About Us

OJ Simpson’s White Bronco Slow Chase (Saturnus in Vissen)

OJ Simpson’s White Bronco Slow Chase (Saturnus in Vissen)

broncoWe naderen de Saturnus-terugkeer van de beruchte trage achtervolging van OJ Simpson. Ik was toen zwanger en ik heb dit hele gebeuren bekeken, aan de grond genageld. Langzaam snelle achtervolging? Het sloeg nergens op.

Ik dacht dat het misschien interessant zou zijn om terug te blikken op dit evenement, wetende wat we nu doen. Ik kan niet zeggen dat dit de enige meest definitieve gebeurtenis is die een Saturnus in Vissen-discussie op gang heeft gebracht, maar het was zeker significant en surrealistisch.

Ik herinner me hoe ik, OJ, een speciale behandeling kreeg. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt.

hertzZoals bijna iedereen was ik een OJ-fan. Nee, ik heb geen voetbal gekeken, maar hij was een Amerikaanse held en ik was dol op zijn Hertz-reclames.

Ik werd getroffen door het contrast tussen de langzame bronco en het rennen door luchthavens of over een voetbalveld. Achteraf gezien heb ik het gevoel dat het leven op deze dag voor altijd is veranderd.

Herinneren mijn post over dissociatie? Ik kan gemakkelijk toegang krijgen tot de gevoelens die ik ervoer tijdens het kijken naar de 45 minuten durende achtervolging. Ik weet zeker dat er een verband is tussen deze scène en die waar we naartoe gaan.

  • Heb je de langzame achtervolging van OJ gezien?
  • Heb je zijn rechtszaak gezien?
  • Wat was hiermee aan de hand?
  • Hebben we de afgelopen 28 jaar iets geleerd?

Verwant: Wat gebeurde er toen Saturnus in 1994-96 door Vissen ging?

2023-01-27 13:37:56

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page