Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Nieuwe maan mei 2022 in Tweelingen: dit is de energie

Nieuwe maan mei 2022 in Tweelingen: dit is de energie

Maandag 30 mei 2022 staat de nieuwe maan in Tweelingen. Wil je weten wat de energie is van deze nieuwe maan? Lees dan gauw verder!

Een nieuwe maan is de start van een nieuwe maanfase. Een schone lei, een nieuw begin. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. De nieuwe maan staat in teken Tweelingen, net als de zon op dit moment.

Nieuwe maan in Tweelingen

Tijdens nieuwe maan plant je de zaadjes voor het werken aan je dromen. Dit is qua maanfase dé ideale tijd voor het zetten van je intenties. Je hebt nu alle potentie! Tweelingen gaat over communicatie, je sociale leven en hoe je kennis opdoet.

Met de nieuwe maan in Tweelingen mag je aan vijf punten werken:

  • Communicatie
  • Meditatie
  • Sociale contacten
  • Familie (specifiek: broers en zussen)
  • Lezen

Deze punten hebben te maken met Tweelingen als dierenriemteken. Ik leg ze hieronder stap voor stap uit.

Als communicatief luchtteken (Tweelingen!) is communicatie het eerste punt. Denk tijdens deze nieuwe maan eens na over hoe jij communiceert. Ben je altijd eerlijk over hoe je je voelt? Wat zou je zelf graag anders zien?

Tweelingen is het teken dat altijd maar doorgaat. Er zit geen stop op. Met deze nieuwe maan mag je echt even pas op de plaats nemen. Probeer je hersenen te ontspannen middels meditatie. Even de ‘stofzuiger door je hoofd’. Het kan ook helpen om je hersenspinsels op te schrijven. Uit je hoofd, op papier.

Hoe ben jij met sociale contacten? Knoop jij makkelijk een gesprek aan of vind je dit lastig? Heb je een muurtje om jezelf heen gebouwd? Kijk waar eventuele blokkades zitten en probeer dit stapje voor stapje op te lossen. Een uitdaging voor jezelf kan al zijn: kijk mensen op straat in de ogen aan of knik eens vriendelijk. Probeer die muur wat af te bouwen en open jezelf meer naar anderen toe. Ben je toe aan nieuwe contacten of zelfs een flirt? Dan zal dit je absoluut helpen!

Broers en zussen… Tweelingen is het teken van broers en zussen, dus zorg ervoor dat je tijdens deze nieuwe maan eens contact met hen zoekt (als je dat niet al regelmatig hebt). Zo voorkom je dat je elkaar echt lang niet meer spreekt.

Tweelingen heerst over Mercurius, de ‘boodschapper’ planeet. Kennis is een groot goed voor Tweelingen en tijdens deze nieuwe maan mag je jezelf dan ook beloven om meer te lezen. Hoe vaak scroll jij doelloos op je telefoon? Hoe lang kijk jij doelloos naar Netflix? Die tijd kun je ook investeren om kennis op te doen en mentaal te ontspannen met een boek…

Nieuwe maan rituelen en positieve affirmaties

Gebruik de energie van de nieuwe maan in je voordeel met deze nieuwe maan rituelen. Zet je intenties op papier en plant dat zaadje om van je leven je droom leven te maken! Wij delen in dit artikel 3 nieuwe maan rituelen. Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van Tweelingen, dus zet je intenties rondom communicatie, sociale contacten en het opdoen van kennis.

Ben je op zoek naar affirmaties voor bij de nieuwe maan? In het artikel ‘Affirmaties voor de nieuwe maan‘ geven wij je tips voor nieuwe maan affirmaties en lees je hoe je jouw affirmaties ‘t beste het universum in kunt sturen.

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Source link
Nieuwe maan mei 2022 in Tweelingen: dit is de energie

error: Content is protected !!