Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Nieuwe Maan in Kreeft – Kansen –

Nieuwe Maan in Kreeft - Kansen -

Share This Post

Nieuwe Maan in Kreeft – Kansen –

Op 17 juli 2023 hebben we een Nieuwe Maan in Kreeft.

Kreeft is een van de meest onbegrepen tekens van de dierenriem. Vaak afgeschilderd als gevoelig en verlegen – dit is slechts een oppervlakkige blik op het waterhoofdteken van de dierenriem.

Mensen met kankerenergie zijn doorzetters – ongelooflijk vindingrijke individuen die de Ram, Schorpioenen of de Steenbokken van de dierenriem te schande kunnen maken.

Heb je ooit een Kreeft zien concurreren? Kreeft is een vasthoudend, vastberaden en veerkrachtig teken dat je zal verrassen met zijn emotionele uithoudingsvermogen en killersinstinct. Kreeft gaat er gewoon voor en pakt de overwinning als anderen het te druk hebben met ‘denken’ of ‘strategieën bedenken’.

Wat weet Kreeft dat wij – alle andere tekenen – niet weten?

Kreeft ‘weet’ gewoon wat hij moet doen – ze hebben het natuurlijke vermogen om zich op hun emoties af te stemmen en hun instincten te volgen. Niet omdat ze het ergens hebben geleerd; voor hen is het vanzelfsprekend.

Net zoals de vorm van de maan elke dag verandert, herkent Kreeft de unieke kans die zich elk moment voordoet. De kansen van vandaag betekenen morgen misschien niets. Nu is het moment!

Net zoals de lente intuïtief zijn weg naar de oceaan weet te vinden, grijpt Kreeft kansen zodra ze zich voordoen, en pakt ze snel – in tegenstelling tot, laten we zeggen, Steenbok, die alles van tevoren plant.

Laten we zeggen dat je op Time Square bent en iemand uit het niets opduikt op zoek naar vrijwilligers om een ​​geldprijs te winnen. Tegen de tijd dat Leeuw of Weegschaal een besluit nemen, tegen de tijd dat Schorpioen of Vissen beslissen hoe ze erover denken, heeft Kreeft hun hand al opgestoken en de prijs gewonnen.

Kreeft heeft de ongelooflijke gave om het potentieel van elke afzonderlijke interactie te herkennen. Kankerenergie is snel en krachtig – omdat het geworteld is in onze instincten en emoties.

Wat kunnen we leren van kanker?

Dat er overal ongelooflijke kansen liggen. Dat we omringd zijn door eindeloze mogelijkheden. Elke minuut. Elke seconde. Elk moment kunnen we iets nieuws tot stand brengen.

Misschien kunt u zich een aantal momenten in uw leven herinneren waarin de gelegenheid aan uw deur klopte, maar u deze niet herkende. Misschien heb je het gewoon niet gezien – of heb je er te veel over nagedacht en jezelf er vervolgens uit gepraat.

Of misschien wacht u nog steeds op die 5-sterrenkans die perfect aansluit bij uw interesses en ambities.

Het probleem met het wachten op de “perfecte kans” is dat perfecte kansen eigenlijk niet bestaan. Een kans is per definitie onvolmaakt – het is gewoon een opkomst van ‘iets’ – iets dat zou kunnen groeien, ALS het wordt herkend en gecultiveerd.

De Nieuwe Maan in Kreeft zal ons helpen (opnieuw) verbinding te maken met onze innerlijke Kreeft – met dat deel van ons dat van nature kansen herkent en risico’s neemt.

Nieuwe Maan bij Kreeft – De aspecten

Het is Nieuwe Maan (op 24° Kreeft). sextiel Uranus in Stier, wat een element van toevallig toeval toevoegt. En zijn driehoek Neptunuswaardoor we kunnen ontspannen in het creatieve ontstaansproces.

Het is ook Nieuwe Maan tegenover Pluto in Steenbok. Bepaalde omstandigheden kunnen ons ertoe dwingen actie te ondernemen. Maar als de ene deur sluit, gaat er een andere open.

Hoe kunnen we ons afstemmen op de energie van de Nieuwe Maan in Kreeft en kansen grijpen?

Nieuwe maan bij kanker – kansen

De gemakkelijkste manier om de energie van Kreeft aan te boren is door herken je emoties zodra ze zich voordoen.

Kankerenergie draait in de kern eigenlijk om de kunst van het opletten.

Mindfulnessoefeningen zijn niet bedoeld om onze geest af te sluiten, maar om ons te helpen de natuurlijke stroom van onze gedachten en emoties te herkennen. Ze komen en gaan. Het idee hier is niet om deze gedachten en gevoelens af te wijzen – integendeel, om ze te erkennen.

Elke kleine gedachte, elke stemming, elke impuls, elke emotie komt met een reden naar voren. Alles wat we ervaren is pure levensenergie en heeft een ongelooflijk potentieel. Het schreeuwt om onze aandacht. Het wil geboren worden. Het wil tot stand komen. Het wil geactualiseerd worden.

Als er tijdens de Nieuwe Maan in Kreeft iets in je opkomt – een idee, een ontmoeting, een voorstel – laat dan weten hoe je erover denkt. Het maakt niet uit of het zinvol is of niet. Wij willen geen oordeel vellen.

Stem gewoon af op je lichaam en gevoelens. Je weet dat je iets op het spoor bent als je een sprankje levendigheid voelt, als de cellen in je lichaam zich energetisch geladen voelen en ‘klaar’ zijn om naar boven te komen.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Boogschutter
daghoroscoop

Daghoroscoop Boogschutter 2023-09-29 06:01:04

Daghoroscoop Boogschutter Op creatief en romantisch vlak kan dit een bijzondere dag voor je zijn, maar het kan ook een dag zijn waarop je moeite hebt om te begrijpen waarom bepaalde mensen zich gedragen zoals ze doen. De kans is groot dat ze het zelf niet kunnen verklaren, dus welke hoop heb je? 2023-09-29 06:01:04

Weegschaal
daghoroscoop

Daghoroscoop Weegschaal 2023-09-29 06:01:06

Daghoroscoop Weegschaal De volle maan van vandaag in jouw tegenovergestelde teken geeft je de kans om partnerschappen en relaties een stevigere basis te geven en je moet daarvan profiteren. Wees eerlijk tegen uzelf over uw rol in recente verontrustende gebeurtenissen. Niemand is onberispelijk. 2023-09-29 06:01:06 Weegschaal – Daghoroscoop Horoscoop Weegschaal van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer