About Us

Mercuriusovergang in Ram teken van 31 maart tot 7 juni 2023

Mercuriusovergang in Ram teken van 31 maart tot 7 juni 2023

16 maart 2023

De Mercuriusovergang in het Ram-teken van 31 maart tot 7 juni zal een lange overgang zijn, aangezien Mercurius retrograde draait in het Ram-teken van 21 april tot 15 mei 2023. De retrograde Mercuriusovergang in het Ram-teken kan de zaken vertragen voor degenen in op het gebied van media, schrijven en communicatie. Sommige problemen en obstakels kunnen voor hen ontstaan. Er kunnen financiële tegenslagen zijn voor de tekens Ram, Tweelingen, Maagd en Vissen. Er zijn echter geen significante verliezen te zien en de belemmeringen zullen van korte duur zijn. Over het algemeen kan de doorvoer van het teken Mercurius in Ram beloningen opleveren voor mensen in overheidsdiensten en sportvelden. Zelfstandigen mogen stijgen in het leven. Studenten zullen het goed doen in hun studie en examens in het algemeen. Investeringen in onderlinge fondsen kunnen in deze periode voor veel autochtonen winstgevend zijn. Sommigen kunnen in deze periode profiteren van aandelen en de aandelenmarkt. Degenen die bij de politie en het leger werken, kunnen erkenning of promoties krijgen.

Mercurius-overgang-in-Ram

Hieronder gaan we in op de effecten en resultaten van Mercurius’ transit in het Ram-teken en de impact ervan op alle 12 sterrenbeelden: –

Ram:- Mercurius doorvoer in uw 1e Huis kan voordelen en gunsten van autoriteiten opleveren. Je liefdesleven kan opwindend worden en het huwelijksleven zou vredig zijn. Succes in media, entertainment en sport is ook mogelijk. Nieuwe liefde kan op de deuren van sommige Ram-inboorlingen kloppen.

Stier:- De Mercuriusovergang in jouw 12e Huis kan nutteloze uitgaven met zich meebrengen vanwege uw extravagante activiteiten, toegeeflijkheid en gezondheidsproblemen. Uw spaargeld kan afnemen, maar reizen kan vruchtbare resultaten opleveren. Kansen op buitenlandse reizen en vestiging in het buitenland zijn voor sommige mensen ook mogelijk.

Tweeling:- Mercuriusovergang in uw 11e Huis kan een aanzienlijke groei van uw inkomen opleveren en uw sociale contacten kunnen toenemen. U kunt met veel mensen bevriend raken, wat u op de lange termijn ten goede zou komen. Sommige mensen kunnen populair worden op sociale media en hun inkomsten kunnen stijgen.

Kanker:- Mercuriusovergang in uw 10e huis kan succes en groei in je carrière brengen met een paar ups en downs of worstelingen. Winsten van schoonfamilie voor sommige inboorlingen zijn ook mogelijk. Het huwelijksleven zou gelukkig zijn, en sommige mensen vinden misschien nieuwe liefde in hun leven.

Leeuw:- De Mercuriusovergang in jouw 9e huis kan succes opleveren voor studenten die hoger onderwijs volgen, met name hogere studies in vreemde landen. Ook werklozen kunnen in deze periode aan de slag. Uw gezondheid zal in orde zijn, maar sommige gezondheidsproblemen in het gezin kunnen u enige tijd hinderen.

Maagd:- Mercuriusovergang in uw 8e Huis kan winst opleveren uit investeringen, loterijen, gokken en erfenissen. Er zouden echter kosten zijn voor uw gezondheid en voeding. Sommige mensen proberen tijdens deze periode hun lichaam en levensstijl te transformeren. Uw uitgaven kunnen hoog zijn, maar er kan ook wat financieel verlies zijn.

Weegschaal:- De Mercuriusovergang in jouw 7e Huis kan geluk, gelukzaligheid en voldoening brengen in uw liefdes- en huwelijksleven. Liefdeshuwelijken zijn in deze periode ook mogelijk voor alleenstaande Weegschaal-inboorlingen. Sommige mensen kunnen in deze periode hun ideale match vinden. Er zal voor veel mensen liefde in de lucht hangen, en degenen die lijden aan een breuk of scheiding kunnen verrast worden als er een nieuw iemand in hun leven komt.

Schorpioen:- De Mercuriusovergang in jouw 6e huis kan verlichting brengen voor mensen met gezondheidsproblemen. Sommige mensen kunnen echter gedurende een korte periode last hebben van huidinfecties. Werklozen kunnen aan de slag. Inwoners van alleenstaande Schorpioenen kunnen in deze periode verliefd worden nadat er nieuwe mensen en vrienden in hun leven zijn gekomen.

Boogschutter:- Mercuriusovergang in uw 5e huis kan opwindende tijden in uw carrière en relaties brengen. Degenen op creatief en artistiek gebied zullen in deze periode gedijen. Sommigen kunnen hun liefde omzetten in een huwelijk. Het liefdesleven zal plezier en voldoening brengen. Uw inkomsten en populariteit kunnen ook stijgen.

Steenbok:- De Mercuriusovergang in jouw 4e Huis kan vrede en harmonie brengen in uw huiselijk leven. Te veel eten kan voor sommige inboorlingen van Steenbok gewichtsproblemen veroorzaken. U zult in deze periode genieten van eten, muziek, het comfort van voertuigen en plezier van uw partner. Het liefdesleven zal gelukkig zijn. Singles kunnen in deze periode hun juiste match vinden. Uw financiële toestand kan in deze periode sterk worden.

Waterman:- Mercuriusovergang in uw 3e Huis kan grote kansen bieden voor veel inboorlingen van Waterman in hun carrière. Werklozen kunnen in deze periode aan de slag. Studenten kunnen het goed doen in hun studie en examens. Degenen die voor competitieve examens verschijnen, kunnen een groot succes proeven. Degenen in de media, schrijven, redigeren, adverteren en digitale marketing kunnen het goed doen in hun beroep of baan.

Vissen:- De Mercuriusovergang in jouw 2e Huis kan hoge kosten en geld uit meerdere bronnen met zich meebrengen. Uw levensstijl kan verbeteren en uw status in de samenleving kan stijgen. Er zou genoeg geld voor je zijn, maar je spaargeld zou minimaal kunnen zijn. Degenen in de overheidsdiensten kunnen geluk ervaren omdat er een kans is op verhoging en promotie.

#Mercuriusovergang #Ram #teken #van #maart #tot #juni

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page