Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Nieuwe Maan in Maagd – Grote Aarde Driehoek 🪄 –

Nieuwe Maan in Maagd - Grote Aarde Driehoek 🪄 -

Share This Post

Nieuwe Maan in Maagd – Grote Aarde Driehoek 🪄 –

Op 14 september 2023 hebben we een Nieuwe Maan op 21° Maagd. Dit is een van de meest veelbelovende – en belangrijkste – nieuwe manen van het jaar.

De heerser van de Nieuwe Maan in Maagd, Mercurius, bevindt zich binnen enkele uren na deze maansverschijning. Iets in je leven gaat eindelijk vooruit. Je zult echte vooruitgang zien of een magische oplossing voor iets dat vast leek te zitten of onherstelbaar kapot was.

Nadat we in de onderwereld om Venus hadden gerouwd, nadat we het rustiger aan hadden gedaan om op te lossen wat niet werkte met Mercurius retrograde in Maagd, is het nu tijd om de geleerde lessen te omarmen en verder te gaan met hernieuwde Maagdelijke wijsheid en helderheid.

Nieuwe Maan in Maagd – Grote Aardedriehoek

De Nieuwe Maan in Maagd is bezig met een mooie Grote Aardedriehoek met Uranus in Stier en Pluto in Steenbok.

De Nieuwe Maan in Maagd Grote Trine is het geschenk van het universum voor je harde werk.

Driehoeken volgen altijd vierkanten. Nadat we ons hebben aangepast aan de uitdagingen van de omgeving (vierkanten), integreren we de lessen en winnen we iets in het proces (driehoeken).

Grote Aarde-driehoeken zijn de ‘Ik heb dit’-aspectpatronen. Ze geven ons het uithoudingsvermogen en de praktische kennis om een ​​sterke basis te leggen om onze doelen te bereiken.

Maar er is meer. De Nieuwe Maan Grote Driehoek wordt ook geactiveerd door een oppositie van Neptunus, waardoor een aspectpatroon ontstaat dat Vlieger wordt genoemd.

Neptunus verlegt onze grenzen en nodigt ons uit om groots te dromen. Op papier lijken onze ideeën misschien onmogelijk en onpraktisch. Je hoort mensen misschien zeggen: “Dit gaat niet werken”.

Wees een goochelaar in een wereld van hopeloze dromers en cynische nee-zeggers 🪄. Stel uw droom vast, herontwerp hem en maak hem vervolgens werkelijkheid.

Zodra je de beslissing hebt genomen om je droom te volgen, zweert het hele universum (Neptunus sextiel Pluto en Uranus) in jouw voordeel samen.

Als je het kunt dromen, dan kun je het ook verwezenlijken! En de methodische aanpak van Maagd geeft je de praktische routekaart om daar te komen.

Voorbeelden van Maagd-energiemensen

Enkele van de meest invloedrijke mensen ter wereld hebben sterke Maagd- en Aarde-posities in hun hitlijsten.

Je denkt misschien dat dit de plaatsingen van Uranus of Leeuw zijn die creatief zijn – en ja dat zijn ze – maar het zijn het gezonde verstand en de toewijding van de Maagd die deze geweldige ideeën omzetten in praktische realiteiten.

Maagd stijgt, Steenbok stellium Walt Disney werd talloze keren afgewezen voordat hij zijn droom vervulde: het maken van de eerste animatiefilm, ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’. Tegenwoordig is de erfenis van Disney legendarisch.

Maagd stijgt, Steenbok Venus en Noord-Node Steve Jobs transformeerde hele industrieën en beïnvloedde de levens van miljarden mensen met innovatieve producten zoals de personal computer en de smartphone.

Maagd stijgt Henry FordHet idee van massaproductie van betaalbare auto’s leek aan het begin van de 20e eeuw krankzinnig. Door de introductie van het productieproces aan de lopende band (dus Maagd) maakte Ford auto’s toegankelijk voor de gemiddelde mens, wat een revolutie teweegbracht in de auto-industrie.

Noordelijke Maansknoop Maagd, Steenbok opkomend en Pluto in Stier Marie Curie’s onderzoek naar radioactiviteit stuitte eerst op scepsis en vooroordelen. Uiteindelijk werd ze de eerste vrouw die een Nobelprijs won en ze is nog steeds een icoon op het gebied van natuur- en scheikunde.

Maagd Maan Elon Musk stuurden niet alleen astronauten naar het Internationale Ruimtestation, maar lanceerden ook herbruikbare raketten, waardoor de kosten van ruimteverkenning drastisch werden verlaagd. Het verlagen van de kosten en het efficiënter maken van zaken lijkt erg op Maagdmaan.

Nieuwe maan in Maagd-intenties

Wat we ook zaaien ten tijde van de Nieuwe Maan, zal uiteindelijk uitgroeien tot iets moois en magisch (Neptunus).

Met deze maancyclus kunnen onze dromen werkelijkheid worden! Om van deze energie te profiteren, schrijft u uw intenties op binnen de periode van 8 uur van deze maansomloop.

Hier zijn enkele Maagd-achtige suggesties voor het stellen van intenties:
🟢 Stel duidelijke doelen: Maagd houdt van cijfers, of, als wat je wilt niet kwantificeerbaar is, maak het dan zo specifiek mogelijk.

🟢 Maak een stappenplan: welke stappen moet je precies nemen om je doel te bereiken? Maagd is praktisch. Visualisaties, de wet van aantrekking, of wachten op kansen die zich voordoen, zijn niet voldoende. Wat doe jij eigenlijk om dichter bij je doel te komen?

🟢 Vul de kennislacunes: de reden dat u (nog) niet heeft wat u wilt, kan zijn dat er enkele kennislacunes zijn die u moet aanpakken. Mercurius in Maagd gaat direct na deze maansverschijning en geeft je de helderheid die je nodig hebt.

Maagd-stellium Malcolm Gladwell bedacht de ‘10.000-uurregel’, die suggereert dat er grofweg 10.000 uur oefening of toewijding nodig is om meesterschap te bereiken op een bepaald gebied of in een bepaalde vaardigheid.

🟢Let op details: Maagd lijkt het enige teken te zijn dat dit weet, maar ze maken WEL een groot verschil. Details helpen ons ook om onszelf te verankeren in de fysieke wereld, waardoor het ongrijpbare tastbaar wordt. David Copperfield is een Maagd-zon, een opkomende Maagd 😉

🟢 Echte waarde creëren: helpt het bereiken van jouw doel andere mensen? Of in ieder geval niet schadelijk voor hen? Je hoeft geen Moeder Theresa te zijn (Zon, Mercurius en Mars in Maagd) – maar je wilt nettowaarde creëren.

Als we opereren vanuit een ik versus zij-scenario, vechten we tegen de doelen en trillingsvelden van anderen, en het is erg moeilijk om hierin te slagen. Wanneer we ons in plaats daarvan concentreren op het hebben van een positieve impact, creëren we een ondersteunend energieveld dat is afgestemd op dat van het universum.

Fijne nieuwe maan in Maagd!

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Boogschutter
daghoroscoop

Daghoroscoop Boogschutter 2023-09-29 06:01:04

Daghoroscoop Boogschutter Op creatief en romantisch vlak kan dit een bijzondere dag voor je zijn, maar het kan ook een dag zijn waarop je moeite hebt om te begrijpen waarom bepaalde mensen zich gedragen zoals ze doen. De kans is groot dat ze het zelf niet kunnen verklaren, dus welke hoop heb je? 2023-09-29 06:01:04

Weegschaal
daghoroscoop

Daghoroscoop Weegschaal 2023-09-29 06:01:06

Daghoroscoop Weegschaal De volle maan van vandaag in jouw tegenovergestelde teken geeft je de kans om partnerschappen en relaties een stevigere basis te geven en je moet daarvan profiteren. Wees eerlijk tegen uzelf over uw rol in recente verontrustende gebeurtenissen. Niemand is onberispelijk. 2023-09-29 06:01:06 Weegschaal – Daghoroscoop Horoscoop Weegschaal van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer