About Us

Mars: wat is het voordeel van woede?

Mars: wat is het voordeel van woede?

Cap schrijft op Heeft iedereen een duistere kant?

“…Ik heb zeker woede. Ik zou het geen “woede-problemen” willen noemen – hoewel het de laatste tijd een beetje is door hormonen en slaapgebrek, maar ik ben me ervan bewust. Ik ging uit met mannen die boos waren en naar hen wezen, totdat Elsa P langs kwam en HALLO zei!

Dus ik vraag me af hoe je een boze schaduw ‘integreert’?

Herprogrammeer je denken. Woede is geen ‘schaduw’-emotie meer dan geluk. Woede (Mars), zoals geluk iets is dat in de natuur voorkomt. Het is energie en zoals alle energie; het is neutraal totdat het wordt aangegeven.

Het is woede die mensen in beweging zet. Als je boos bent op je omstandigheden, ben je misschien geneigd ze te veranderen, maar als je alle woede onderdrukt en onderdrukt en ontkent, heb je in het beste geval iets inerts. Ik denk niet dat de mens daar voor gemaakt is.

Een persoon kan in een zeldzaam geval traag worden. Vaker vervormt de energie. In plaats van woede om te zetten in initiatief, valt de zogenaamd “niet-boze” persoon anderen aan. Een aantal voorbeelden hiervan zie je in de reacties op het oorspronkelijke bericht.

Je kunt tegen je man schreeuwen tot je blauw bent … en niets gedaan krijgen. Dit zal je meer reden geven om te schreeuwen, denk ik.

OF je zou al je woede kunnen nemen en sturen op een manier die productief, behulpzaam, genezend, etc. is. Ik zal je een vreemd voorbeeld geven.

Ik onderhoud een astrologieblog sinds 2001. Toen ik voor het eerst begon met schrijven, werd ik aangevallen door mensen die vonden dat astrologen vervolgd moesten worden, of verhalenvertellers of wat ik ook ben die mensen zo kwaad maakt.

Ik was niet blij dat ik werd aangevallen. Ik was boos. Dus ik bleef schrijven en nu zijn al die jaren voorbij. Hun woede voedde mijn woede en spoorde me aan om te creëren. Als je dit begrijpt, denk je dan nog steeds dat woede een schaduwemotie is of is het slechts een emotie?

Iedereen heeft woede. Het is niet iets om vanaf de planeet te proberen te bestralen. Wat moeten we doen? Jongens castreren vanaf het moment dat ze geboren zijn? Denk je dat dat het zal doen? Ballen afsnijden lijkt me behoorlijk “boos”.

Mars zal er altijd zijn. Wat belangrijk is, is dat de Mars-energie van een persoon OVERT expressie mag krijgen.

Toen ik een kind was en nog steeds in de stad woonde, stond de hele straat vol kinderen van 5-15 jaar in de rij. Henry zou op een fluitje blazen en we zouden tegen elkaar racen door de straat. We zouden ook individueel rennen en hij zou de tijd opnemen met een stopwatch. Concurrentie, zie je? Lichamelijke inspanning.

Nu zitten veel (de meeste) kinderen op banken, eten donuts en schieten en spetteren open schedels in videogames. Niet dat ze boos zijn of zo. Hun moeders die die kinderen niet zover krijgen dat ze hun kamer opruimen, zijn ook niet boos, dat weet ik zeker! ::lacht::

Er is een oud gezegde: “Als je iets gedaan wilt hebben, doe het dan zelf”. Jij bent de held in je leven. Dus als je mijn astrologieblog niet leuk vindt, waarom zou je me dan lastig vallen? Waarom zou je me uitlachen als je eindeloze mogelijkheden hebt om je eigen astrologieblog te schrijven?

Vertaald voor, Cap, als je je man niet mag, neem dan het initiatief om hem te verlaten. Als je je man leuk vindt, zoek dan een andere uitlaatklep voor je woede, want als je die op hem richt, word je alleen maar bozer en voor je het weet, zeg je: “Ik heb 10 jaar met die klootzak doorgebracht.”

Als dat gebeurt, wiens schuld is dat dan? De mijne? De schuld van de economie, de overheid of het feit dat je moeder je in kant kleedde?

Dat is prima voor sommigen, maar voor mij is Mars-energie (inclusief woede en woede) net zo kostbaar als elke andere energie die we hebben. Als je ervoor kiest om de jouwe te richten op het proberen om iemand anders te laten optreden als de held in je leven, betwijfel ik of je de resultaten leuk zult vinden.

Heb je een uitlaatklep voor je woede?

#Mars #wat #het #voordeel #van #woede

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page