echter ook vaak in het ziekenhuis worden opgenomen voor bloedgerelateerde problemen. Wanneer Mars het 3e en 4e huis vanuit zijn 9e huispositie assorteert, kan het je een bekende schrijver of energieke verkoper maken en je het geschenk van de mond geven. Deze inboorlingen weten hoe ze hun producten moeten verkopen door anderen te overtuigen. Mars in de 9e Bhava kan onenigheid veroorzaken met hun broers en zussen en moeders. Mars in het 9e huis kan van u een succesvolle ondernemer of zakenman maken. Mars in het 9e huis in de horoscoop kan je een goede leraar, professor en wetenschapper maken. Het kan je ook een productieve en bekwame diplomaat maken. Mars in het 9e huis is veel rustiger dan andere plaatsen, omdat het de inboorling spirituele begeleiding geeft.

De inboorlingen met Mars in hun 9e huis zijn zeer energiek en gepassioneerd in hun leven voor hun carrière en romantiek. Ze zijn ook gevoelig voor hun dierbaren en familie. Ze verwachten dat alles op zijn plaats valt volgens hun verwachtingen en verlangens, wat misschien niet altijd gebeurt en hen problemen en lijden kan bezorgen.

Impact van Mars in 9e Geboortehuiskaart: –

Mars in het 9e huis brengt meningsverschillen met de vader, vaderfiguur of leraren met zich mee. De vader van de inboorling kan een leraar, overheidsfunctionaris, ingenieur of iemand met een gezaghebbende functie zijn. De autochtoon streeft ernaar dingen onafhankelijk te leren en te ontdekken of te ervaren en wil zijn eigen ervaringen opdoen en er doorheen groeien. Mars in het 9e huis kan veel meningsverschillen veroorzaken met de vader, ouderlingen, leraren, goeroes en autoriteiten.

Het 9e Bhava-huis staat voor reizen over lange afstanden. Mars in het 9e huis zorgt ervoor dat deze inboorlingen in hun vroege jeugd veel reizen voor onderwijs, wat zou kunnen leiden tot hun vroege scheiding van hun vader en hun invloed. Deze inboorlingen kunnen proberen hun eigen overtuigingen en culturele of religieuze waarden te vinden; daarom zouden de inboorlingen hun spirituele zelf en de zegeningen van God op hun eigen manier kunnen ontdekken.

Mars in de 9e Bhava, wanneer aspecten van het 4e huis van vaderland, welvaart, moeder, voertuig, eigendommen en moeders voeding, veel meningsverschillen met moeder en moederlijke familie betekenen (als het verderfelijk of verzwakt is), maar winst oplevert door eigendommen en landbouwgronden . Evenzo, wanneer Mars het 12e huis van verbeeldingskracht, schenking, uitgaven, comfort, geheime dingen en reizen vanaf zijn plaatsing in het 9e huis vertegenwoordigt, betekent dit een enorme verbeeldingskracht bij de inboorling en kan het succes opleveren op creatief gebied. De native kan een uitstekende schrijver, mediapersoon of verkoper zijn en succesvol zijn in de bouw, landbouw of onroerend goed.

Positieve effecten van Mars in het 9e huis: –

Een positieve Mars in het 9e huis stelt je misschien in staat om te blijven leren en een schat aan kennis toe te voegen. U kunt werelds succes en welvaart behalen door uw intelligentie en expertise. Misschien ben je ook gezegend met het magnetisme om mensen aan te trekken. Je houdt misschien van reizen en het verkennen van creatieve ideeën. Door de aanwezigheid van Mars in dit Huis bestaat de mogelijkheid kennis op te doen via buitenlandse reizen. De Mars in de 9e bhava geeft aan dat de inboorlingen voorzichtig zullen zijn in juridische zaken. Inboorlingen kunnen hun beroep uitoefenen in de luchtvaart, techniek, geneeskunde of luchtvaart. Inboorlingen geboren met Mras in hun 9e huis kunnen interesse hebben in zaken die verband houden met onroerend goed, landbouw of bouwwerkzaamheden. De Mras in de 9e Bhava kan je begeleiden en je het geluk geven om een ​​succesvolle carrière in de sport op te bouwen. U krijgt vaak de kans om naar het buitenland te vliegen vanwege werk of opleiding, wat u kan helpen om u in het buitenland te vestigen. Misschien heb je een succesvolle carrière in de media-, promotie-, marketing-, reclame- en reissector. U kunt uw carrièredoelen in een langzaam tempo bereiken na de leeftijd van 30 jaar.

Mars in het 9e huis kan een geweldige carrière in het leven hebben. Ze hebben energieke persoonlijkheden met uitstekende vaardigheden. Dit zal hen in het leven veel helpen bij het bereiken van goede dingen en een goede status. Er zal niet veel zijn om je zorgen over te maken in het professionele aspect van het leven. Wanneer dingen vertraging oplopen, moeten ze voorzichtig zijn met hun stressvolle, onvoorspelbare, angstige gedrag of humeurige aard.

Bijwerkingen van Mars in het 9e huis: –

Een negatieve, kwaadaardige Mars in de 9e Bhava kan ervoor zorgen dat je anderen domineert en dicteert, waardoor je de neiging krijgt om elk argument te winnen. Je bent rigide, koppig en conservatief met betrekking tot idealen en religieuze overtuigingen. U kunt onmiddellijk reageren en wrok koesteren als anderen uw standpunt niet accepteren of waarderen. Je bent misschien altijd bezig met veel dingen zonder ze te plannen of te plannen. Deze neiging van u werkt misschien niet in uw voordeel. Mars in het 9e huis maakt inboorlingen enthousiast voor hun werk en ze willen hoe dan ook hun verlangens of behoeften in het leven vervullen. Ze kunnen het in hun jeugd moeilijk hebben vanwege het vertraagde succes, de vrede en de welvaart in het leven als hun verlangens of werk niet op tijd worden voltooid, en dit bezorgt hen stress, woede, angst en angst.

Verheffing en verzwakking van Mars in het 9e huis: –

Verheven Mars in Ram: –

Mars in het 9e huis in het Ram-teken geeft inboorlingen de neiging om snel boos of gekwetst te worden als anderen het heel snel niet met hen eens zijn. Ze zijn speels en energiek met betrekking tot fysieke intimiteit met hun huwelijk of romantische partner. Ze kunnen seks benaderen als een passie en sport. Trouwens, de plaatsing van Mars in de 9e bhava duidt ook op buitenlandse reizen en buitenlandse vestiging. Er kan een mogelijkheid zijn dat de inboorlingen hoger onderwijs in vreemde landen kunnen volgen.

Verzwakte Mars bij kanker: –

De inboorlingen met Mars in hun 9e huis in Kreeft-teken zijn misschien extravert en houden ervan om te reizen en verschillende delen van de wereld en de landschappelijke schoonheid van de natuur te verkennen. Ze moeten echter heel voorzichtig zijn in hun avonturisme, aangezien er ongelukken kunnen gebeuren vanwege hun toegeeflijkheden en avontuurlijke extravagante activiteiten. Bovendien moeten ze minder rigide worden over hun overtuigingen en geloof om modern, sociaal en liberaal te worden.

Ascendant teken en Mars in het 9e huis: –

 • Mars in het 9e Huis van Ram Ascendant maakt iemand scherp, intelligent, rijk en succesvol in het leven.
 • Mars in het 9e Huis van Stier Ascendant maakt iemand na de leeftijd van 28 beschaafd, goed opgeleid en gelukkig.
 • Mars in het 9e Huis van Tweelingen kan je tot een moedige leider maken die de samenleving positief kan veranderen. Je kunt beroemd worden en een hoge status in het leven bereiken.
 • Mars in het 9e Huis van Kreeft Ascendant maakt je rijk met meerdere bronnen van inkomsten. U kunt verkiezingen winnen en kunt verlicht worden in de gevorderde jaren van uw leven.
 • Mars in het 9e Huis van Leo Ascendant geeft succes en geluk door buitenlandse connecties en buitenlandse reizen. U kunt beroemd worden door uw beroep.
 • Mars in het 9e Huis van Maagd Ascendant kan van u een succesvolle arts, schrijver, journalist, uitgever, acteur, zanger of sporter maken.
 • Mars in het 9e Huis van Weegschaal Ascendant kan je een geleerde, leraar, professor of religieuze heilige maken. U kunt succesvol worden in uw beroep.
 • Mars in het 9e huis van Schorpioen Ascendant kan van u een motiverende spreker, blogger, schrijver, geleerde, leraar, spirituele goeroe, professor, kunstenaar, enz. maken. De buitenlandse vestiging zal geluk, succes en welvaart brengen.
 • Mars in het 9e Huis van Boogschutter Ascendant kan van u een succesvolle advocaat, rechter, politicus, filosoof, maker van inhoud, enz. maken. Iemand kan zeer rijk worden na de leeftijd van 40 jaar. Reizen naar het buitenland zullen geluk en succes brengen.
 • Mars in het 9e Huis van Steenbok Ascendant kan van u een succesvolle ondernemer, industrieel, acteur of sportster maken. U kunt het goed doen in het management en de banksector.
 • Mars in het 9e Huis van Waterman Ascendant kan u laten slagen in de reclame- en marketingwereld. Uw investeringen zullen winst en winst opleveren. Speculatieve activiteiten kunnen ervoor zorgen dat u rijkdom verdient.
 • Mars in het 9e Huis van Vissen Ascendant zal je succes geven op het gebied van onroerend goed en landbouw. Je kunt succesvol worden in de politiek of het familiebedrijf naar een hoger niveau tillen. Men kan op latere leeftijd rijk worden en het goed doen op het gebied van schrijven, sport en amusement.
 • Algemene remedies voor Mars in het 9e huis: –

 • Op dinsdagochtend moet men koper, rode kleding, rood koraal, rood sandelhoutpoeder, rietsuiker of masoor-linzen doneren aan een brahmaan of tempel.
 • Chant dagelijks Hanuman Chalisa.
 • Draag op dinsdag schone rode of gele kleding en blijf celibatair
 • Reciteer dagelijks Hanuman Aarti in de Hanuman-tempel
 • Draag bloedkoraal op dinsdagochtend om je ringvinger.
 • Remedies voor Malefische Mars in Horoscoop: –

 • Deel snoep uit in de tempel of op een religieuze plek.
 • Men kan zoete melk aanbieden aan een banyanboom.
 • Je moet of moet een vierkant stuk zilver bij je hebben.
 • Eet ’s morgens als eerste honing.
 • Plant een granaatappelboom buiten je huis.
 • Apen voeren is een andere manier
  eliminatie van negatieve of verderfelijke effecten van Mars
 • Reciteer Gayatri Mantra en bezoek regelmatig de Hanuman-tempel.
 • Bloeddonatie is de beste remedie om de schadelijke effecten van Mars te kalmeren.
 • Geef koperen gebruiksvoorwerpen cadeau aan vrienden en familie.
 • #Mars #het #huis #betekenis #impact #remedies

  Meer dan 1.777 tevreden klanten.

  NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

   
  1777 reviews

  You cannot copy content of this page