About Us

Mercurius @ 0 Stier Vierkant Pluto @ 0 Waterman – Zwarte Maandag?

Mercurius @ 0 Stier Vierkant Pluto @ 0 Waterman – Zwarte Maandag?

Mercurius in Stier zal op maandag 3 april vierkant Pluto in Waterman staan ​​bij nul graden. Dit wordt het eerste exacte aspect van Pluto in Waterman. Aangezien het laatste exacte aspect ongeveer 230 jaar geleden was, denk ik dat het moet worden opgemerkt.

Zes weken geleden kwam het bij me op, we konden een plotselinge (Waterman) ineenstorting (Pluto) zien waarbij Pluto van teken veranderde. Ik heb hier een topic over gestart, hier.

Ik heb vaak gehoord dat de beurs corrigeert, langzaam, langzaam, langzaam dan SNEL. Mercurius regeert timing, dus dit trekt mijn aandacht. Zwarte maandag? Misschien misschien niet. Maar ik verwacht zeker wat hardcore nieuws.

Als je planeten hebt in de zeer vroege graden van Vaste tekens, weet ik dat je al aan het beven bent, maar dit moet gezegd worden. Als je een bericht hebt dat je wilt overbrengen of iets anders dat je wilt ’timen’, kan deze kennis je daarbij helpen.

Wat verwacht je van dit eerste aspect naar Pluto in Waterman, in de moderne tijd?

#Mercurius #Stier #Vierkant #Pluto #Waterman #Zwarte #Maandag

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page