Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Nieuwe Maan in Leeuw – Iets onvoorspelbaars, maar uiteindelijk klopt het –

Nieuwe Maan in Leeuw - Iets onvoorspelbaars, maar uiteindelijk klopt het -

Share This Post

Leestijd: 4 minuten

Nieuwe Maan in Leeuw – Iets onvoorspelbaars, maar uiteindelijk klopt het –

Op 16 augustus 2023 hebben we een Nieuwe Maan om 23° Leeuw.

De Nieuwe Maan is conjunct Venus en Zwarte Maan Lilith.

Kortom, alle belangrijke vrouwelijke astrologische archetypen – Maan, Venus, Lilith – kom samen om vanuit dezelfde stem te spreken.

Normaal gesproken hebben de drie archetypen verschillende benaderingen en agenda’s.

De maan is wat we nodig hebben. Venus is wat we willen. Black Moon Lilith is onze onderdrukte of niet-erkende behoeften en wensen.

Zwarte Maan Lilith is het hoogtepunt van de maanbaan, dus in zekere zin de antithese van de maan, of de schaduw van de maan. Het samenbrengen van al deze archetypen is dus een unieke kans om onze Yin-energie te synchroniseren en onze vrouwelijke essentie te belichamen.

Dit is een Nieuwe Maan in Leeuw, dus het spreekt over onze identiteit, over wie we zijn op een kernniveau, wat ons doel in het leven is – wat is dat unieke wat we deze wereld te bieden hebben.

Deze stellium-Nieuwe Maan in Leeuw brengt ongelooflijk veel intensiteit, kracht en helderheid “Dit ben ik, en dit is wat ik wil”.

Dit is een geweldige kans om onze vrouwelijke energie te integreren in de vergelijking van het “Ik ben”.

Leeuw is een Yang, mannelijk teken, dus archetypisch hebben we de neiging om door Yang-lenzen aan ons levensdoel te denken: “Dit is wat ik moet doen”.

Nieuwe Maan in Leeuw – Het hart weet het het beste

Maar vrouwelijke energie is een beetje anders. Het gaat minder om wat we willen bereiken, om wat logisch is, en meer om ons vermogen om af te stemmen op onze emotionele en fysieke aard en antwoorden van binnenuit te vinden.

Op dit moment is het ons hart dat ons de antwoorden zal geven. Wanneer we ons hart aanboren, maken we gebruik van een soort intelligentie en wijsheid die niets met logica te maken heeft. Ons hart weet intuïtief wat goed voor ons is.

Als we echt naar ons hart luisteren, zijn we misschien in de war of verbaasd over wat er gaat komen. Dit heeft misschien niets te maken met wat we dachten dat we wilden.

De intelligentie van het hart is niettemin de grootste intelligentie in het universum – omdat het is verbonden met het “Eén hart, één liefde”. Het is wat ons tot bestaan ​​heeft gebracht. Het is wat betekenis geeft aan ons bestaan ​​en ons op subtiele wijze begeleidt op ons unieke pad.

Misschien herinner je je een aantal momenten in je leven waarop je volledig aanwezig was, volledig verbonden met je hart. En toen handelde je op een manier die niet aan de “normen” voldeed – je deed iets ongewoons, of onverwachts, of contra-intuïtief, maar uiteindelijk bleek het de juiste beslissing te zijn.

En dit brengt ons bij wat misschien wel het belangrijkste aspect is van deze Nieuwe Maan in Leeuw: het vierkant met Uranus.

Nieuwe Maan Vierkant Uranus – Iets onvoorspelbaars…

De Nieuwe Maan met Venussmaak staat precies vierkant Uranus op 23° Stier.

Volgens de Griekse mythe is Aphrodite (Venus) werd geboren toen Chronos (Saturnus) Uranus, zijn vader, castreerde, wiens afgesneden geslachtsdelen in de zee vielen en deze bevruchtten. De mythe suggereert dat schoonheid en liefde voortkomen uit chaos en conflict.

De castratie van Uranus vertegenwoordigt het beteugelen van buitensporige mannelijke dominantie, terwijl de geboorte van Aphrodite de opkomst van vrouwelijke kwaliteiten en de harmonisering van deze energieën vertegenwoordigt.

Uranus is de planeet van vrijheid, bevrijding en onvoorspelbaarheid. Wanneer we een Uranus-transit hebben, voelen we de drang om los te komen van de normen en ‘gedragscodes’ van de samenleving en ons eigen verhaal te schrijven.

Maar het zijn niet noodzakelijkerwijs wij die de verandering initiëren. Het vierkant is een gespannen aspect – dus er gebeurt meestal wel iets “met ons” dat onverwacht of verrassend is, of ons overrompelt.

Nog een keerpunt, een splitsing die vastzit in de weg

De tijd grijpt je bij de pols en wijst je waar je heen moet

Maak dus het beste van deze test en vraag niet waarom

Het is geen vraag, maar een les die we in de loop van de tijd hebben geleerd” – Groene dag

Nieuwe Maan in Leeuw – … Maar uiteindelijk klopt het

“Het is iets onvoorspelbaars, maar uiteindelijk klopt het wel

Ik hoop dat je de tijd van je leven hebt gehad” – Groene dag

Het meest magische aan astrologie is het diepere inzicht dat we krijgen over onszelf en de wereld. Hoe meer we astrologie begrijpen, hoe beter we het leven kunnen begrijpen.

Er zijn geen ‘goede aspecten’ en ‘slechte aspecten’. Er zijn geen ‘goede transits’ en ‘slechte transits’. Alles gebeurt met een reden, en uiteindelijk is het allemaal volkomen logisch. Er gebeurt niets met ons waar onze ziel zich niet al voor heeft aangemeld.

Beschouw deze Nieuwe Maan dus als een kans om “ja” te zeggen tegen wat er ook gebeurt. Vertrouw erop dat, hoe verrassend of onverwacht het ook is, het uiteindelijk het juiste is.

En het allerbelangrijkste: stem je bij deze Nieuwe Maan in Leeuw af op je hart.

Het hart heeft alle antwoorden.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Kanker
daghoroscoop

Daghoroscoop Kanker 2023-10-03 06:01:00

Daghoroscoop Kanker Jij bent nooit het type geweest dat je emoties ontkende en dat feit zal vandaag in jouw voordeel werken. Het is misschien gemakkelijker om stil te blijven en anderen niet te laten weten wat je dwars zit, maar dit is precies het juiste moment om je gevoelens open te stellen. 2023-10-03 06:01:00 Kanker

Maagd
daghoroscoop

Daghoroscoop Maagd 2023-10-03 06:01:02

Daghoroscoop Maagd Koop in ieder geval kleine cadeautjes voor de mensen van wie je houdt, maar laat je niet meeslepen door vandaag een enorme hoeveelheid geld uit te geven in de misplaatste overtuiging dat je een groots gebaar moet maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die het meeste betekenen. 2023-10-03 06:01:02 Maagd

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer